Tytek wieczny gilarz życie toczy się dalej to już pół roku:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 8:30 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

Żyję :D jeszcze troszkę tylko kuleję :evil:
Dorotko, musisz być u Małgosi :twisted:

coś wymyślimy :?
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt lis 13, 2009 8:54 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

nie mogę ,sobota odpada .
Koty chcą mi dom roznieść ,Kulka ,Jopek i Dymek szaleją ,jak by tabuny koni biegały ,dobrze że pod spodem nikt nie mieszka :lol:
Piecowa się odmeldowuje :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lis 13, 2009 8:58 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

ooo i jeszcze wymyśliłam absencję na wątku dorciowym :P
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt lis 13, 2009 9:46 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

dorcia44 pisze:słoneczka zaproście Kaje i Wanilke suuuper dziewczyny 8)

ja odpadam :oops:
.

Ja chętnie,ale następnym razem. 8)
Wczoraj na Puławskiej samochód rozkraczył mi się trwale.Coś zrobiło sruuuuuu i koniec. :evil: Ostatkiem sił na krawężnik wjechałam coby pasa nie blokować i tak zostałam.Było ciemno ,padał deszcz,wlazłam w goowno i czekałam ponad godzinę na pomoc drogową :twisted: Przylazł do mnie jack rusell terier żeby mnie pocieszyć :) Pomacałam-fajny :) Do domu wróciłam na lawecie :cry:
W związku z tym jestem uziemiona ,bo ja bez samochodu to się z mojego pierdziszewa nie bardzo moge ruszyć.

Ps.A dlaczego Ty odpadasz? Niepełnosprawna jakaś jesteś czy cóś? :wink: 8)

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Pt lis 13, 2009 10:04 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

Absencja na wątku, absencja we Włochach i ogólny foch :!: Dorcia nie wymyślaj bardzo proszę, tornado kocio-psie masz codziennie a do pracy leziesz bez gadania 8) Naprawdę - odreagujesz trochę a przecież i tak wszystkich znasz więc nikt Cię nie zje. Noooo chyba, że chodzi o coś o czym nie pomyślałyśmy :roll: Ona nas zwyczajnie nie lubi! Raz się wymigała mimo próśb i transportu na czwarte piętro, teraz chce się wymigać mimo kuszenia sałatką na użytek prywatny... :evil:
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pt lis 13, 2009 11:55 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

Wanilko .wlazłaś w gównooo...czyli nasi tam byli :mrgreen:
ty się lepiej chwal tym cudem od p.... przepraszam z Kanady :twisted: ulung się :wink: czy dalej tworzą :roll:

dziś pierogi z mięchem
chandra hop hop 8)

nie lezę ,nigdzie nie lezę,nie mogę ,ale kiedyś u mnie bardzo proszę,mimo braków podstawowych urządzeń pamiętajcie że korkociąg i kieliszki już mam :smokin:

dziś przychodzi Oliwa po południu zostaje do soboty wieczorem.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 13, 2009 12:44 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

czy u was też takie niebo ,aż czarne :roll:
dobra ,nie marudzę lecę do weta..
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 13, 2009 13:36 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

dorcia44 pisze:czy u was też takie niebo ,aż czarne :roll:

W śródmieściu słońce.
Dzisiaj piątek trzynastego, a ja o tym zapomnialam i ide sie ba blondynke robić.
Aż boję się myśleć, co z tego wyjdzie;)
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pt lis 13, 2009 15:11 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

dorcia44 pisze:Wanilko .wlazłaś w gównooo...czyli nasi tam byli :mrgreen:
ty się lepiej chwal tym cudem od p.... przepraszam z Kanady :twisted: ulung się :wink: czy dalej tworzą :roll:

.

Się tworzy podobno ,albo w fazie plemnika jest :wink:

Póki co to tylko Cycem się mogę chwalić.... :P I czasem małą zołzą :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Pt lis 13, 2009 15:17 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

oniemiałam z zachwytu ,ty ty wiesz jak mnie od łóżka odciągnąć :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ci się dzieci trafiły :love:

najpiękniejszy będzie ten co chechłają go tyle...lat ??

Karolina .. nie widzę :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 13, 2009 22:36 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

bojkot wąta w trakcie :P
mnie nawet pierogi dziś nie przeprosiły :P
Dorota, nie wiem czy wiesz, ale jestem jutro u Ciebie koło 18-ej, załóż buty :P
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob lis 14, 2009 7:49 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

Zatem dziewczątka i chlopcy widzimy się u mnie o 18.30. Jako, że obie z Motorolcią śmigamy dziś do Boguszyc (m.in. po prezenty dla dorci) zadbajcie proszę o żarełko i pićku. Ja tak jak obiecałam robię sałatkę tuńczykową a przemo wykona swoje popisowe ciacho. Reszta wedle waszego uznania, co przyniesiecie to będzie :twisted: Do zobaczenia zatem. A! Chandra - liczę na Twoje zdolności mediacyjne ;)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Sob lis 14, 2009 8:42 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

życzę Wam udanej imprezki, Dorciu a Ty sie nie migaj tylko śmigaj na imprezkę :D ja jakbym była w Warszawie to też bym się skusiła :D
a ja zaraz wyjeżdżam do Lublina - TZ jeszcze pucuje samochód (ja będę pić piwko w knajpce na starym mieście, ale myślami będę z Wami :D )
miłej soboty i niedzielki

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob lis 14, 2009 8:54 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

a ja mam Oliwkę ..do niedzieli :twisted:

witam słoneczka :D
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 14, 2009 9:35 Re: Tytek wieczny gilarz a życie toczy się dalej Tymek [']

czeka, czekam i czekam - chyba ten samochód będzie lśnił jak kryształ po takim myciu :wink:
dziewczynki mam uprzejmą prośbę, ponieważ nie będę miała dostępu do komputera przez 2 dni bardzo prosze, w miare mozliwości o podrzucanie zestawu Noa, bo wedlug moich wyliczen jutro jest koniec licytacji :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]