KASIA ODESZŁA 6.06.Rak wrócił- moje koty już bezpieczne.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 25, 2018 6:35 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Kasiu, trzymam nieustannie kciuki, wczoraj rozmawiałam o tobie z babcią i naszą sąsiadką, tak się temat nawinął, ta sąsiadka mówi, że bardzo dobrze jest moczyć palce dłoni w wodzie z lodem, jej siostra tak robiła żeby chemioterapia nie uszkadzała tak bardzo paznokci, tylko widzisz nie dopytałam jak często (dopytam) napewno trzeba wytrzymać około godziny.
Cole zawsze miej przy sobie, ta siostra sąsiadki to jeszcze miała ją zchłodzoną, bo taka "pokojowa" podobno była mniej skuteczna, ale to zapewne subiektywna ocena każdego. Buziaczki i cieplutkie myśli od nas płyną.
jesteśmy na prostej ;)

kociołkowo

Od: Czw mar 30, 2017 22:49

Post » Śro lip 25, 2018 20:35 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

❤ Kasiu ładnie w tym szpitalu i nawet aneks kuchenny w zieleni,ale najważniejsze by gadzina polazła w siną dal.
Jestem przy Tobie całym sercem i trzymam mocno kciuki.
Dzierż sie dziołcha mocno

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lip 25, 2018 20:51 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Trzymam się jakoś, nie jest póki co tak źle, dopiero będzie gorzej, ale jakoś muszę wytrwać.
Dziękuję Wam kochani za ciepłe słowa, za ciepłe myśli, za wsparcie finansowe, dzięki któremu nie muszė martwić się o moje koty.Dziękuję dom kom tymczasowym, że podjęły się opieki nad okrucieństwem.
Dziękuję Ci Maju za ogromną pomoc materialną, dzięki której mogę mieć kontakt ze światem!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lip 25, 2018 20:55 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Nieustająco ciepłe myśli i fluid wsparcia :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lip 25, 2018 21:58 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Niezmiennie trzymamy kciuki i pazurki :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lip 25, 2018 22:13 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Zawsze jak będziesz czuła się źle pomyśl że może być gorzej... maleńkie dzieci też to przechodzą :? Dają rady ich rodzice też muszą.To jedyne pocieszenie bo innego nie ma... Możesz mieć różne upierdliwe działania uboczne od rzygania przez suchość w ustach i inne cuda na kiju. Pamiętaj o jednym obecnie jest medycyna XXI wieku która sobie z tym DOSKONALE radzi. Nie duś w sobie i się nie krępuj jak nie powiesz to Ci nie pomogą .Cokolwiek by Ci dokuczało od razu zgłaszaj wtedy łatwiej i szybciej można zaradzić , łagodnie znieść terapię. Może wypadną włosy ,może....Ale ręczę Ci odrosną gęściejsze. Pomyśl ludzie płaca żeby sobie zrobić łysą glacę :ryk: A Ty masz to na NFZ. To głupawka ale pomaga :201461 :ok:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lip 26, 2018 9:13 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Kolezanki przechodzace chemie podkreslaly, ze w trakcie trzeba duzo pic, naprawde duzo. Moze to wiesz. Na fejsie jest grupa osob przechodzacych leczenie onkologiczne. Daja tam sobie mnostwo praktycznych porad. Moze warto zajrzec.
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw lip 26, 2018 10:33 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

widze, ze dosc dobrze znosisz chemie poki co :) :ok:
i oby tak dalej :)

:piwa: Twoje zdrowko, kochana <3 Dzielnie walczysz, to jest piekne <3 :1luvu:

halo, domki tymczasowe, ktore opiekuja sie kotlonistami, przekazcie ode mnie skarbom pomruczenia i glaski, wiem, ze i dla nich nie jest to latwa sytuacja, ale wierze, ze jeszcze wiele razy pomiziaja sie z Kasia :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 26, 2018 10:47 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

sluchajcie... :roll:

niestety bazarek kosmetyczny musialam zamknac, poniewaz bardzo dlugo nikt nawet watku nie podrzucal. :cry:
Szkoda, bo mialam nadzieje, ze jeszcze razem pomozemy kociamberkom Kasi. :cry:

tak czy inaczej, produkty z bazarku nadal sa dostepne do sprzedazy na warunkach takich, jak na bazarku byly okreslone: 25% z ich sprzedazy przekazuje na Fundusz Awaryjny. :ok: :ok: :ok: :ok:

Post zamkniety, ale mozna nadal podejrzec zdjecia i opisy produktow, ceny moga sie jedynie roznic, bo np niektore z fantow sa aktualnie w promocji w katalogu. :1luvu:
Nie bede miala na bazarku mozliwosci uaktualniac oferty, wiec w razie zainteresowania pytajcie o dostepnosc.

Jesli ktos by chcial jakis produkt to mozna ze mna sie w tej sprawie skontaktowac telefonicznie:

881 640 545

Ceny sa niewielkie, fanty moga byc idealne na prezent. (mozna nawet juz teraz zaopatrzyc sie w prezenty... na gwiazdke :ryk: )

Tak wiec skoro nie udalo sie z bazarkiem pomoc w pelni tak, jak chcialam, to... probujmy w inny sposob. :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 26, 2018 17:59 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Majeczko ja każdą niedogodnośc zgłaszam lekarzom, oni są tu naprawdę dla pacjenta, a nie po to, by odpękać swoje godziny pracy.
Wszyscy są mili i troskliwi.
Nie martwię się tym, że wypadną mi włosy, dzielnie znoszę niedogodności związanej terapią, bo wiem, że żeby było lepiej, to najpierw musi być gorzej.
Przesypiam te najsłabsze godziny po prostu.
Ściskam Was wszystkich mocno!
Kasia
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lip 26, 2018 18:01 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Kasiu :1luvu: :1luvu: nieustające :ok: :ok: ,najcieplejsze myśli i mnóstwo pozytywnej energii.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Czw lip 26, 2018 18:22 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Dzięki Basiu!
Dzięki Waszej stałej obecności nie czuję się osamotniona, czuję, że bym Was zawiodła, roztkliwiając się nad sobą, bo wiem, że inni mają jeszcze gorzej, a ja mam szansę na wyleczenie, ja mam Was, mam moje koteńki.
Dziękuję, że jesteście, bez Was nic nie byłoby proste, łatwe....
To dar od losu, rekompensujący moje niewesołe życie.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lip 26, 2018 18:25 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

Trzymaj się Kasieńko <3 :ok: :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw lip 26, 2018 19:15 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

kropkaXL pisze: ale jakoś muszę wytrwać.

Musisz wytrwać i wytrwasz.
I tego się trzymajmy :ok:

Cały czas trzymam za Ciebie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw lip 26, 2018 19:22 Re: Mam raka -chcę wygrać!!!!!!

kropkaXL pisze:Dzięki Basiu!
Dzięki Waszej stałej obecności nie czuję się osamotniona, czuję, że bym Was zawiodła, roztkliwiając się nad sobą, bo wiem, że inni mają jeszcze gorzej, a ja mam szansę na wyleczenie, ja mam Was, mam moje koteńki.
Dziękuję, że jesteście, bez Was nic nie byłoby proste, łatwe....
To dar od losu, rekompensujący moje niewesołe życie.

Masz prawo się roztkliwiać jeśli czujesz taką potrzebę i raczej nikogo tu nie zawiedziesz, tak mi się wydaje. Ale zbieraj w sobie dużo siły, zeby szybko zwalczyc to paskudztwo :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]