K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 11, 2009 19:04 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

A ja po cichutku się pochwalę, że Szuwarki są zaklepane. Nowy domek przygotowuje się do remontu, więc jeszcze przez jakiś czas maluchy muszą tymczasować.
Bardzo się cieszę, bo to domek u mojej koleżanki i jej rodziny (mąż i 8 letnia córka) :D Przed wakacjami pożegnali swoją starszą kotkę, adoptowaną trzy lata wcześniej z fundacji Zwierzęta Krakowa.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt wrz 11, 2009 19:31 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

anna09 pisze:A ja po cichutku się pochwalę, że Szuwarki są zaklepane. Nowy domek przygotowuje się do remontu, więc jeszcze przez jakiś czas maluchy muszą tymczasować.
Bardzo się cieszę, bo to domek u mojej koleżanki i jej rodziny (mąż i 8 letnia córka) :D Przed wakacjami pożegnali swoją starszą kotkę, adoptowaną trzy lata wcześniej z fundacji Zwierzęta Krakowa.

:dance: :dance2:
Ufff........
Powiedziałaś im? :D
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt wrz 11, 2009 19:49 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

mjs pisze:
anna09 pisze:A ja po cichutku się pochwalę, że Szuwarki są zaklepane. Nowy domek przygotowuje się do remontu, więc jeszcze przez jakiś czas maluchy muszą tymczasować.

Ufff........

a miała nam nie mówić? 8O

Marek dzwonił, do domu poszła Tola i Finka (warunkowo, jako kot do towarzystwa dla małej :wink: )

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt wrz 11, 2009 19:51 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety pisze:
mjs pisze:

Ufff........

a miała nam nie mówić?
8O

Marek dzwonił, do domu poszła Tola i Finka (warunkowo, jako kot do towarzystwa dla małej :wink: )

Pytam, czy Szuwarkom powiedziała :lol:
Obrazek

mjs

Post » Pt wrz 11, 2009 20:07 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Cieszę się, że są domki :)

Ja nadal poluję na czarnego kociaka obok domu. Bezskutecznie :(

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt wrz 11, 2009 20:10 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Przyszli po Bolka
a zabrali Tole i Finke ale warunkowo
małżeństwo przynieśli książeczki swoich kotów
sprawdziłem wszystkie szczepienia co rok
szczepionką piątką regularnie odrobaczanie
dodatkowo ze wzgledu że mają psa który wychodzi
na pole koty są szczepione na wściekliznę
Fina w 90% procentach chyba już zostanie w nowym domku
mieszkają na Kapelanka 8 wiec będę prosił o sprawdzenie
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Pt wrz 11, 2009 20:15 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety pisze:a ja spieszę donieść, że Nastusia pojedzie na tymczas do mojej mamy. Co prawda nie chciała jeszcze brać żadnego kota , bo po Wisience dojść do siebie nadal nie może ale jak jej powiedziałam, że to ta, która miała być eliminowana, to uznała, że dobro kota ważniejsze.

To jest wspaniała wiadomość!!! A jak ucieszy się pani Prezes!
Mam nadzieję, że Nastka prędko znajdzie domek stały.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt wrz 11, 2009 20:17 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

mjs pisze: :dance: :dance2:
Ufff........

Właśnie się do nich wybieram, to im powiem :D

Marku, Mjs i ja mieszkamy niedaleko Kapelanki, więc w razie czego możemy zrobić wizytę poadopcyjną. Prawda, Mariolu? :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt wrz 11, 2009 20:26 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety przelałam właśnie na konto 20 zł za bazarek książkowy miuti.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt wrz 11, 2009 20:52 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

anna09 pisze:
mjs pisze: :dance: :dance2:
Ufff........

Właśnie się do nich wybieram, to im powiem :D

Marku, Mjs i ja mieszkamy niedaleko Kapelanki, więc w razie czego możemy zrobić wizytę poadopcyjną. Prawda, Mariolu? :wink:

Prawda, Jolu. Wszak mamy za sobą kilka wizyt, w tym ja jedną u Pocahontas.

Rozumiem, że nie ma chętnych do pomocy w wielopolowaniu...
Przykre.., szkoda że nie czujemy się odpowiedzialni za wspólne koty... :(
I niezmiernie mi żal, że te biedaki tak niewiele znaczą dla wolontariuszy AFN. Dodam, że ja wolontariuszką fundacji nie jestem.
Obrazek

mjs

Post » Pt wrz 11, 2009 21:27 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Sobota wieczór Wielopolan obsłuży moja pani Wiesia
rano w niedziele wezmę ja napisz o której
po południu będziesz to podjadę i pomogę w sprzątaniu
a przy okazji skorzystamy ze sprzętu pań sprzątających
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Pt wrz 11, 2009 21:39 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

W 413 została cała butelka riwanolu do odkażania i trochę gazy w razie czego.
Czy Fiona, Farquaad i Śnieżek to są 'moje' oczka z Prokocimia? Kiedy już będą ogłoszenia kociaków z Kocimskiej i zdjęcia, to bardzo proszę o wysyłkę mailem.

Czy Penelopa jest do adopcji, czy wraca pod kościół?
Ostatnio edytowano Pt wrz 11, 2009 21:46 przez queen_ink, łącznie edytowano 1 raz

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt wrz 11, 2009 21:40 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Akima pisze:Tweety przelałam właśnie na konto 20 zł za bazarek książkowy miuti.

:roll: :wink:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt wrz 11, 2009 21:41 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Lutra wzięła ode mnie i zawiezie jutro na Wielopole odkażacze od Ogochy, 4 palety karmy i wór żwirku

Tweety

Post » Pt wrz 11, 2009 21:45 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

mjs pisze:
Rozumiem, że nie ma chętnych do pomocy w wielopolowaniu...
Przykre.., szkoda że nie czujemy się odpowiedzialni za wspólne koty... :(
I niezmiernie mi żal, że te biedaki tak niewiele znaczą dla wolontariuszy AFN. Dodam, że ja wolontariuszką fundacji nie jestem.

nie jesteś ale wyprowadziłaś na ludzi kilka kotów mało rokujących na cokolwiek :1luvu:

A przy okazji dziękuję wszystkim przelewającym i zobowiązania i inne datki :1luvu: , bo fakturę z Arwetu muszę opłacić już. Krakvet poczeka jeszcze dwa tygodnie, Therios blisko miesiąc

Tweety

[poprzednia][następna]