Również przyłączam się do tych życzeń.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:jesli chodzi o ściganie autorów filmu. należy zgłosić do prokuratury, opisac co na nim było i dac link. Szkoda, że nie ma dowodów w postaci filmu. na drugi raz dajcie mi znać od razu, postaram się ściągnąc ten film. no i trzeba podac swiadków, którzy zaświadczą co na nim było.
Filomen pisze:Filomen pisze:jesli chodzi o ściganie autorów filmu. należy zgłosić do prokuratury, opisac co na nim było i dac link. Szkoda, że nie ma dowodów w postaci filmu. na drugi raz dajcie mi znać od razu, postaram się ściągnąc ten film. no i trzeba podac swiadków, którzy zaświadczą co na nim było.
oczywiście nie chodzi o ściganie autorki filmu o naszych koteczkach Marty, miałam na myśli film o którym pisała wcześniej Teresa z okrucieństwem jakis gówniarzy
Olga-Negra pisze:Olga z rodziną - Zabrze - się kłania
Nie możemy się już doczekać przybycia nowego członka naszej rodziny - Negry
13 w piątek przeszła sterylizację, ale wiemy od p.Uli że zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji i koteczka całkiem dobrze się miewa.
Nie mogliśmy znaleźć sobie miejsca i od rana nękaliśmy telefonami wszystkie panie do których mieliśmy numer telefonu lub GGza co przepraszamy.
Dzisiaj znowu - szok! Szukając wątku Negry odkryłam że jest wystawiona na aukcji na allegro i ... znowu nękanie telefonami ...
Przepraszamy za to bardzo.
Na szczęście P. Teresa nas uspokoiła i wiemy, że Negra będzie nasza
Dokonaliśmy wpłaty na konto (Marty) za sterylkę Negry
i w sobotę po nią przyjedziemy.
Muszę tylko wiedzieć w jakich godzinach pracuje kociarnia w sobotę by domówić transport i p.Ulę u której Negrulka jest na tymczasie![]()
Aha z adopcji wraca Skrzacik ,alergia!!!
Filomen pisze:
Aha z adopcji wraca Skrzacik ,alergia!!!
taki śliczny Skrzaciki go oddają, potajemnie kochamy się z Piotrkiem w Skrzaciku, ucałujcie go od nas. życzę mu w dniu kota zeby szybko znalazł domek. A nasz Bianka ma guzka na głowie.
między uszami na środku. Wygląda tak jakby sobie nabiła. Leją sie z Bambusem ciągle. Zobaczymy jak się nie zmniejszy to pojdziemy do weta
Filomen pisze:............taki śliczny Skrzaciki go oddają, potajemnie kochamy się z Piotrkiem w Skrzaciku, ucałujcie go od nas. życzę mu w dniu kota zeby szybko znalazł domek.............
MIKUŚ pisze:Filomen pisze:............taki śliczny Skrzaciki go oddają, potajemnie kochamy się z Piotrkiem w Skrzaciku, ucałujcie go od nas. życzę mu w dniu kota zeby szybko znalazł domek.............
ahhhhhhhhhh......................CO TO BYŁA ZA ADOPCJA![]()
![]()
![]()
NIECH ŻAŁUJE TEN KTO NIE BYŁ PRZY NIEJ :!:![]()
![]()
Ewo i Piotrze - Wasze życzenie jest dla mnie rozkazem![]()
Właśnie wróciłam z kociarni. Skrzacik vel. Leo vel. Maksiu ostatecznie pojechał do ŻOR![]()
![]()
![]()
Nie mam siły już tłumaczyć, ale to było wspaniałe przeżycie.
SKRZACINKU TRZYMAJ SIĘ "CHŁOPIE"
Iweta pisze:MIKUŚ pisze:Filomen pisze:............taki śliczny Skrzaciki go oddają, potajemnie kochamy się z Piotrkiem w Skrzaciku, ucałujcie go od nas. życzę mu w dniu kota zeby szybko znalazł domek.............
ahhhhhhhhhh......................CO TO BYŁA ZA ADOPCJA![]()
![]()
![]()
NIECH ŻAŁUJE TEN KTO NIE BYŁ PRZY NIEJ :!:![]()
![]()
Ewo i Piotrze - Wasze życzenie jest dla mnie rozkazem![]()
Właśnie wróciłam z kociarni. Skrzacik vel. Leo vel. Maksiu ostatecznie pojechał do ŻOR![]()
![]()
![]()
Nie mam siły już tłumaczyć, ale to było wspaniałe przeżycie.
SKRZACINKU TRZYMAJ SIĘ "CHŁOPIE"
Halo, jak to nie mam siły, tłumacz nam szybko,bo ja właśnie należy do tych co żałują, że nie byliJak to się stało ,że w tak ekspresowym tempie Skrzacik znalazł dom
![]()
![]()
Jednak cuda się zdarzają?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości