Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:A przepraszam bardzo pod kogo podlegają wszystkie stowarzyszenia jeśli nie pod władze publiczną? Ktoś tu się chyba powinien ostro douczyć. Trzeba by im podpowiedzieć właściwym cytatem z ustawy o stowarzyszeniach.
Gibutkowa pisze:Ech... no tak o czym ja w ogóle pisze...Sama się pałuję z urzędami, na nich w ogóle nie można liczyć - jak najdalej od urzędów bo to tylko strata czasu
Ja-Ba pisze:Gibutkowa pisze:Ech... no tak o czym ja w ogóle pisze...Sama się pałuję z urzędami, na nich w ogóle nie można liczyć - jak najdalej od urzędów bo to tylko strata czasu
dokładnie, w pierwszej chwili też pomyślałam o douczeniu, ale uznałam że szkoda czasu i nie widzę najmniejszeo sensu dalszej korespondencji z urzędami.
Ja-Ba pisze:Jutro powinnam mieć ten papier w łapie to doczytam ale z tego co czytała mi Ania i pamiętam, to oni przyznają że im Fundacja podlega. Ale może czegoś nie zrozumiałam, jutro sprawdzę. Skarga była skierowana do UM - Wydział Ochrony Środowiska.
casica pisze:Ja-Ba pisze:Gibutkowa pisze:Ech... no tak o czym ja w ogóle pisze...Sama się pałuję z urzędami, na nich w ogóle nie można liczyć - jak najdalej od urzędów bo to tylko strata czasu
dokładnie, w pierwszej chwili też pomyślałam o douczeniu, ale uznałam że szkoda czasu i nie widzę najmniejszeo sensu dalszej korespondencji z urzędami.
Po prostu pomiędzy prywatną fundacją, a urzędem miasta nie ma żadnych zależności więc skarga była skierowana pod zły adres.
Gibutkowa pisze:A talony sterylkowe to nie jest forma dotacji z urzędu?
Ja-Ba pisze:Jutro powinnam mieć ten papier w łapie to doczytam ale z tego co czytała mi Ania i pamiętam, to oni przyznają że im Fundacja podlega. Ale może czegoś nie zrozumiałam, jutro sprawdzę. Skarga była skierowana do UM - Wydział Ochrony Środowiska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1556 gości