Banda Trojga. Chorujemy. Prosimy o dobre myśli.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 26, 2017 16:33 Re: Banda Trojga. Pimpek filmy str 91

no właśnie- cała masa potrzebujących..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw sty 26, 2017 16:52 Re: Banda Trojga. Pimpek filmy str 91

Iskierka :(
kolejny kot sercowy.

Serce duże, źle ułożone, zastawka mitralna dziwnie "wpada" do komory, widać pozostałości stanu zapalnego, płuca nędzne, mało powietrzne - bo też po zapaleniach. Chociaż dobre to, że płynu nie ma w płucach czy w worku osierdziowym.

Za nami RTG, USG serca dzisiaj było i opis RTG przez radiologa.
Niewydolność oddechowo krążeniowa widoczna jest przy zabawie. Ona się mało bawi ale kupiłam wędkę " bird" i zrobiła kilka kółek i prawie zapaści dostała. Dlatego leciałam do weta.
Ona fakt - bawi się rzadko i na leżąco raczej najpewniej właśnie dlatego, bo się męczy a męczy się szybko :( więc się nie bawi. Może być lekko niedotleniona nawet wg weta.

Mamy leki i kontrolę za tydzień.

I jak ona może znaleźć dom, nikt nie chce jej i tak, bo taka sobie ładna, do tego dorosła. I naprawdę wyje nawet w nocy. Nie słyszy i tak się komunikuje. Dwie osoby potencjalnie zainteresowane nią to usłyszały i kontakt się urwał. Ale muszą wiedzieć, jaka ona jest.

A teraz jeszcze serce i leki.
jakoś mnie to dobiło dziś.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw sty 26, 2017 19:20 Re: Banda Trojga. Pimpek filmy str 91

Trzymajcie się ! no! Gdzieś jest ten Dom dla Iskierki, ten Człowiek. Tylko jeszcze się o niej nie dowiedział !
Obrazek

wtenczas

Od: Pon wrz 07, 2015 19:08

Post » Czw sty 26, 2017 20:58 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

Kurcze.... Trzymajcie się...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw sty 26, 2017 21:13 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

Dag :(
Potwornie jest mi przykro, że jeszcze i to się przyplątało :(
I nawet nie wiem, co napisać, by Ci podziękować za tę "naszą" Iskierkę i za to, co dla niej robisz...

Żeby to leczenie przyniosło poprawę i stabilizację. Oby.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw sty 26, 2017 22:02 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

czarno-czarni pisze:
Baltimoore pisze:W imieniu cudownej Osoby z Krakowa, która okazała się Aniołem Opatrzności dla kotki Kajusi, ale woli pomagać anonimowo,
ROZPOCZYNAMY FORUMOWĄ ZBIÓRKĘ FINANSÓW NA ZAKUP PRZEZ CZARNO-CZARNYCH LASEROWEGO PRYSZNICA.

Bardzo proszę o numer konta na PW :ok:

no coś Ty :) normalnie padłam, ale nie mogę przyjąć takiego daru, są potrzebujący, całe morze potrzebujących a ja ten prysznic na 6 miesięcy mam :)

Hej, zostałaś wskazana jako beneficjent przez Panią o Ogromnym Sercu :D
Zapewne dlatego, że pomagasz tym najbardzie potrzebującym :1luvu: Neurologicznym, po wypadkach.
Takim Iskierkom :201461 i Pimpkom :201461
Może też z powodu Najwspanialszego Czarnego Kota Morfeusza :1luvu:
Może z jeszcze innych powodów :D Mogę dopytać :wink:

Fajnie, że jest 6 miesięcy żeby zorganizować resztę :ok:

A teraz najmocniejsze kciuki za śpiewającą Iskierkę :ok: :ok: :ok:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pt sty 27, 2017 11:37 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

zapraszamy na bazarek dla sercowej Iskierki od Tulisia na Walentynki viewtopic.php?f=20&t=178922

i łapki czymamy :ok: :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sty 27, 2017 13:01 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

dziękujemy!
Tylko pamiętajcie, Iskierka jest pod opieką Kotyliona i tam zbierana jest kasa.

a ja zapytam
czy ktoś jedzie na trasie KALISZ - WROCŁAW - zaufany, znany?
Pimpek szuka transportu do DT
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sty 27, 2017 14:43 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

czarno-czarni pisze:dziękujemy!
Tylko pamiętajcie, Iskierka jest pod opieką Kotyliona i tam zbierana jest kasa.

to będzie jeszcze odliczenie w pit-cie :mrgreen:

Pimpuś już na dt jedzie? Znaczy koniec turnusu? Radzi sobie całkiem nieźle, czy tak zostanie, czy może jeszcze z czasem lepiej z tą równowagą będzie?

alessandra

Post » Pt sty 27, 2017 15:03 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

Pimpek jedzie do DT. U niego nie ma rozpoznania i nie ma czego się "czepić" a w związku tym nie określę, co i jak dalej robić.
Młody zaszczepiony ale zbiera kasę na badania typu TK czy MRI. Bo bez tego ani rusz...
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sty 27, 2017 15:28 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

czarno-czarni pisze:Pimpek jedzie do DT. U niego nie ma rozpoznania i nie ma czego się "czepić" a w związku tym nie określę, co i jak dalej robić.
Młody zaszczepiony ale zbiera kasę na badania typu TK czy MRI. Bo bez tego ani rusz...

jakoś mi sie pokręciło,że miał juz te badania... :oops: dzieki za informacje i kciuki za malucha :ok: :ok:

alessandra

Post » Pon sty 30, 2017 14:44 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

ZAWIERCIE / okolice = dobry wet od spraw cukrzycowych bardzo pilnie poszukiwany, proszę o pomoc!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lut 01, 2017 20:34 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

ciotka59 pisze:Zaglądamy do Was Obrazek

to nas zmotywowało:

https://kefirimorfeusz.wordpress.com/20 ... -lazience/
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lut 01, 2017 20:43 Re: Banda Trojga. Dwa walentynkowe = sercowe koty :(

juuuż!
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

[poprzednia][następna]