S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 25, 2010 12:30 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:Dziewczyny pozdrowienia serdeczne z Holandii :D ja sie bycze :D pogoda cudna wiosna w pelni :D pisze dziewnie bo nie a niektorych polskich liter.

U mnie tez pogoda cudna i tez kwitna tulipany, a u sasiadki stoi drewniany wiatrak :wink: Pozdrawiam Wszystkich wypoczywaj i....pij duzo piwka, zeby kapsle były :lol:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie kwi 25, 2010 12:52 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:
terenia1 pisze:Cztery kociaki takie koło 3 miesiace może troszkę starsze strasznie chciały się zabrać :(
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Strasznie mi ich żal, kurcze mamy klatki może gdzieś by znalazły kawałek miejsca

Dziewczyny mam prośbę nie dałby rady ktoś przetrzymać tych 4 łobuziaków one całkiem śmigające szkoda ich bardzo na schron, jak wrócę zabrałabym je do siebie :) tylko troszkę ponad tydzień plisss :D

mogłabym wziąść jednego -niestety tylko :(
tylko ze mam mały problem zeby po niego jechac :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie kwi 25, 2010 12:59 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:Dziewczyny pozdrowienia serdeczne z Holandii :D ja sie bycze :D pogoda cudna wiosna w pelni :D pisze dziewnie bo nie a niektorych polskich liter.

:) :piwa: :mrgreen: baw się dobrze :)

ps. zazdroszczę :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie kwi 25, 2010 19:07 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Witam Wszystkich Wieczorowo :1luvu:
Mam pytanie czy nowe Biedy schronowe mają już jakieś imiona :conf: :kotek:
oprócz Cytryna.

Mar_tika miskę wzięłam kasę zostawiłam duże dzięki :1luvu:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Nie kwi 25, 2010 19:35 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Bona44 pisze:Witam Wszystkich Wieczorowo :1luvu:
Mam pytanie czy nowe Biedy schronowe mają już jakieś imiona :conf: :kotek:
oprócz Cytryna.

Mar_tika miskę wzięłam kasę zostawiłam duże dzięki :1luvu:

Nie ma za co :)

Kurczę znowu gdzies zapodzialam twój nr tel.Wrzuć mi proszę na pw.
Reszta brygady jeszcze nie ma imion czekam na propozycje :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon kwi 26, 2010 6:46 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

witam się porannie :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon kwi 26, 2010 9:41 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Witajcie. Mam pytanie odnośnie klatki łapki - czy dysponujecie taką w Sosnowcu? Jest do złapania pilnie kotka najprawdopodobniej w ciąży - ale nie ma skąd pożyczyć łapki. Wszystkie "pracują".
"Akceptacja śmierci i protest przeciw niej: dwie nieusuwalne strony naszego życia." (L.Kołakowski)

fili

Od: Pon paź 10, 2005 10:14

Post » Pon kwi 26, 2010 12:39 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Reszta brygady jeszcze nie ma imion czekam na propozycje :wink:[/quote]

Może starsza czarnulka mogłaby być Szecherezadą a drobniejsza, młodsza Dunyazada? Co prawda pewnie tak naprawdę nie są siostrami, ale... :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 26, 2010 12:44 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Tunia wróciła do mnie na DT :(
mam problem z Shebą, która znowu się wycofała i cały czas siedzi pod wanną.
Mam prośbę do naszych DT może ktoś mógłby wziąść TUNIĘ do czasu adopcji :?: :?: :?:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon kwi 26, 2010 12:48 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:Dziewczyny mam prośbę nie dałby rady ktoś przetrzymać tych 4 łobuziaków one całkiem śmigające szkoda ich bardzo na schron, jak wrócę zabrałabym je do siebie :) tylko troszkę ponad tydzień plisss :D

Terenia ty nie bierz nowych tylko bierz odemnie Tunię bo wróciła do mnie zpowrotem na DT a ja z 3 nie dam rady.
Tunia miala byc od początku u ciebie, wiesz jak ja z mlodymi kotami na moim metrażu.
Tuni nie chciałaś a 4 podrostki weźmiesz :?:
To przy 4 i Tunia ci sie zmieści.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon kwi 26, 2010 13:20 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

fili pisze:Witajcie. Mam pytanie odnośnie klatki łapki - czy dysponujecie taką w Sosnowcu? Jest do złapania pilnie kotka najprawdopodobniej w ciąży - ale nie ma skąd pożyczyć łapki. Wszystkie "pracują".

Bardzo mi przykro nie jesteśmy fundacją. Nie stać Nas na klatkę łapkę :?

Ale mozna wypozyczyć w lecznicy na Jagiellońskiej za wpłatą kaucji :wink:
MIKUŚ

Post » Pon kwi 26, 2010 13:27 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Przypominam o grafiku. Bardzo źle w tym tygodniu sytuacja się przedstawia. :|

PON(26.04) R HIDI W BONA
WTO(27.04) R JADZIA W HIDI
ŚR (28.04) R BONA W AGNIESZKA
CZW(29.04) R MONIKA W DOROTA
PIĄ (30.04) R BEATKA W MARTYNA
SOB(01.05) R DOROTA W AGNIESZKA
NIEDZ(02.05) R .......... W BEATA

POTRZEBNY DYŻUR NA NIEDZIELĘ RANO!!!!!!
Ostatnio edytowano Pon kwi 26, 2010 20:42 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 2 razy
MIKUŚ

Post » Pon kwi 26, 2010 17:04 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Do góry Kocia Chatko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon kwi 26, 2010 19:00 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Przypomnę sie. Chyba mój post umknął uwadze. Czy mogę prosic o zrobienie ogłoszeń kotu z sosnowieckiego schroniska, który jest u mnie na DT?

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pon kwi 26, 2010 19:39 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Jaaga pisze:Przypomnę sie. Chyba mój post umknął uwadze. Czy mogę prosic o zrobienie ogłoszeń kotu z sosnowieckiego schroniska, który jest u mnie na DT?

Prosze o dane kontaktowe i zdjecia kociaka na pw mar_tika@o2.pl
Opis chrakteru kota taki jak w twoim poprzednim poście?
Jakiego szukamy domu,z dziećmi,psem,innymi kotami?czy raczej spokojnego ?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]