behemotka pisze:To jest Twoja reakcja na prośbę o choćby najdrobniejszy argument? Pusty śmiech?Jana pisze:behemotko,behemotka pisze:Jeżeli zamierzasz komentować czyjąś wypowiedź, logika wymaga najpierw przeczytania ze zrozumieniem.
![]()
![]()
Zachowujmy się może jak dorośli ludzie.
Nie śmiech, a dobra rada, której sama udzielasz. Nie zauważyłaś, czy może nie chciałaś zauważyć?

Posłużę się przykładem żeby objaśnić czemu nie zamierzam wdawać się w dyskusje z Tobą.
behemotka pisze: (...)No fajnie. Etyczne może być, moralne też, koty mogą korzystać, ale to bywa za mało. Jak dla Ciebie to za mało - nie bierz w tym udziału. Ale zabierz też może nochala z cudzych portfeli i domów, jeżeli w tych domach kotom nie dzieje się krzywda.VVu pisze:Apeluję, by skończyć z pisaniem, że utrzymywanie DT/azyli, jak zwał, tak zwał, przez darczyńców jest cacy. Bo etycznie i moralnie może jest, ale bywa, że to za mało, by nie ściągnąć na kogoś nieszczęścia, czy choćby kłopotu.
Zatem proszę o mniej emocji i demagogii, a więcej rozsądku w takich sprawach.
I czego mnie atakujesz w ogóle, masz jakiś problem?
Spróbuj sił w merytorycznej dyskusji, na argumenty.
Nie zauważyłaś, czy może nie chciałaś zauważyć choćby tego jednego (podkreślonego) argumentu? Bo wierzyć mi się nie chce, że nie rozumiesz o czym mowa (choć to też możliwe).
I znowu paskudne teksty ad personam. Pewnie nie zauważyłaś, kiedy pisałaś.
A do demagogii i chwytów retorycznych można by jeszcze manipulację dodać, ale nie wiem czy nie przeceniam.