S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 04, 2014 9:05 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

AgaPap pisze:Mnie dzisiaj nie będzie, bo moje dziecko za tydzień ma studniówkę i dzisiaj właśnie dostała histerii prawie że, bo nie ma sukienki 8O .
A jak jej cały czas mówiłam, żeby nie zostawiała tego na ostatnią chwilę to mnie oczywiście olała :evil:
znajdzie się sukienka ;-)
(jakbyś potrzebowała namiarów na ciekawe sklepy, gdzie nie wszędzie jest jedno i to samo, to polecam na przykład Rybnik w centrum np sklep Kwadraty, i wiele innych ciekawych małych sklepów, gdzie w przyzwoitej cenie można kupić bardzo ładną i dość unikalną sukienkę ;-))

serduszka kupione :mrgreen:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob sty 04, 2014 10:36 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Dziewczyny
mam taki drapak na zbyciu http://allegro.pl/drapak-dla-kota-teraz ... 56040.html
tylko w szarym kolorze

może chcecie do schroniska? chyba, że komuś się na DT przyda?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob sty 04, 2014 15:39 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

mamoGiny - może bazarek drapakowy?
w schronie takie cudo szybko się zniszczy, zdezynfekować trudno, a kociaste na kociarni mają dużo pni do drapania

Dzięki wszystkim za dzisiejszy wolontariat, oby zawsze tyle rąk do głaskania mogło być :ok:
kociaste pojadły pysznych serduszek :1luvu:
domek znalazła Śruba - ludzie zostali solidnie uświadomieni przez Kamakolo :wink:
trzymajmy kciuki coby nie sikała po kątach :ok:

mały dzikus, ten od śmierdzących prezentów - dziś obdarował wolontariuszkę siuśkami dla odmiany :lol:
ale robi chłopak postępy, na kolanach rozwalony czterema kołami do góry :D

i proszę o dobre fluidy dla Andromedy - kotunia jest w kiepskim stanie, chyba straciła wzrok :(

Mała serducha i część wieprzowiny jest zamrażarce na samym dole

więcej grzechów nie pamiętam, ale niczego nie żałuję :smokin:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Sob sty 04, 2014 15:58 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

kciuki za nowy domek, oby nie powróciła :ok:

dostaliśmy tez dziś kilka fantów w postaci puszek i suchego dal kociastych i psiaków :kotek:
Charm, Lidzia - dzięki za serduszka tego nam, a raczej kociastym brakowało :1luvu:

Cattania na kociarni biega za każdym człowiekiem, tak pragnie bliskości
jako jedyna na kociarni -wybiegu przychodzi do ludzia dla ludzia, a nie jedzonka czy z ciekawości czy też na powitanie i bycie ''obok''

kilka zdjęć zostało porobionych z tego co widziałam, czekamy cierpliwie, a szczególnie jak fikus psiołek - Tania na tym punkcie :oops: :lol:

Migel jest do nie zniesienia ale i tak go lubię :mrgreen:
Andromeda....
Lelek puszczany fajnie, ale inne kociaste (wiemy o kogo chodzi) zazdrosne są o to, dawkowanie spacerku powinno być rozsądne :twisted:
Prada i Galliano, szczególnie Prada źle się czuje, nie jestem pewna co do ogłaszana
Asterix to świetny chłopak, uwielbia zabawy, taki ruchliwy i bacznie obserwuje kulkę papierkową i miziu miziu tez mu się podoba, jego siostra trochę spokojniejsza :) :)

mieliśmy też dziś nowego wolontariusza, zobaczymy jak to się potoczy i czy mu się spodoba i pozostanie
bo racja dziś nas trochę było, tłoczno nawet ja skonsternowana, zatłoczona, kociaste też zdumione ale i uradowane - nie kryjmy, ostatnio nie częstonas tak dużo a tulaski były :P :P
Ostatnio edytowano Sob sty 04, 2014 16:20 przez TanundA, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Sob sty 04, 2014 16:13 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

czy to ta sama kotka????????? Dzisiaj na wolontariacie o tym mówiłam, pamiętacie dziewczyny?
jak dla mnie tak, wiecznie się wracam do starszych zdjęć etc..

zdjęcie korciaczek ZROBIONE 10EGO SIERPNIA 2013 ROKU
Obrazek

bettysolo pisze:nowa trickolor- 545/13
od 29 12 w schr
tricat 30 12
miła kotka, ok roiczna
Obrazek

KLAUDIA

jeśli to ta sama to kto ją adoptował i ... co się wydarzyło? Mała jak znajdziesz czas, spojrzyj potem na to oki?
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Sob sty 04, 2014 16:55 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Okropnie mi żal Andromedy.
Ona taka zagubiona. Ale łykała grzecznie.
I faktycznie sporo dziś głaskaczy było - fajnie:))
Oby tak zawsze:)

No i myślę, że warto by zrobić skarbonkę na dożywianie w czasie wolontariatu.

