Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Wczoraj do Ewuni i Piotra pojechały kociaki z klaty całą piątkaEwuniu dajcie znać czy żyjecie
mar_tika pisze:Dziś z Baską idziemy lapać w piwnicy kociaki.Jest ich 8 sztuk okolo 6 tygodniowych.Nie ma wyjscia bo administracja dła ultimatum i albo kociaki zniknął albo zawiadomią schronisko.Maluchy maja początek kk.
mar_tika pisze:Ewa one do piątku były na dalacine c.Może warto napomknąc waszej wetce o tym?
.
mar_tika pisze:maluchy dostały antybiotyk , bo zaczęly podkichiwać i przyplatała się biegunka.Później te w gorszym stanie odseparowałam ( boks) od tych w miarę trzymających się(klata).Wszystkie standartowo zostały odpchlone.
:
Filomen pisze:mar_tika pisze:maluchy dostały antybiotyk , bo zaczęly podkichiwać i przyplatała się biegunka.Później te w gorszym stanie odseparowałam ( boks) od tych w miarę trzymających się(klata).Wszystkie standartowo zostały odpchlone.
:
a w ogole to jest rodzenstwo ??
Filomen pisze:terenia1 pisze:Piotrek zrobił bandzie kojec i w 3 sekundy dwa przeszły przez barierki a 3 z wyskoku przeskoczyły przez kojec.prawie sie popłakałam ze smiechu a kojec robil z listewek przez 2 godziny. w klatce u was banda nie miała miejsca na szaleństwo za to w pokoju było straszenie sie wzajemne, zginanie w pałąk i podskakiwanie na wyprostowanych nogach ze zjeżoną sierścią, skakanie sobie po plecach, walenie głową z rozpędu w lustro i skakanie z drabinki.
po szaleństwach banda zasnęła na ręczniku i jak Piotrek wszedl to na komendę wszystkie zaczeły głośno mruczeć![]()
z gorszych informacji - banda ma lekki koci katar, niestety dwa maja zapalenie oskrzeli, mamy nadzieje ze sie nie rozwinie, oczywiście pod opieką naszej dr Eweliny już są wszystkie. Piotrek pojechał do domu uszczelniać konstrukcję kojca![]()
terenia1 pisze:Dziewczyny mała zagadkano zgadnijcie.... które schronisko wygrało głosowanie w TESCO na karmę dla schroniska... no zgaduj zgadula... no i zdziwko nasze schronisko
narmalnie nie wiem czy mam się cieszyć
mam mieszane uczucia niestety, oby tyko wszystko zostało spożytkowane zgodnie z przeznaczeniem, a ie głosów zostało oddanych 7 000
więc chyba ludzie z Sosnowca coś na temat naszego schroniska wiedzą, ale szkoda że się to nie przekłada na pomoc dla zwierząt. Swojego czasu zakładałam wątki na forum gazety z prośbą o pomoc dla kociaków i o sytuacji tam panującej odzew był zerowy
z wyjątkiem dyskusji z jednym palantem, aż moderator wykasował moje wypowiedzi
to chyba jakaś schizofrenia w naszym mieście panuje
mar_tika pisze:I jeszcze jedno.
Bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Staruszek jest bardzo wycofany.Poddaje sięKompletnie nic nie je
Chyba strasznie tęskni za domem który stracił.Ten duzy ,strasznie chudy kocur ładuje się na kolana kazdemu kto wejdzie na kociarnię.
Dziś leżał kompletnie wycofany i zrezygnowany w koszyczku.Jak zwykle nic nie zjadł.
Jezeli nie znajdzie się dla niego DT[czytaj człowiek] .Odejdzie od nas!!!!!!!!!!!!!!!
Boniu gdyby ktoś odemnie wziął Pietruche i Obesrańca to dziadka wzięlabym do siebie.
Koniecznie trzeba go karmić strzykawą .Gotować tak jak LUnie i karmić na siłę.Jak nie bedzie karmiony zagłodzi się na śmierc!!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Maniek19, MB&Ofelia i 279 gości