Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kleo pisze:Moja Balbinka miała w poniedziałek biopsje...czekamy na wyniki, na podstawie rtg stwierdzono "twór kostny" tylko jest tak umiejscowiony że jest obok tętnic i żył - trudne miejsce żeby to usunąćmam nadzieje że wszystko będzie dobrze - kciuki potrzebne
Kleo pisze:Moja Balbinka miała w poniedziałek biopsje...czekamy na wyniki, na podstawie rtg stwierdzono "twór kostny" tylko jest tak umiejscowiony że jest obok tętnic i żył - trudne miejsce żeby to usunąćmam nadzieje że wszystko będzie dobrze - kciuki potrzebne
Kleo pisze:Dzwoniłam dziś do Flipka i .... jest lepiej![]()
Flip przestał sie chować, chodzi po całym domku, apetycik mu dopisuje, czasem broi po nocachjak to ma w swoim zwyczaju, ale nawet zaczął się zapoznawać z psem
jak na 2 tygodnie pobytu w nowym domku to jest extra
, na razie tylko córce daje się brać na ręce ale myśle że potem będzie sam przychodził na kolana jak już sie przyzwyczai na dobre
W przyszłym tygodniu odwiedze Flipka i zobacze jakie postępy zrobił na własne oczy, ciekawe czy mnie pozna![]()
Kłak nadal za nim tęskni i za ich zabawami, próbuje zaczepiać Dafne ale ona nie bardzo chce sie z nim bawić
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, Gosiagosia, puszatek, Szprocik i 85 gości