KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 17:59 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Ewa, jak wysłałam to pomyślało mi sie, ze tak ktoś może odebrać w pierwszym momencie..
Przepraszam.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob sty 02, 2010 20:55 kotki

może Spritka, ale ona taka cudna
wszystkiego naj w Nowym 2010

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Sob sty 02, 2010 23:59 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Sprincia jest naj, naj, naj.. Ale tak jak Aśka zaznaczała: nigdy do domu bez zabezpieczonych okien..
Sprawa zresztą już nieaktualna, pani ma już koteczkę. Podobno...

A do S. mi strasznie tęskno...

Kaprys2004

Post » Nie sty 03, 2010 23:48 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Dzisiaj w Boliłapce spotkałam panią z kotkiem pod kroplówką. 4 miesiące. PP. Pełna żalu do akcji piotrkowskiej, bo przywiozłyśmy zarazę i niewinne istoty umierają zarażone. Dwie siostry tego kociaka już odeszły. Nie wiadomo czy inne koty tej pani nie załapią, bo pani ma wszystkie koty nieszczepione. Zaraziła je pp w lecznicy. Pani wychodzi z założenia, że jak koty siedzą w domu, albo w domu na wsi, to nie zachorują. No i tak siedziałyśmy obok siebie: ona z umierającym kotem przez piotrkowską zarazę, ja z uratowaną z piotrkowskiej zarazy..

Kaprys2004

Post » Nie sty 03, 2010 23:51 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kaprys2004 ale przykro. :(
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon sty 04, 2010 9:30 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kasiu to bardzo przykre :(
Za jaką S. tęsknisz bo się pogubiłam :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon sty 04, 2010 11:52 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kaprys2004 pisze:Dzisiaj w Boliłapce spotkałam panią z kotkiem pod kroplówką. 4 miesiące. PP. Pełna żalu do akcji piotrkowskiej, bo przywiozłyśmy zarazę i niewinne istoty umierają zarażone. Dwie siostry tego kociaka już odeszły. Nie wiadomo czy inne koty tej pani nie załapią, bo pani ma wszystkie koty nieszczepione. Zaraziła je pp w lecznicy. Pani wychodzi z założenia, że jak koty siedzą w domu, albo w domu na wsi, to nie zachorują. No i tak siedziałyśmy obok siebie: ona z umierającym kotem przez piotrkowską zarazę, ja z uratowaną z piotrkowskiej zarazy..

Przykre, ale to przecież nie Wasza wina. Dlaczego ludzie nie szczepią swoich zwierząt!! :evil: Dla mnie to zaniedbanie i wina wyłącznie takiego właściciela. Szkoda tylko, że cierpią zwierzęta.

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pon sty 04, 2010 17:19 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Ta pani nie szczepi kotów, bo ma ich dużo, a pieniędzy mało. :cry: Samo życie. :evil:

Ale w każdej lecznicy przychodzą koci pacjenci z panleuko. I nawet jak w gabinecie dezynfekowane są miejsca, z którymi miał kontakt chory kot, to jego opiekun już nieźle może narozsiewać w poczekalni. :roll:
Smutne to, możemy tylko apelować o szczepienia wszystkich domowych kotów, ale przy dużych populacjach i w biedzie ta "selekcja naturalna" jeszcze długo będzie robić swoje. :cry:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sty 05, 2010 14:03 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Poza tym szczepienie jest z pewnością O WIELE tańsze niż leczenie pp... Wiemy coś o tym, prawda?
Dziś upiorna Banshee została (a propos) zaszczepiona. Wyniki biochemii wzorcowe - wątróbka się pozbierała modelowo :lol:

Obrazek
O tak sobie buszujemy pod choinką :twisted:

Dodam też, że Banszus ma starających się :1luvu: I o ile nic paskudnego nie wyskoczy w weekend w połowie stycznia zmieni miejsce zamieszkania...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sty 05, 2010 14:17 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Zofia&Sasza pisze:Poza tym szczepienie jest z pewnością O WIELE tańsze niż leczenie pp... Wiemy coś o tym, prawda?
Dziś upiorna Banshee została (a propos) zaszczepiona. Wyniki biochemii wzorcowe - wątróbka się pozbierała modelowo :lol:

Obrazek

Dodam też, że Banszus ma starających się :1luvu: I o ile nic paskudnego nie wyskoczy w weekend w połowie stycznia zmieni miejsce zamieszkania...

No to super :dance:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Wto sty 05, 2010 14:21 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Dama Ya pisze:
Zofia&Sasza pisze:Poza tym szczepienie jest z pewnością O WIELE tańsze niż leczenie pp... Wiemy coś o tym, prawda?

Obrazek

No to super :dance:

No super, super - tylko że jak ja będę bez niej egzystować :( ? Liczę na wsparcie psychiczne i jakiegoś tymczasa :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto sty 05, 2010 14:31 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Zofia&Sasza pisze:
No super, super - tylko że jak ja będę bez niej egzystować :( ? Liczę na wsparcie psychiczne i jakiegoś tymczasa :wink:

Powiedz tylko w jakim kolorze :twisted:

:ok: :ok: :ok:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Wto sty 05, 2010 14:59 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

:1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto sty 05, 2010 15:32 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Zofia&Sasza pisze:Liczę na wsparcie psychiczne i jakiegoś tymczasa :wink:

W ramach intensywnego wsparcia możemy Ci dać więcej niż jednego ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto sty 05, 2010 15:42 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Aleba pisze:
Zofia&Sasza pisze:Liczę na wsparcie psychiczne i jakiegoś tymczasa :wink:

W ramach intensywnego wsparcia możemy Ci dać więcej niż jednego ;)

Jak wydam (łaaaaaa :() Banszusa, to się przecież zgłoszę :wink: Jak tymczasik - to TYLKO od JoKota przeca!
Obrazek

Zofia.Sasza

[poprzednia][następna]