Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 03, 2010 23:50 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Ojej, Milenko, ja dawno nie zagladałam na forum, nie wiedziałam, ze Gluś odszedł, tak mi przykro, Kochana...
Jestem z Tobą, zawsze trzymam kciuki!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie lip 04, 2010 5:49 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

O rany!!!!1
Miluś,kolejne kocie nieszczęście uratowałas!
Kocina miał kupę szczęścia,że go znalazłas,pewnie los sam go do Ciebie przyprowadził.
Miejmy nadzieję,że leczenie da szybko skutek i kocio wypieknieje i zapomni o chorobie!
Też się zastanawiałam,jak Mela zachowuje się po odejściu Glusia,wszak ona Go tak kochała!
Całe szczęście,że tak dobrze się czuje w Słupsku-widocznie Zielona tak jak i dla Ciebie-to nie było dobre miejsce!

A kocio ma już imię?-jakie ma futerko-burasek???
Tołdiś -Borysek biedny! :( :( :( -tyle bólu przeżył,a jeszcze następne zęby do usunięcia.
Czarusiowi przekaż mizianki od cioci-mały,słodki dzieciak!
Miziaczka i balkonowce też wymiziaj ! :D

Cieszę sie bardzo Miluś,że znalazłaś czas,by tu zajrzeć,wiem,że i nastroju nie masz,i praca zajmuje Ci caly czas,ale jednak jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lip 05, 2010 11:35 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Milenko, rozumiemy Kobieto.. Dobrze, że chociaż co jakiś czas zaglądasz. Los jak zwykle wyszukał Ciebie, Dobrego Kociego Anioła, w potrzebie kociej..

Nie ogarniam różnych rzeczy i nie wiem też co Ty tam robisz.. Mieszkasz w Słupsku a dojeżdżasz do roboty do Ustki? To chyba kawałek? Trzymaj się Kochana.. Wymiziaj swoje Futra i Nowe Futerko oczywiście. :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lip 05, 2010 17:08 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Milenko, przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale wyjechałam na kilka dni. Teraz muszę w spokoju wątek doczytać. Pozdrawiam cieplutko :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lip 05, 2010 17:20 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Rozmawiałam dzisiaj z Milenką-nowy kotek ma na imie Dragon,bo jest prawdopodobnie synkiem Smoka,kotka Milenki,który też stamtąd pochodzi.Milenka mi mówiła,że Drago jest zamkniety w pokoju,a pod drzwiami leży smok i z teskną mina patrzy na drzwi-zero agresji,zero syków,tylko jakieś zamyslenie na pyszczku-czyżby zapach Drago przypominała mu dawne czasy ??-Drago pachnie wedzarnią ryb,jakies wspomnienia chyba Smokowi po łebku sie snują-dawna kociczka-mama Drago?
Czaruś dalej rozrabia-to mały ADHD-owiec,kastracja niczego nie zmieniła w jego zachowaniu.Melcia spokojnie zniosła odejście Glusia,zwierzęta czują śmierć i jakoś się z nią godzą.
Miziaczek nadal zakochana w Mamie,ale tak było od początku-Mama Mili to też koci anioł,więc nic w tym dziwnego!
Borysek -Tołdiś odżył po zabiegu,ale to jeszcze nie koniec,czeka go całkowite usunięcie pozostałych ząbków-trudno-tak być musi-inaczej ciągle bedzie cierpiał.
Jutro dowiem się co u trójki balkonowców-dzisiaj nie mogłyśmy dłużej rozmawiać,bo przyszli klienci,więc Mila musiala iść do pracy.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon lip 05, 2010 18:50 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

trzymam kciuki za zdrowie Dragonka :ok: :ok: :ok: :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon lip 05, 2010 19:42 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

wszystko widzę.

zabers podgotowany
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon lip 05, 2010 20:42 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Ciszę się, że Milenka nasz koci anioł cóś-nie-cóś skrobnęła.
Za Dragona i reszte zwierzyńca :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto lip 06, 2010 16:36 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Zaglądam i ściskam :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto lip 06, 2010 16:56 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Ja też ściskam! :1luvu:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Śro lip 07, 2010 22:46 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Witajcie Dziewczyny :1luvu:

