no-noZirael pisze: Dobre wychowanie to jednak straszna rzecz.

wiec nie marudz, bo naprawde dobrze wygladasz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
no-noZirael pisze: Dobre wychowanie to jednak straszna rzecz.
Marcelibu pisze: I czekam do grudnia, co by oryginał zoabczyć.
AniHili pisze:Domyślam się, że PH to taki mobilny DKChoć...DK tez jest dość mobilny bo przesuwa się na fotelu na kółkach od drukarki do biurka i nazad
villemo5 pisze:Chciałam coś napisać...
Ale zaczyna mnie łapać delirka...
Ja będę w dalekiej trasie... A Blanuś będzie mieć zabieg. Boję się![]()
Proszę wszystkie Czarownice o kciuki za Blankę. Jutro potrzebujemy Waszych ciepłych myśli... Proszę.
Zirael pisze:villemo5 pisze:Chciałam coś napisać...
Proszę wszystkie Czarownice o kciuki za Blankę. Jutro potrzebujemy Waszych ciepłych myśli... Proszę.
zapewniam kciuki w ilościach hurtowych Siostro Prezes
Anja pisze:Zirael pisze:villemo5 pisze:Chciałam coś napisać...
zapewniam kciuki w ilościach hurtowych Siostro Prezes
ja tez sie dopisze pod ta ladna wiedzma![]()
Zirael pisze:Ja jestem zebrana, zwarta i gotowa, bilet mam, wolne mam, nie mam gdzie mieszkać natenczas. A pod mostem jakoś tak w grudniu nie bardzo przyjemnie.
Zirael pisze:Ja jestem zebrana, zwarta i gotowa, bilet mam, wolne mam, nie mam gdzie mieszkać natenczas. A pod mostem jakoś tak w grudniu nie bardzo przyjemnie.
tufcio pisze:Wieczorową porą chciałam się ze wszystkimi szanownymi siostrami przywitać jako nowa członkinii Paktu
Przed chwilą zrobiłam pierwszą wpłatę (zgodnie z instrukcją obsługi z pierwszej strony i wsparciem niezawodnej Oli59, której bardzo dziękuję).
Czy mogę się czuć przyjęta do szacownego grona mimo braku czarnego kota, czarodziejskiej kuli i brodawki na nosie?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 79 gości