IKA 6 pisze:Jaki paskudny dzień, ale to nie uprawnia do tak długiego spania![]()
już mam dość takiej pogody

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Jaki paskudny dzień, ale to nie uprawnia do tak długiego spania![]()
pucio79 pisze:IKA 6 pisze:Jaki paskudny dzień, ale to nie uprawnia do tak długiego spania![]()
Gibutkowa pisze:pucio79 pisze:IKA 6 pisze:Jaki paskudny dzień, ale to nie uprawnia do tak długiego spania![]()
ja też... chodzę jak na głupim jaśku... żrę słone rzeczy żeby nie przysnąć... ale pogodowe szaleństwo to się dopiero zacznie jak przyjdą upały - mrowienie w palcach, nóżki spuchnięte jak u słonikażyć nie umierać
Gibutkowa pisze:JA nie lubię ani w mieście ani nad morzem. Śmieją się ze mnie że ja to powinnam na Syberii zamieszkać
Gibutkowa pisze:Tak tylko że wtedy bym miała zimno na zimnieMam takie piękne na nosie teraz i wyglądam jak wiedźma Hogata
![]()
Ale lepsze to niż na oku
Gibutkowa pisze:Tak warga już w porządku. Smarowałam żelem dentystycznym i ładnie się zagoiło
Gibutkowa pisze:E.... ja to nawet nie liczę ile mam blizn takich co już nie zejdą... tylko czemu najwięcej na klacie
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Jura, Nikolayprofs, puszatek, Silverblue i 66 gości