Torina. Wielka Osobowość w Wielkim Serca Domu:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2011 18:44 Re: O dwóch takich, co skradły serce... Torina & Felicja.

Dorzuciłam kilka zdjęć.

Muszę zrobić Feli jakąś dobrą, sesję zdjęciową + tekst do ogłoszenia. Ona naprawdę się zmieniła :D Chciałabym żeby pojechała już do domu.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob kwi 09, 2011 19:15 Re: Torina & Fela (fotki s.92) a Cameo idzie do pudła:)))

Ale....................................... jaja :shock: :lol: :) :D :D :D :D :D :D albo..........
(...) JAK CIĘ ZAPUSZKUJĄ, TO BIORĘ MAJKĘ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Usunięte (możliwa obraza uczuć religijnych). E.
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Sob kwi 09, 2011 19:47 Re: Torina i Fela. O dwóch takich. Toriś jedzie do domku:)))

Cameo pisze:

Obrazek

Alle Kocia Duma :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob kwi 09, 2011 19:54 Re: Torina & Fela (fotki s.92) a Cameo idzie do pudła:)))

Obrazek
Ale jakie piękne szeleczki miała Ślicznotka :1luvu: :1luvu:
Kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob kwi 09, 2011 19:58 Re: Torina & Fela (fotki s.92) a Cameo idzie do pudła:)))

:D
Ostatnio edytowano Nie maja 01, 2011 14:51 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Post » Sob kwi 09, 2011 20:01 Re: Torina & Fela (fotki s.92) a Cameo idzie do pudła:)))

Myszolandia pisze:Obrazek
Ale jakie piękne szeleczki miała Ślicznotka :1luvu: :1luvu:
Kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:

Cukierkowe :mrgreen:

Muszę pochwalić koteczka - Torina jest bardzo grzeczna w samochodzie. Chyba się przyzwyczaiła :) chcę więcej takich kotów!

Cameo

Post » Nie kwi 10, 2011 11:54 Re: Torina i Fela. O dwóch takich. Toriś jedzie do domku:)))

MUSZĘ SIĘ POWAŻNIE ZASTANOWIĆ :1luvu: :1luvu: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol: :1luvu: :1luvu: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol: chociaż nieeeeeeeeeee.......... tylko MAJA wchodzi w grę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: Moja miłości.............. :love: :love: :love: :love: :love: Nie żebym nie lubiła pręgowanych burasków, ale wiesz.................... Maja jest czarna :mrgreen: 8) :mrgreen: 8) :mrgreen: :mrgreen: 8) :mrgreen: 8) :mrgreen: :mrgreen: 8) :mrgreen: 8) :mrgreen:

Doczytałam (...) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) JAK to mawiał nasz nauczyciel..................... ręce i nogi opadają jak płetwy :P :P :P :P :P

kiche_wilczyca pisze:masz rację, nam też, bo jeszcze przy pomocy naszych wetów nie daj boże by odżyła :mrgreen:
Ciekawe czy fuczki trafiając do ciebie miałby szansę przeżycia, bo obserwując to co robisz z Toriną podjerzewam że nie

A CO TO???? BAWIMY SIĘ W JASNOWIDZA :ryk: :ryk: :ryk: :lol: :lol: :lol: tylko kryształowej kuli brak!!!!!!! Skoro Torinie nie pomogli ł ódzcy, ani śląscy weci, to ciekawe co powiedzieli by wybitni [specjaliści] z takiej wiochy jak......................................... uwaga, uwaga!!!!!!!!! SKIERNIEWICE :ryk: Uśmiałam się............ :ryk:

KOCHANIUTKA ( :P :lol:), ja widziałam OSOBIŚCIE Torcię i z czystym sumieniem mogę napisać że.............. jest w najlepszych rękach na Świecie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dla mnie (i sądzę że nie tylko !!) to super DT!!!!!!!!!!! Dbający o koty, z SERCEM!!! I WIESZ CO??? (...)

http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/4 ... stawe.html

Usunąłem szczególnie agresywne fragmenty wypowiedzi. E.
Obrazek

Ira.

Post » Nie kwi 10, 2011 11:58 Re: O dwóch takich, co skradły serce... Torina & Felicja.

Cameo pisze:Zapakowałam kota do samochodu i wybraliśmy się na wycieczkę :D Torinie tak się spodobało, że nie chciała wrócić do kociej torby. Chodziła, wąchała, drapała pieńki... Zdjęcia do powiększenia.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Chrupki Orijena prezentują się tak:

Obrazek

Dobrze że karma jej smakuje.

SPACEREK SIĘ UDAŁ?????????? :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Fotki................ ach........... mistrzostwo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MILEGO DNIA WAM ŻYCZĘ :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ira.

[poprzednia]