TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 21:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Caragh pisze:Dotarlo do mnie 41 zdjec 8O
Teraz jestem w pracy, ale jak tylko zawitam w domciu to powstawiam :lol:
Bedzie co ogladac, Ciotki :lol:

Dzięki Caragh , dzięki :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sty 31, 2011 21:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Czekamy, czekamy na foteczki słodkich Tyskich Mruczątek :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon sty 31, 2011 23:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

jak ja uslyszalam od Justy, ile mmsow wyslala, to myslalam, ze sie przeslyszalam, albo Justa sie pier...la w leb solidnie i nie wie, co gada, bo jest w szoku pourazowym :ryk: :ryk: Juste ogarnela mania fotografowania :ryk: :ryk: A fotke najglodniejszego kota swiata tez dostalam i usmialam sie niezle :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 01, 2011 0:00 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Ufff doszlam do ladu z ta malenka iloscia fotek :twisted: I jeszcze musze nad biurkiem wisiec, bo Rex sobie lezy przed i nie mam jak fotelem podjechac, a przeciez go nie przegonie :mrgreen:

Wiecznie glodny Maniek zlizuje lod z zamrazalnika :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Maniek nie miesci sie w legowisku :lol:
Obrazek
Sjesta poobiednia :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Edi:
Obrazek Obrazek Obrazek

Kika - nastawia glowke do glaskania, lgnie wprost do reki.
Domku, domku, czy ja Cie wypatrze?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Czyz nie jestem piekny? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Wielkie zarcie ;)
Obrazek

Na zawsze razem
ObrazekObrazek Obrazek

Rogaliki:
Obrazek Obrazek

Schowalem sie :mrgreen:
Obrazek

No i gdzie ten Maniek sie schowal?
Obrazek

Myszeczka ze swoim przyjacielem Fibisiem
Obrazek Obrazek Obrazek

Cisza! :twisted: Ja spie! Duza wykonczyla mnie patyczkiem
Obrazek

Mlode od Plamki- jeszcze jeden szuka domu
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lut 01, 2011 10:27 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Caragh wielkie dzięki za ogrom pracy przy fotkach :lol:

Już dzis biegunka u Eustachiusza troszkę opanowana i siku tez jest uff ...

Krecik słabnie w oczach :cry:

Ozzi wreszcie sie wykupkał :roll:

Myszunia troszkę lepiej sie czuje :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 01, 2011 16:19 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Jakie cudne zdjęcia Kiki :1luvu: czarna piękność :) a błysk odbijającej się lampy błyskowej jeszcze bardziej dodaje jej blasku :1luvu: cudna koteczka :) może właśnie dzięki serii takich pięknych zdjęć ktoś ją wypatrzy?...

No a Maniek zdecydowanie rośnie wszerz... Kluseczka się z niego robi :mrgreen: też mam w domu taką jedną kochaną kluseczkę...

Przecudowne Tyskie Mruczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
tylko brać i... kochać :) i kochać...

LSVC

Post » Wto lut 01, 2011 18:14 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Urząd Miejski w Tychach cofnął już przyznane środki na sterylizacje kotów bezdomnych ... :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 01, 2011 19:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Bez komentarza...

Futerka śliczne jak zawsze, ale Maniuś jeszcze grubiutki nie jest, po prostu jest duży, ale ja uwielbiam takie koty :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Wto lut 01, 2011 19:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Justa jakie cuuudne towarzystwo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Podoba mi się lodowy Maniek, dobrze, że język mu nie przymarzł :mrgreen:
Rozczulają mnie zwierzaczki pod kocykiem, swoją drogą Aisha tez lubi doopke grzać pod kocykiem :mrgreen:
Trzymam kciuki za zdrówko :ok:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Wto lut 01, 2011 21:59 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Stówka się uzbierała w styczniu na Kocich Bazarkach na Tyskie Mruczki :piwa:

LSVC

Post » Wto lut 01, 2011 23:39 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Justa&Zwierzaki pisze:Urząd Miejski w Tychach cofnął już przyznane środki na sterylizacje kotów bezdomnych ... :evil: :evil: :evil:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: cisna mi sie na usta slowa, ale zamilkne, bo dostane takiego bana, ze wyfrune stad na zawsze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Coz... nie poddamy sie i bedziemy walczyc! :ok: Bo nie mozemy przeciez pozwolic, zeby takie numery byly :evil:
podobno cofneli to bo sa "inne, wazniejsze sprawy"... Ciekawe jakie... Zwiekszenie swojej wyplaty?! :evil: Zakup jeszcze bardziej luksusowych samochodow?! :evil:

Kociara82

Post » Wto lut 01, 2011 23:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

no tak, maskotek pod kocykiem wymiata :1luvu:
A jezorek Maniusia do schrupania :1luvu:

Kociara82

Post » Śro lut 02, 2011 12:15 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Justa&Zwierzaki pisze:Urząd Miejski w Tychach cofnął już przyznane środki na sterylizacje kotów bezdomnych ... :evil: :evil: :evil:

Jak można :evil:
Justynko wiadomo jaki jest powód, czy ot tak sobie?
Może przesunęli tylko termin :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lut 02, 2011 14:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

LSVC pisze:Stówka się uzbierała w styczniu na Kocich Bazarkach na Tyskie Mruczki :piwa:

Wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]