WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 08, 2010 19:45 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

krynia08 pisze:kawka w milym towarzystwie łagodzi obyczaje :piwa: a jak jeszcze piwko do tego to hoho :mrgreen:

po [piwku podwoja i potroją liczbę kotów :mrgreen: -może kawka lepsza...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob maja 08, 2010 22:08 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Prosze sobie ze mnie jaj nie robić :P Moge przyjechać i pomóc :ok:
Gosiara

Post » Nie maja 09, 2010 0:28 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Gosiara pisze:Prosze sobie ze mnie jaj nie robić :P Moge przyjechać i pomóc :ok:

To i do mnie na kopanie ogródka zapraszam :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie maja 09, 2010 6:55 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Nie dziękuję mam 950 metrów kwadratowych ścięcia trawy :evil:
Gosiara

Post » Nie maja 09, 2010 7:42 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Gosiara pisze:Nie dziękuję mam 950 metrów kwadratowych ścięcia trawy :evil:

:ryk: :ryk: malo ja ponad 3000 :ryk: :ryk: :ryk:a tydzien temu byla koszona i znowu cholera urosła :ryk:
krynia08

Post » Nie maja 09, 2010 8:07 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

W moim ogrodzie bedą tez krzewy i kwiaty ozdobbne. Bardzo lubie kwiaty. I jeszcze musi znaleźć sie choinka, która w zimie bedę stroiła różnymi owocami zeby ptaki miały co jeść. :mrgreen:
Wczoraj jak wróciła ze starej działki wypusciłam maluchy na mieszkanie. Zoe i Bubu znalazły sobnie nowe zajecie wchodzenie po spodniach do góry. Czy możecie sobie wyobrazić 20 szpileczek wbijajacych sie w skórę. Tia leżała obo obok i tylko patrzyła a potem spokojnie zasneła zostawiając mnie ze swoja czeladką. Dorosłe koty omijaja maluchy albo siedzą i sie na nie gapią. Jedynie Kubuś na nie syczy. Czaplinek chodzi na Zoe wacha ją i łapka nawraca gdy maluch chce gdzies wejść. Zachowuje sie tak jakby miał przed soba nakręcana myszkę. Wieczorem tak sie zmęczyły, że przespały całą noc. Dzisiaj musiałam wypuścić je w czasie podawania jedzenia kotom. No i koty miały śniadanie z atrakcjami. Maluchy zaglądały im do misek zeby zobaczyć co oni tam robia. Teraz na szczeście już śpią z mamą :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie maja 09, 2010 15:35 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Pomyslę i o takiej zabawce, chociaz maluchy robia prawie to samo tyle tylko, ze mniej skoordynowane maja ruchy.
Potrzebna jest pomoc. dzisiaj o 15.oo miałam telefon z tego samego żródła co Tia i jej maluchy. Młoda kotka srebrna wiskaska okociła się w lesie. Niestety dzisiaj odeszła od maluszków i nie chce ich karmić. Prosiłam osobe która obserwuje ten miot aby jeżeli kotka nie wróci do nich na noc wzięła je do domu i położyła obok butelkę z gorąca woda. Jest problem bo osoba ta ma parodniowe szczeniaki ( hodowla) i nie jest w stanie opiekować się również kociakami. Powiedziałam czym ma karmić i jak w razie czego podałam telefon. Ale jeżeli kotka dzisiaj do nich nie dołączy jutro trzeba jechać po maluchy i spróbować je uratować. Mogę zrobić sterylkę aborcyjną, mogę podać miot do uśpienia w pierwszej dobie ale potem wybaczcie ale nie uśpię tych maluchów. Wole sie męczyć 24 godz. na dobę ale dać im szanse przeżycia. Napisałam o tym na wątku Liwi_ wyodrębnionym przez moderatora. Mam nadzieję, że nie potraktuje tego jako żart, bo wtedy będę ogłaszała wszem i wobec że Liwia_ nie wie co pisze. Trzymajcie kciuki za maluchy. Mam nadzieję, że przeżyja dzisiejszą noc :ok: :ok: :ok: :ok:

IKA 6

Post » Nie maja 09, 2010 15:46 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

no to jest problem i kciuki trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
krynia08

Post » Nie maja 09, 2010 17:36 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Boję sie Tulko czy opiekunka sobie poradzi. Czy przypadkiem nie poprosić formice albo jej TŻ aby zabrali te kociaki do siebie a ja je jutro odbiorę. Najwazniejszy problem to teraz odłowic matke żeby nie było nastepnych miotów. Nie wiem jak to zrobić. Do mnie nie podejdzie :evil:

IKA 6

Post » Nie maja 09, 2010 18:00 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

ika świerza dostawa garów :wink: zerknij viewtopic.php?f=20&t=111057&p=5942497#p5942497
krynia08

Post » Nie maja 09, 2010 18:20 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

A w lesie też są dzikie zwierzęta :( I mogą maluszki po prostu zabić :(
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie maja 09, 2010 20:22 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Trzymam kciuki za maluszki,a gdzie one są?Mogę jakoś pomóc?
Gosiara

Post » Pon maja 10, 2010 7:23 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

gimnastyka poranna na gore :ok:
krynia08

[poprzednia][następna]