No wiem Aga tylko że Mąż już dawno śpinifredil pisze:Faktycznie późno, to może tak jutro mi powysyłaj wszystko a aj jak wrócę od teściowej (mam nadzieję że szybko) to zaraz powstawiamdzisiaj to też przecież Iza masz męża w domku tak ?
no to wiesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No wiem Aga tylko że Mąż już dawno śpinifredil pisze:Faktycznie późno, to może tak jutro mi powysyłaj wszystko a aj jak wrócę od teściowej (mam nadzieję że szybko) to zaraz powstawiamdzisiaj to też przecież Iza masz męża w domku tak ?
no to wiesz
iza71koty pisze:No wiem Aga tylko że Mąż już dawno śpinifredil pisze:Faktycznie późno, to może tak jutro mi powysyłaj wszystko a aj jak wrócę od teściowej (mam nadzieję że szybko) to zaraz powstawiamdzisiaj to też przecież Iza masz męża w domku tak ?
no to wiesz
To moze chociaż wrzuć wczorajszego Patryczka dla JA-BY????
Ja-Ba pisze:o, to widzę że mój mąż w doborowym gronie mężów porzuconych i zapomnianych..ech, dziewczynki młodsze stażem, raczej nie bierzcie ze starszych przykładu w tym wzgledzie..
oj my to ostatnio się mijamynifredil pisze:niech zatęskni troszeczkę
Taniec brzucha to ja bedę mieć jutro przy kocich miskach!!!! Jak padnę w nie twarzą ze zmęczeniaMinik pisze:Ja-ba tak jak mówisz ... walnięte...
A właśnie Iza Ty odwrót na pięcie od monitora i jakiś taniec brzucha dla menża... koniecznie! a nie zapomniany gdzieś w kącie siedzi!!!!!
Ja-Ba pisze:I oto jest odpowiedź na pytanie dlaczego w Polsce tak sie mało rodzi dzieci.
Wszystkiemu winne koty!
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Manuelowa, teesa i 123 gości