Ostatnio już zupelnie cierpie na brak czasu, codziennie rano szybciutko do weta, potem ruszam do Ustki po towar i lece do pracy. Bo ja pracje w Poddąbiu, ale codzienie musze rano przejechac przez Ustke. Pracuje w malej gastronomii, takiej smażalnio-wędzarni ryb,ja antytalent kulinarny :wink: ale to robilam jeszcze w podstawówce w wakacje, wiec zdążylam się nauczyć :lol:
Do dyspozycji mam 18-letni "pojazd mechaniczny", który też dostarcza mi niespodzianek codziennie :wink: przeżyłam już niedziałające hamulce, odpadające lusterko, wypadający korek od baku i niesprawny alternator, czyli tamowanie ruchu na każdym skrzyżowaniu :wink: od dwóch dni jeżdzi podejrzanie dobrze :lol:

Koty...lub jak je nazywa moja mama "szarańcza" :twisted: jedzą, brudzą i demolują mieszkanie :lol: Czarek już nie pamięta, ze miał kastracje, Tołdiś jutro ma ostatni antybiotyk, potem kontrola za 2 tyg. i za miesiąc-półtora kolejne rwanie zębów.

Dragon jest przesłodkim kociakiem, tak bardzo chce sobie zaskrabić naszą sympatie i jednocześnie tak boi sie człowieka, ze ... nie sika :? wczoraj musiał dostać głupiego jasia i był "wyciskany", drożny jest jak najbardziej, ma 4 kuwety do właśnej dyspozycji, on się po prostu boi zrobić, bo myśli, ze to będzie źle :( biedne kocisko.

W kontakcie ma Feliwaya też, zeby troche się ośmielił. Je bardzo ładnie, codziennie jesteśmy na zastrzykach u weta, nosek i oczka nadal brzydkie, uszy lepiej. W trakcie zastrzyków próbuje sie miziać z panią doktor, bardzo jest spragniony człowieka. Na razie siedzi sam w pokoju, wiadomo jest chory, jeszcze nie był odrobaczony, a przede wszystkim musze mieć kontrole nad jego pecherzem.

Reszta kotów w porzadku, szaleją, bawią się, odpukac, wszystko gra.

Zmykam spać Kochane, o 7 pobudka, bo przeciez rano trzeba obrobić stado i troche z nimi pobyć. buziaki :1luvu:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro lip 07, 2010 22:51 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Cześć i czołem. Świetnie Cię widzieć. Trzymam cały czas i wiesz... licho nie śpi. zabers też. 8)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro lip 07, 2010 23:08 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Pozdrawiamy!!!
Obrazek

ewaw

Post » Czw lip 08, 2010 5:36 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Milenko,ale z Ciebie dzielna dziewczyna!!!!!
Tyle godzin w pracy,wyobrażam sobie ,jak musi Ci być gorąco w samażalni :( :( :(
Dragonka bardzo szkoda,tyle biedak złego musiał doswiadczyć,że teraz tak boi sie nasikac w domu,widocznie był karcony za obsikiwanie,a to przecież nie kastrowany kocurek,znaczył zapewne i był za to karany :( :( :(
Oby jak najszybciej załapał,że to nic złego,że kuweta to przyjazne miejsce dla kotka!
Wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za niego i za Tołdisia!
Buziaczki Milenko!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lip 08, 2010 7:50 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Miluś trzymam kciuki za zdrówko Dragonka :ok: :ok: :ok: Oby doszedł do siebie jak najprędzej :!: :!:
Kolejne kocie nieszczęście, które trafiło w najlepsze z możliwych ręce :1luvu:

Biedny Tołdiś szczerbolek :mrgreen: Ten to dopiero teraz będzie zalotnie wyglądał :ryk:
Czarusiowi żadne zabiegi nie straszne, tak długo jak ma towarzystwo innych futer i zabawki :) To latające ADHD pewnie nawet nie zauważyło, że brakuje mu czegoś pod ogonkiem :ryk:

Kochana trzymaj się cieplutko :1luvu: wytarmoś koniecznie od cioteczki siasi całe stadko :!: :!: no, może Meluni nie termoś :lol: wystarczy, że dotkniesz w moim imieniu jej nochala :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

[poprzednia][następna]