Liwia_ pisze:Napisałam do arczi w sprawie transportu, czekam na odpowiedź.
Ależ wysypało czarnuszkami2 kocurki i 2 kotki, prawda? I to tuż przed sezonem kociakowym...
czekam na wieści co z transportem do Łodzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Napisałam do arczi w sprawie transportu, czekam na odpowiedź.
Ależ wysypało czarnuszkami2 kocurki i 2 kotki, prawda? I to tuż przed sezonem kociakowym...
Liwia_ pisze:Transport załatwiony niestety jeszcze nie jest, jest możliwy - tylko zostają do rozwiązania kwestie, o których pisałam...
Może ktoś ma w sobotę wieczorem chwilę czasu i samochód?
Arnold2 pisze:Liwia_ pisze:Transport załatwiony niestety jeszcze nie jest, jest możliwy - tylko zostają do rozwiązania kwestie, o których pisałam...
Może ktoś ma w sobotę wieczorem chwilę czasu i samochód?
mam chwile czasu i samochód, mogę kocicę zawieżć, tylko pytanie, o której? Okolic Dabrowy nie znam, a zawsze się gubię po drodze i wolałabym sie zgubić za jasnoka, niż w nocy
justyna8585 pisze:zmienie...
Tylko wczoraj zostały oddane 3 koty....
Zaczyna sie...
anita5 pisze:Z aktualnosci to Kuleczka juz w DS od soboty. To mój najcudowniejszy, najukochanszy tymczas. Tęsknię... Ale jest w świetnym domku, szczęśliwy i kochany.
Elunia tez, zamieszkala u Alinki6, u ktorej z Rudy mieszkaja tez Helenka i Alfred.
Anitka natomiast pojechała na dt do Alinki6 i tam, w Krakowie, czeka na swoj dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości