Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo pisze:Potrzebuję rady, jak dla żółtodzioba, o zdrowym odkłaczeniu kota. Wiem już, że babką ale czy ma znaczenie czy płesznik czy jajowatą? Jak przygotować przed podaniem? Ile, jak często? No, jak krowie na rowie
Maupa pisze:Asim - ja mojej kotce, która nie znosiła pasty, po prostu kładłam ją na futro. musiała w końcu wylizać. chociaż potrafiła chodzić dobry kwadrans obrażona, z taką paciają na łapie.
siemię/babkę uważam za lepsze wyjście - żeby nie było - ale anegdotą się podzielę
Colon C light, któy mam w domu nie ma postaci granulatugpolomska pisze:Postać: granulat, czyli jednak jakoś przetworzone. Ale wiem, że niektórzy używają - i tak lepsze niż pasty pełne chemii, olejów roślinnych, słodu i innego syfu.
Aaaśka pisze:Maupa pisze:Asim - ja mojej kotce, która nie znosiła pasty, po prostu kładłam ją na futro. musiała w końcu wylizać. chociaż potrafiła chodzić dobry kwadrans obrażona, z taką paciają na łapie.
siemię/babkę uważam za lepsze wyjście - żeby nie było - ale anegdotą się podzielę
Tak mi też wet radził. Ale moja kotka zanim to wylizała, zdążyła wybrudzić cały pokój [...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 190 gości