Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT Misia wypuszcz.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 11, 2010 10:45 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Za jaka granice wyjezdza i w jakie miasto? Moze idze tam cos zorganizowac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sie 11, 2010 12:43 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Do Holandii ale w akademiku w którym będą mieszkać jest zakaz trzymania zwierząt:(
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

Post » Śro sie 11, 2010 12:48 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

A nie może kot zostać w domu, a Ty byś przychodziła go nakarmić i pomiziać? To zawsze mniejszy stres jak kot zna otoczenie. I tak będzie zestresowany, że jego pani wyjechała. :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 11, 2010 13:01 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

mnie często nie ma w domu, jestem wyjeżdżająca:) a poza tym to wieś sąsiadująca z Pabianicami, nie podejmę się takiego obowiązku. A poza tym oni nie zostawią domu dla kici. Wymyślili, że przez pierwszy miesiąc będzie w ogrodzie, ma budkę a sąsiadka będzie ją karmiła, a później coś się wymyśli, ale mnie się to nie podoba dlatego szukam...
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Post » Śro sie 11, 2010 13:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Jada samochodem i do jakiego miasta? Ja mieszkam w lini prostej do Holandi i mogla bym sie ostro zastanowic nad tymczasowaniem kotki. Tyle ze u mnie na nastepne cztery tygodnie sa remonty, bo balkony dostawiaja i ja nie raz musze tez wyjezdzac na rozmowy o prace.

SecretFire

Post » Śro sie 11, 2010 13:18 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

P. S.: No i moze byc, ze bede sie przeprowadzac, bo pisze wiecznie podania za granice.

SecretFire

Post » Śro sie 11, 2010 17:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

już chyba znalazłam jej miejsce u babeczki w Łasku. Kociara z zamiłowania. Miała kilka staruszków ze schroniska, a teraz nie ma żadnego. Zgodziła się bez namysłu:)pogadam z nią, zobaczymy
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Post » Śro sie 11, 2010 19:33 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Dzisiaj gdy byłam karmić Kaśkę i Agatkę to Pani (która też je lubi) powiedziała mi, że wczoraj widziała jednego z maluszków pod tym drugim blokiem ze zranioną nóżką i to porządnie, może pies ?
Chodziłam dzisiaj kilka razy i żadnego z maluszków nie widziałam, ale są tam roboty i rozkopany chodnik, więc na pewno się boją i nie wychodzą. Matkę maluszków widziałam u mnie pod blokiem, gdy wracałam z Myszką z pobrania krwi.

Nie wiem co mam zrobić, ale jak byłyśmy z córką go szukać, bo to podobno ten z krawacikiem, to w planach miałam wywiezienie do CoolCaty, a później najwyżej z powrotem by wrócił na stare śmieci.

Proszę zrozumieć, że ja nawet nie powinnam się stykać z nimi.
Jutro może skończą wykopy, to się pokażą koteczki.

Mało problemów mam, mało... :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sie 11, 2010 20:43 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Aniu - no masz tych klopotow co niemiara :( Biedny maluszek - ja tez sie zamartwiam biedulkami i nie tylko tymi, bo jak czytam to forum to nie sypaiam po nocach - ale coz moge zrobic na odleglosc :?: W calutkiej Polsce tyle kocich nieszczesc, ze serce peka z rozpaczy :crying: Cale szczescie, ze sa jeszcze kociarze ale panoszy sie przede wszystkim znieczulica :placz:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Śro sie 11, 2010 20:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Czlowiek jest taki bezradny i nic pomoc nie moze. Aniu, dobrze, ze sie trzymasz nakazu wetki. Rob co mozesz dla nich z daleka i moze jakas litosciwa dusza sie znajdzie.

A dla piechci wielki szacunek, ze Ci sie udalo. Az mi sie przewrocilo, ze kicia ma nagle zostac sama w ogrodku!

SecretFire

Post » Czw sie 12, 2010 18:08 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Nienawidze byc bezradna!
Domku chociaz tymczasowy gdzie jestes??
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Czw sie 12, 2010 20:04 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Przez te wykopy to nie widzę kociej rodzinki pod blokiem. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw sie 12, 2010 20:13 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Bedzie to dlugo trwalo? Mogly sie gdzies schowac, bo sie boja odglosow. To jest cos nowego.

SecretFire

Post » Pt sie 13, 2010 20:13 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Dzisiaj już była kocia rodzinka, ale bez jednego maluszka.

Wątek pogryzionego maluszka viewtopic.php?f=1&t=115720&start=0
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 14, 2010 11:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

:( :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

[poprzednia][następna]