Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 17, 2009 8:41

No proszę Dorotko.........tym razem mnie uprzedziłaś :wink:

Również przyłączam się do tych życzeń.
MIKUŚ

Post » Wto lut 17, 2009 9:28

Olga z rodziną - Zabrze - się kłania

Nie możemy się już doczekać przybycia nowego członka naszej rodziny - Negry :)
13 w piątek przeszła sterylizację, ale wiemy od p.Uli że zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji i koteczka całkiem dobrze się miewa.
Nie mogliśmy znaleźć sobie miejsca i od rana nękaliśmy telefonami wszystkie panie do których mieliśmy numer telefonu lub GG :) za co przepraszamy. :oops:
Dzisiaj znowu - szok! Szukając wątku Negry odkryłam że jest wystawiona na aukcji na allegro i ... znowu nękanie telefonami ... :oops:
Przepraszamy za to bardzo.
Na szczęście P. Teresa nas uspokoiła i wiemy, że Negra będzie nasza :D
Dokonaliśmy wpłaty na konto (Marty) za sterylkę Negry
i w sobotę po nią przyjedziemy.
Muszę tylko wiedzieć w jakich godzinach pracuje kociarnia w sobotę by domówić transport i p.Ulę u której Negrulka jest na tymczasie :)
:D

Olga-Negra

Od: Pon lut 16, 2009 19:49

Post » Wto lut 17, 2009 11:15

hop

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto lut 17, 2009 11:42

Negra będzie miała super troskliwych Dużych :)
Negrusia szybko dobrzej i do nowego domku biegnij ,bo Duzi nie moga sie doczekać :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto lut 17, 2009 15:26

wrzucilam film na youtube http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
mozna ogladac i podziwiac :-) konieczne jest jednak przerobienie ostatniej strony bo namiary na Was sa nieczytelne. wszytskiego najlepszego z okazji dnia kota, nam wszystkim :catmilk: :balony:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto lut 17, 2009 15:51

jesli chodzi o ściganie autorów filmu. należy zgłosić do prokuratury, opisac co na nim było i dac link. Szkoda, że nie ma dowodów w postaci filmu. na drugi raz dajcie mi znać od razu, postaram się ściągnąc ten film. no i trzeba podac swiadków, którzy zaświadczą co na nim było.

Filomen

Post » Wto lut 17, 2009 15:53

Filomen pisze:jesli chodzi o ściganie autorów filmu. należy zgłosić do prokuratury, opisac co na nim było i dac link. Szkoda, że nie ma dowodów w postaci filmu. na drugi raz dajcie mi znać od razu, postaram się ściągnąc ten film. no i trzeba podac swiadków, którzy zaświadczą co na nim było.

oczywiście nie chodzi o ściganie autorki filmu o naszych koteczkach Marty :D , miałam na myśli film o którym pisała wcześniej Teresa z okrucieństwem jakis gówniarzy

Filomen

Post » Wto lut 17, 2009 19:20

Filomen pisze:
Filomen pisze:jesli chodzi o ściganie autorów filmu. należy zgłosić do prokuratury, opisac co na nim było i dac link. Szkoda, że nie ma dowodów w postaci filmu. na drugi raz dajcie mi znać od razu, postaram się ściągnąc ten film. no i trzeba podac swiadków, którzy zaświadczą co na nim było.

oczywiście nie chodzi o ściganie autorki filmu o naszych koteczkach Marty :D , miałam na myśli film o którym pisała wcześniej Teresa z okrucieństwem jakis gówniarzy

No kurczę ja mam nadzieję że nie mnie bedziecie ścigać za filmik :wink:
Dzieki wielkie za wrzucenie filmiku :love:

Kto chce i może proszę wrzućcie filmik w podpis.Bedziemy go na bierząco uaktualniać i postaram się z Tymonkiem zrobić też Naszą stronkę.Zawsze to jakaś reklama może ktos pokocha ,zaadoptuje naszego kociaka ,albo pomoże .

Jutro ostatnia kontrolka Plutona .Jadę na zastrzyk z Silverem i niestety Salem nam sie rozłozył :?

Aha z adopcji wraca Skrzacik ,alergia!!! :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lut 17, 2009 19:26

Olga-Negra pisze:Olga z rodziną - Zabrze - się kłania

Nie możemy się już doczekać przybycia nowego członka naszej rodziny - Negry :)
13 w piątek przeszła sterylizację, ale wiemy od p.Uli że zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji i koteczka całkiem dobrze się miewa.
Nie mogliśmy znaleźć sobie miejsca i od rana nękaliśmy telefonami wszystkie panie do których mieliśmy numer telefonu lub GG :) za co przepraszamy. :oops:
Dzisiaj znowu - szok! Szukając wątku Negry odkryłam że jest wystawiona na aukcji na allegro i ... znowu nękanie telefonami ... :oops:
Przepraszamy za to bardzo.
Na szczęście P. Teresa nas uspokoiła i wiemy, że Negra będzie nasza :D
Dokonaliśmy wpłaty na konto (Marty) za sterylkę Negry
i w sobotę po nią przyjedziemy.
Muszę tylko wiedzieć w jakich godzinach pracuje kociarnia w sobotę by domówić transport i p.Ulę u której Negrulka jest na tymczasie :)
:D

