Schronisko w Rudzie Śląskiej - do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 19:53 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

Liwia_ pisze:Napisałam do arczi w sprawie transportu, czekam na odpowiedź.

Ależ wysypało czarnuszkami :( 2 kocurki i 2 kotki, prawda? I to tuż przed sezonem kociakowym...

czekam na wieści co z transportem do Łodzi :roll:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro mar 09, 2011 20:14 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

Transport byłby możliwy w sobotę - ale:
- z Dąbrowy Górniczej
- z koteczką trzeba byłoby wysłać transporterek, bo nie ma możliwości użyczenia go na czas przewozu

Czy jest ktoś, kto w sobotę wieczorem mógłby dostarczyć kicię z Rudy Śląskiej do Dąbrowy Górniczej?

Co do czarnego, to zmyliło mnie to, że jest chyba pokazany dwa razy w poście o nowych kotach - w środku i na końcu, z osobnymi zdjęciami...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro mar 09, 2011 20:37 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

Czyli transport załatwiony, super :mrgreen:

Mnie w ten weekend nie ma dlatego niestety nie pomogę... :placz:

Cookie1706

Post » Śro mar 09, 2011 20:44 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

Transport załatwiony niestety jeszcze nie jest, jest możliwy - tylko zostają do rozwiązania kwestie, o których pisałam...
Może ktoś ma w sobotę wieczorem chwilę czasu i samochód?

Liwia_

Post » Śro mar 09, 2011 20:51 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

Na pewno ktoś się znajdzie!
Z Rudy do Dąbrowy jest jakieś 20 minut jazdy :wink: całkiem nie daleko :smokin:

Cookie1706

Post » Śro mar 09, 2011 22:13 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

To może znowu zmienić tytuł wątku?

Cookie1706

Post » Czw mar 10, 2011 12:51 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

zmienie...

Tylko wczoraj zostały oddane 3 koty....:(

Zaczyna sie...:(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw mar 10, 2011 12:58 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

Liwia_ pisze:Transport załatwiony niestety jeszcze nie jest, jest możliwy - tylko zostają do rozwiązania kwestie, o których pisałam...

mam chwile czasu i samochód :) , mogę kocicę zawieżć, tylko pytanie, o której? Okolic Dabrowy nie znam, a zawsze się gubię po drodze i wolałabym sie zgubić za jasnoka, niż w nocy

Arnold2

Od: Czw paź 14, 2010 18:35

Post » Czw mar 10, 2011 13:47 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Z aktualnosci to Kuleczka juz w DS od soboty. To mój najcudowniejszy, najukochanszy tymczas. Tęsknię... Ale jest w świetnym domku, szczęśliwy i kochany.
Elunia tez, zamieszkala u Alinki6, u ktorej z Rudy mieszkaja tez Helenka i Alfred.
Anitka natomiast pojechała na dt do Alinki6 i tam, w Krakowie, czeka na swoj dom.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw mar 10, 2011 17:49 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

Arnold2 pisze:
Liwia_ pisze:Transport załatwiony niestety jeszcze nie jest, jest możliwy - tylko zostają do rozwiązania kwestie, o których pisałam...

mam chwile czasu i samochód :) , mogę kocicę zawieżć, tylko pytanie, o której? Okolic Dabrowy nie znam, a zawsze się gubię po drodze i wolałabym sie zgubić za jasnoka, niż w nocy

O! No to świetnie!
Dziękujemy bardzo :mrgreen:
A o godzinę to już trzeba Liwie_ pytać :wink:

Cookie1706

Post » Czw mar 10, 2011 17:51 Re: Schronisko w Rudzie Śląskiej, POTRZ. TRANSPORT RUDA ŚL.-ŁÓDŹ

justyna8585 pisze:zmienie...

Tylko wczoraj zostały oddane 3 koty....:(

Zaczyna sie...:(

Rozmawiałam z Justyną, mówiła mi o nich.
To te półtoraroczne kociaki?

Cookie1706

Post » Czw mar 10, 2011 17:51 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

anita5 pisze:Z aktualnosci to Kuleczka juz w DS od soboty. To mój najcudowniejszy, najukochanszy tymczas. Tęsknię... Ale jest w świetnym domku, szczęśliwy i kochany.
Elunia tez, zamieszkala u Alinki6, u ktorej z Rudy mieszkaja tez Helenka i Alfred.
Anitka natomiast pojechała na dt do Alinki6 i tam, w Krakowie, czeka na swoj dom.

:ok: :ok: :ok:

Cookie1706

Post » Czw mar 10, 2011 19:07 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Mają 6 mies.Wśród nich jest fajna suczka Pingwinka.

Jest problem...nie wiadomo,czy będzie sterylka tej kotki,która ma jechać.W schronisku jest tyle chorych psów,że jak jest wet,to po prostu ogląda i zapisuje leki.Dopiero jutro ok 11 będzie wiadomo,czy wet zgodzi sie zrobic sterylke po godzinach :(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw mar 10, 2011 20:28 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Bardzo dziękuję za ofertę transportu.
Zostaje transporterek, czy ktoś ma może niepotrzebny/stary? Może torbę...
Nie wiem, czy schronisko zgodzi się wysłać swój, bo przy ostatnich kilku zabieranych przy mnie kotach nie mieli wolnych. Boję się trochę ryzykować i wysyłać kicię np w pudle.

Liwia_

Post » Czw mar 10, 2011 21:13 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

z transporterem no problem, zmontuję coś z naszych zdezelowanych, sterylka też możliwa u mnie, może być np. w sobotę i od razu transport - w przypadku takiego rozwiązania dobrze by było ja dostarczyć do nas jutro, tak bym mogła dopilnować jej przegłodzenia- ale wtedy trzeba by ja do mnie jutro dostarczyć bo nie mam jej jak odebrać ze schronu

Arnold2

Od: Czw paź 14, 2010 18:35

[poprzednia][następna]