Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:to chyba bogaty kot jest
mar9 pisze:wysłałam dodatkowe stypendium dla dzielnego pingwinka, Eustaszku, kochamy Cię bardzoi dużo zdrówka Ci życzymy
![]()
mar9 pisze:wysłałam dodatkowe stypendium dla dzielnego pingwinka, Eustaszku, kochamy Cię bardzoi dużo zdrówka Ci życzymy
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:mar9 pisze:wysłałam dodatkowe stypendium dla dzielnego pingwinka, Eustaszku, kochamy Cię bardzoi dużo zdrówka Ci życzymy
![]()
Kochna Mar9 sama masz wiele bied a jeszcze pomagasz Eustaszkowi![]()
![]()
, bardzo bardzo dziękjemy
![]()
![]()
![]()
Eustaszek od nocy troszke gorzej z sikaniem , ale nie jest źle .....
P.S. mam ogromny problem z laptopem![]()
, pilnie szukam taniego i najlepiej na raty
laptopa bo chyba oszaleje
![]()
Napisanie kilku postów trwa nawet ponad godzine a tez co chwilke mi laptop sie wyłacza
justyna8585 pisze:Justyne przydałoby się wsparcie...Eustachy co parę dni trafia do weta,a same pampersy sporo kosztują...Może ktoś pomoże?
mamut pisze:
Trzy miesiące temu po obejrzeniu filmiku z nim w roli głównej http://www.youtube.com/watch?v=aPx3_4sQ ... er&list=UL przyłączyłam się do pomagających Eustaszkowi. [size=150]Mnie też to jego pysio mnie ujęło.
Dla Eustaszka poleciała stówka.[/size]
mar9 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:mar9 pisze:wysłałam dodatkowe stypendium dla dzielnego pingwinka, Eustaszku, kochamy Cię bardzoi dużo zdrówka Ci życzymy
![]()
Kochna Mar9 sama masz wiele bied a jeszcze pomagasz Eustaszkowi![]()
![]()
, bardzo bardzo dziękjemy
![]()
![]()
![]()
Eustaszek od nocy troszke gorzej z sikaniem , ale nie jest źle .....
P.S. mam ogromny problem z laptopem![]()
, pilnie szukam taniego i najlepiej na raty
laptopa bo chyba oszaleje
![]()
Napisanie kilku postów trwa nawet ponad godzine a tez co chwilke mi laptop sie wyłacza
on ma takie urocze pysio, że zapadł mi w serducho![]()
a te parę groszy będzie przecież wydane na dobry cel, musimy sobie pomagać, właściwie nie tyle sobie co zwierzakom, one same nie mogą sobie pomóc, potrzebują nas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, EmiEmi, Google [Bot], kasiek1510 i 241 gości