Witamy nową duża Negry na naszym watku.Mam nadzieję że pokochacie dziewczynę bo to straszny miziak i przylepka :) Nalezy jej się normalny domek bo cale zycie mieszkała na ulicy.Negra przypomne przyjechała do Nas ze zlikwidowanej stajni na pogoni.C :)

mar_tika

Post » Wto lut 17, 2009 20:21

taki śliczny Skrzacik :( i go oddają, potajemnie kochamy się z Piotrkiem w Skrzaciku, ucałujcie go od nas. życzę mu w dniu kota zeby szybko znalazł domek. A nasz Bianka ma guzka na głowie. 8O między uszami na środku. Wygląda tak jakby sobie nabiła. Leją sie z Bambusem ciągle. Zobaczymy jak się nie zmniejszy to pojdziemy do weta

Filomen

Post » Wto lut 17, 2009 20:46

Filomen pisze:

taki śliczny Skrzacik :( i go oddają, potajemnie kochamy się z Piotrkiem w Skrzaciku, ucałujcie go od nas. życzę mu w dniu kota zeby szybko znalazł domek. A nasz Bianka ma guzka na głowie. 8O między uszami na środku. Wygląda tak jakby sobie nabiła. Leją sie z Bambusem ciągle. Zobaczymy jak się nie zmniejszy to pojdziemy do weta

Jutro wszystkie Nasze kociaki pomiziam od Ciebie :wink: W mizianiu specjalistka to chyba jest nasza Beatka ,jak ma dyżur na kociarni to siedzi tam czasmi kilka godzin,mizia i przytula kociaki :D
Ale ja też jutro sie postaram dopieścić nasze futra.Salem ,Pluton i Neli(po naszej Negrze) to straszne miziaki ,takie przyssawki kocie .Jak przylgną do ciebie to sie nie chcą odkleić.
Zresztą reszta kociastych chyba też.
Narazie to Ajsza i Arasz odsypiają jak my to mówimy.Nie wiem co te kociaki przeszły ,napewno kiedys były domowe.

Silver walczy z koszmarnym świerzbem.Jak zaczyna sie drapać to az wyje z bólu .Przedwczoraj dostal advocata więc licze na to że za niedlugo bedzie oki.
Salka nadal okupuje szafę .Gazz nieufny :roll:
A nasza Milka- cmantarna koteczka ,choć ciężarówka ,bardzo kontaktowa i chetna na zwiedzanie kociarni :wink:

mar_tika

Post » Wto lut 17, 2009 21:03

Oj szkoda Skrzacika :( Mam nadzieje, ze szybko znajdzie domek. niealergiczny.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto lut 17, 2009 23:47

Filomen pisze:............taki śliczny Skrzacik :( i go oddają, potajemnie kochamy się z Piotrkiem w Skrzaciku, ucałujcie go od nas. życzę mu w dniu kota zeby szybko znalazł domek.............

ahhhhhhhhhh......................CO TO BYŁA ZA ADOPCJA :balony: :1luvu: :balony:

NIECH ŻAŁUJE TEN KTO NIE BYŁ PRZY NIEJ :!: :!: :!:

Ewo i Piotrze - Wasze życzenie jest dla mnie rozkazem :D

Właśnie wróciłam z kociarni. Skrzacik vel. Leo vel. Maksiu ostatecznie pojechał do ŻOR :!: :!: :!: :!: Nie mam siły już tłumaczyć, ale to było wspaniałe przeżycie.

SKRZACINKU TRZYMAJ SIĘ "CHŁOPIE" :wink:
MIKUŚ

Post » Śro lut 18, 2009 7:24

MIKUŚ pisze:
Filomen pisze:............taki śliczny Skrzacik :( i go oddają, potajemnie kochamy się z Piotrkiem w Skrzaciku, ucałujcie go od nas. życzę mu w dniu kota zeby szybko znalazł domek.............

ahhhhhhhhhh......................CO TO BYŁA ZA ADOPCJA :balony: :1luvu: :balony:

Właśnie wróciłam z kociarni. Skrzacik vel. Leo vel. Maksiu ostatecznie pojechał do ŻOR :!: :!: :!: :!: Nie mam siły już tłumaczyć, ale to było wspaniałe przeżycie.

Halo, jak to nie mam siły, tłumacz nam szybko,bo ja właśnie należy do tych co żałują, że nie byli :) Jak to się stało ,że w tak ekspresowym tempie Skrzacik znalazł dom 8O :D
Jednak cuda się zdarzają?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro lut 18, 2009 8:44

Iweta pisze:
MIKUŚ pisze:

Halo, jak to nie mam siły, tłumacz nam szybko,bo ja właśnie należy do tych co żałują, że nie byli :) Jak to się stało ,że w tak ekspresowym tempie Skrzacik znalazł dom 8O :D
Jednak cuda się zdarzają?

No wlaśnie jesteśmy żądne dobrych wieści 8O
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]