A chwaliłaś się, że schudłaśmajencja pisze:A jutro mię czeka ponad 600 km do przejechania/ biedne moje 4 litery- dobrze że tłustawe/
.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A chwaliłaś się, że schudłaśmajencja pisze:A jutro mię czeka ponad 600 km do przejechania/ biedne moje 4 litery- dobrze że tłustawe/
.
psiama pisze:majencja, co tam tłustawe, grunt, że wszystko jak trzeba: kot zawiezion, girki wymoczon, kot przywiezion![]()
Zima idzie sroga, wiadome z pewnego źródła. Wiedźmy kraczą, musem tak będzie![]()
![]()
Jasdor, a co Ty lubisz jeść ? Moża automatycznie usuwasz z diety wszystko co daje "boiczki". A w ogole to po fotce ja sie pytam czemu Ty chcesz ciała nabrac. taka fajna babka z Ciebie
Asia_Siunia pisze:Jesoo...ja nie wiem, chyba jestem już zmeczona. czytając posty wywnioskowałam, ze to Shira3 pomimo schudnięcia ma nadal tlustą doopę i musi jutro jechać na rowerze 600km...![]()
![]()
![]()
sorry
psiama pisze:Asia_Siunia pisze:Jesoo...ja nie wiem, chyba jestem już zmeczona. czytając posty wywnioskowałam, ze to Shira3 pomimo schudnięcia ma nadal tlustą doopę i musi jutro jechać na rowerze 600km...![]()
![]()
![]()
sorry
Co pijesz i gdzie to dają ?Też chcę !
Jasdorku, a próbowałaś apetizera dla dzieci ?
Asia_Siunia pisze:psiama pisze:Asia_Siunia pisze:Jesoo...ja nie wiem, chyba jestem już zmeczona. czytając posty wywnioskowałam, ze to Shira3 pomimo schudnięcia ma nadal tlustą doopę i musi jutro jechać na rowerze 600km...![]()
![]()
![]()
sorry
Co pijesz i gdzie to dają ?Też chcę !
Jasdorku, a próbowałaś apetizera dla dzieci ?
maluję paznokcie...to wszystko przez opary![]()
![]()
![]()
Asia_Siunia pisze:Jesoo...ja nie wiem, chyba jestem już zmeczona. czytając posty wywnioskowałam, ze to Shira3 pomimo schudnięcia ma nadal tlustą doopę i musi jutro jechać na rowerze 600km...![]()
![]()
![]()
sorry
shira3 pisze:Asia_Siunia pisze:Jesoo...ja nie wiem, chyba jestem już zmeczona. czytając posty wywnioskowałam, ze to Shira3 pomimo schudnięcia ma nadal tlustą doopę i musi jutro jechać na rowerze 600km...![]()
![]()
![]()
sorry
![]()
![]()
![]()
No to niezłą szpulę daje ten lakier
Jakiej marki? Też se kupię
Schudła majencja niestety a nie ja i z tego co wiem to od jazdy....samochodem
jasdor pisze:shira3 pisze:Asia_Siunia pisze:Jesoo...ja nie wiem, chyba jestem już zmeczona. czytając posty wywnioskowałam, ze to Shira3 pomimo schudnięcia ma nadal tlustą doopę i musi jutro jechać na rowerze 600km...![]()
![]()
![]()
sorry
![]()
![]()
![]()
No to niezłą szpulę daje ten lakier
Jakiej marki? Też se kupię
Schudła majencja niestety a nie ja i z tego co wiem to od jazdy....samochodem
Osz, kurna, to ja pewnie od tego bolida taka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 77 gości