Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 14, 2010 11:32 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

i w południe
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sty 14, 2010 11:46 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Dorota Wojciechowska pisze:i w południe

HOP
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw sty 14, 2010 11:57 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Czaruś czeka na kolende...napił się wody święconej i czeka :D
Obrazek
...może mu się poprawi... :wink: po tej wodzie
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw sty 14, 2010 12:09 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Wieści z Domku Berka:
"witam w załączniku przesyłam kolejne zdjęcie jak widać zaczął już przesiadywać na kolanach a kiedy jest głaskany to mruczy i pręży łapy co oznacza że jest mu dobrze mamy jeszcze problem z drapaniem foteli ale powoli zaczynamy uczyć berego drapać drapak i ku naszej radości zaczyna z niego korzystać w ogóle robi się coraz bardziej towarzyski i prawie cały czas przesiaduje z nami w pokoju jeszcze tylko trochę się boi odgłosów na klatce schodowej ale już nie chowa się po kątach dzisiaj dostał w prezencie czerwoną obroże w której bardzo ładnie wygląda pozdrawiamy"

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw sty 14, 2010 12:49 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw sty 14, 2010 12:59 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

:ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw sty 14, 2010 18:39 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Oj chyba zimowy sen nam grozi :(
A ja w pracy wiec....... hop na 1
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw sty 14, 2010 19:06 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Po zabiegu sterylizacji przyjechala własnie Petra.Jeszcze nie kontakuje ale powoli dochodzi do siebie.

Do nowego domku pojechał dziś ostatni z rodzenstwa po dzikiej kotce które były u Martyny na DT.
Obrazek

Ranny i wieczorny dyżur bardzo prosze o podawanie laków według kartki którą jutro zostawię na kociarni.Chodzi o leki doustne,zakrapainie oczu i czyszczenie uszu.To ważne żeby zabiegi były robione regularnie wtedy kociaki szybciej wyzdrowieją.

Dziś trójka która przyjechała ze schroniska wymiotowała i dostała biegunki.Został wprowadzony antybiotyk i kroplówki,zobaczymy czy kociaki dadzą radę :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sty 14, 2010 19:13 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Moja Balbinka miała w poniedziałek biopsje...czekamy na wyniki, na podstawie rtg stwierdzono "twór kostny" tylko jest tak umiejscowiony że jest obok tętnic i żył - trudne miejsce żeby to usunąć :( mam nadzieje że wszystko będzie dobrze - kciuki potrzebne :mrgreen:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw sty 14, 2010 19:15 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Kleo pisze:Moja Balbinka miała w poniedziałek biopsje...czekamy na wyniki, na podstawie rtg stwierdzono "twór kostny" tylko jest tak umiejscowiony że jest obok tętnic i żył - trudne miejsce żeby to usunąć :( mam nadzieje że wszystko będzie dobrze - kciuki potrzebne :mrgreen:

Trzymam kciuki za koteczke :ok:

mar_tika

Post » Czw sty 14, 2010 19:29 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Kleo pisze:Moja Balbinka miała w poniedziałek biopsje...czekamy na wyniki, na podstawie rtg stwierdzono "twór kostny" tylko jest tak umiejscowiony że jest obok tętnic i żył - trudne miejsce żeby to usunąć :( mam nadzieje że wszystko będzie dobrze - kciuki potrzebne :mrgreen:

Będzie dobrze :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw sty 14, 2010 19:44 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Dzwoniłam dziś do Flipka i .... jest lepiej :dance:
Flip przestał sie chować, chodzi po całym domku, apetycik mu dopisuje, czasem broi po nocach 8) jak to ma w swoim zwyczaju, ale nawet zaczął się zapoznawać z psem 8O jak na 2 tygodnie pobytu w nowym domku to jest extra :dance2: , na razie tylko córce daje się brać na ręce ale myśle że potem będzie sam przychodził na kolana jak już sie przyzwyczai na dobre ;)
W przyszłym tygodniu odwiedze Flipka i zobacze jakie postępy zrobił na własne oczy, ciekawe czy mnie pozna :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Kłak nadal za nim tęskni i za ich zabawami, próbuje zaczepiać Dafne ale ona nie bardzo chce sie z nim bawić :roll:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw sty 14, 2010 20:16 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Kleo pisze:Dzwoniłam dziś do Flipka i .... jest lepiej :dance:
Flip przestał sie chować, chodzi po całym domku, apetycik mu dopisuje, czasem broi po nocach 8) jak to ma w swoim zwyczaju, ale nawet zaczął się zapoznawać z psem 8O jak na 2 tygodnie pobytu w nowym domku to jest extra :dance2: , na razie tylko córce daje się brać na ręce ale myśle że potem będzie sam przychodził na kolana jak już sie przyzwyczai na dobre ;)
W przyszłym tygodniu odwiedze Flipka i zobacze jakie postępy zrobił na własne oczy, ciekawe czy mnie pozna :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Kłak nadal za nim tęskni i za ich zabawami, próbuje zaczepiać Dafne ale ona nie bardzo chce sie z nim bawić :roll:

To ja może Adika ci podrzucę.Bardzo podobny jest do Flipa,i ma ADHD tak samo jak Flip moze Kłak nie połapie się że ma podróbe Flipa w domu :wink:

mar_tika

Post » Czw sty 14, 2010 20:55 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Biało-biszkoptowa jeszcze w schronisku, byłam dziś koło godz. 19, ale wygląda już gorzej niż ją widziałam w poniedziałek - biedna skarży się tylko cichutko, wzięłam na ręce wygłaskałam, ma powiększone dość sutki 8O nie wiem sama... jutro będę dzwoniła co z nią dalej :(
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sty 14, 2010 21:08 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Aż sie serce kraje gdy sie widzi taką piekną kocią damę w takim miejscu :( .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]