Adria-jasne, tak bardzo przydałyby sie schroniska w kazdym miescie i miescinie
Lidzia dzieki za ogłoszenie
-----------------
............a w schronisku............
mam jedna dobra wiadomośc
ten burasek, kastrat chyba odnalazł swoich byłych włascicieli
wczoraj poznym ieczorem jeszcze dzwonił do mnie pracownik wypytujac co o nim wiem, bo jacys ludzie szukali swojego zaginionego tydzien temu kota-i dzis juz go niebyło-wiec myslę,ze wrócił do siebie
no i Mogłay jakby ciut dzis lepiej
teraz chyba sa trzy kocurki kastrowane, musiałam pedzic do pracy
(tak a.propos to mam total jazde w pracy przez najblizsze trzy dni, niewiele moge osobiscie zrobic-zgłaszam)
a teraz koty dla maciaszka z nr i imionami,dopisałam tez cos nowego gdzieniegdzie
Maciaszku-nie wklejaj moze długowłosego dzis, martwie sie ,ze przylezie pełno nieodpowiednich domów, sama mam spisanych chyba 5 osob szukajacych długowłosych kotów do nieodpowiedzialnych zbytnio domów.
Mundek- 220 / 09
od 20 06 w schroonisku
-dorosły kocurek, domowy, taotalnie na razie przestraszony
ponoc jego pan wyladował w szpitalu, moze sie zdarzyc ,ze po niego przyjdzie
Petra-226 / 09
od 21 06 w schronisku
-koteczka chyba w ciazy

, bardzo miła. Jej i dwojki innych kic pani sie wyprowadziła i koty olała, nowy własciciel posesjii sobie ich nie zyczy
Dwóm dobrzy ludzie znalezli domy.Jej sie nie udało, chociaz dalej szukają.
niesamowity pieszczoch, zestresowana, nie chce jesc.Dopiero po długim wygłaskaniu rzuciła sie do miski z woda i piła, i piła ipiła
Szanti- 216 / 09 dzieci 217,218,219?09
-koteczka chyba juz niemłoda, ale nie jestem tego pewna, dała sie głaskac , z trojka malutkich kociaków
Hektor - 221 / 09
od 21 06 w schr
czarny kocurek z od urodzenia uszkodzona łapka i króciutkim,, skarłowaciałym ,, ogonkiem,,
spokojnie dął sie brac na ręce
ma charakterystyczne jasniutkie koncówki łapek
Nero- 222 / 09
od 21 06 w schr
podobny do poprzedniego, tez spokojnie dął sie nosic, no i ,ze tak to określę-kompletny, z długim ogonrem i normalnymim łapami
Semir - 223 / 09
od 21 06 w schr
tez bardzo spokojnie zachowywał sie na rekach.Siersc oczywiscie wymaga pielegnacjii. za uszkami wyłysienia
Tekla- 224 / 09
od 21 06 w schr
tez dała sie wziac na rece, ale bardzo z klatki chce uciec.
sliczna kicia, pieknie umaszczona, przerazona
Zelda- 225 / 09
od 21 056 w schr
najbardziej przerazona z całego towarzystwa kicia, tez sliczna. ale nie wiem jaki charakter
---------------------------
bury - wrócił do siebie
no i nowy cudny, przyniesiony na rekach normalnie bury kastrat, wydaje mi sie ze cudny charakter.Na zdjęciach wyszedł brzydszy, jest naprawde sliczny