Ja wpadłam jak po ogień ale i tak dobrze, że się udało wcześniej wrócić od weta.
Malce były okropnie przestraszone. Strasznie płakały jak wychodziliśmy, normalnie kwiliły jak małe dzieci. Dopiero jak wróciły i zobaczyły swoje miejsca to było ok. Ale jak wróciliśmy to jeszcze odsypiały.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob sty 04, 2014 18:31 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

TanundA pisze:czy to ta sama kotka????????? Dzisiaj na wolontariacie o tym mówiłam, pamiętacie dziewczyny?
jak dla mnie tak, wiecznie się wracam do starszych zdjęć etc..

zdjęcie korciaczek ZROBIONE 10EGO SIERPNIA 2013 ROKU
Obrazek

bettysolo pisze:nowa trickolor- 545/13
od 29 12 w schr
tricat 30 12
miła kotka, ok roiczna
Obrazek

KLAUDIA

jeśli to ta sama to kto ją adoptował i ... co się wydarzyło? Mała jak znajdziesz czas, spojrzyj potem na to oki?

Miałaś rację - TO JEST TA SAMA KOTKA!

Andromeda jest w fatalnym stanie... Ma zaburzenia zmysłów: chyba nie widzi, coś z węchem, zaburzenia równowagi... Chuda przeraźliwie. Tkliwy brzuch. Płacze jak sie ja podnosi na rękach i trzyma za brzusio. Jest naprawdę źle.

mieliśmy też dziś nowego wolontariusza, zobaczymy jak to się potoczy i czy mu się spodoba i pozostanie

Jak Piotr czytasz, to :ok: Mam nadzieję, iż się nie przeraziłeś takiej ilości bab? Niektore z nas ponoć nadal są normalne....

Savanah tez regres. (Ta wieprzowina, Mała, jest z Biedronki!) Znów się z niej leje z OBU stron.

domek znalazła Śruba - ludzie zostali solidnie uświadomieni przez Kamakolo
trzymajmy kciuki coby nie sikała po kątach

Nie tylko ja - szefowa Ola też ich uświadamiała. Tak wogole to skomplikowana sytuacja ze Śrubą. Ona przyszła 6-09-2013 z kotem Leonem (nie pamietam!), facet zrzekł się praw. Ponoć wysterylizowna. Ale dziś w książeczce znalazlysmy informację, ze bierze środki antykoncepcyjne. To może być naprawdę trudna adopcja, choć kotka jest bardzo fajna. Mam nadzieje, iż Nowa Rodzina Śruby stanie na wysokości zadania :D
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Sob sty 04, 2014 18:35 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

ZNALAZŁAM! TO MARIANKA

Mała1 pisze:a w schronisku nowa kotka , z interwencji
trickolor- 303/13
od 5 o7 w schr
Obrazek
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Sob sty 04, 2014 18:46 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

hej
dzięki za dziś :1luvu:

to na bank ta sama tricolorka- znajde numer i zadzwonie do domku :(

Savana dostała wczoraj wołowinę- teraz juz na bank wiem ze wołowine nie wieprzowine
i rano suchego intensinala
wiec pewnie trzeba wrócic do wieprzowiny jednak

nie wiem co z Andromedą, do wtorku nic w schronisku sie raczej nie okaże

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob sty 04, 2014 22:53 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Biedna koteńka. Drugi raz w schronisku. :(

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Sob sty 04, 2014 23:55 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

charm, czekamy na zdjęcia :kotek:

biedna Andromedzia i Sawanka
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie sty 05, 2014 8:00 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Korciaczki pisze:charm, czekamy na zdjęcia :kotek:
będą będą :)

biedna Andromeda :(
i Sawanka :(

i trisia... zastanawiam się cały czas, co się mogło stać, że drugi raz trafiła do schroniska... :roll: :(

a tak w ogóle, to dobrze było Was znowu zobaczyć :D

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie sty 05, 2014 13:16 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

fajnie, że byłaś, brakuje starej ekipy, dzięki też za podwózkę :P
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Nie sty 05, 2014 14:17 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Wiem, że dla naszych kotów nie ma domów ale gdyby.....

Domu szukają dwa kastrowane kocurki w typie rasy
syjam 9 lat Diego troszkę z dystansem
rosyjski 7 lat Igor przytulaśny.
Tam gdzie teraz są jest dom tymczasowy ale pani idzie na operacje kręgosłupa. Boi się zostawiać kot z dwoma nieodpowiedzialnymi mężczyznami, którzy zbyt często używają flaszki:(
Zdjęć nie mam.

Wie ktoś jak Andromeda i Savana?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie sty 05, 2014 14:35 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Domu szukają dwa kastrowane kocurki w typie rasy
syjam 9 lat Diego troszkę z dystansem
rosyjski 7 lat Igor przytulaśny.
Tam gdzie teraz są jest dom tymczasowy ale pani idzie na operacje kręgosłupa. Boi się zostawiać kot z dwoma nieodpowiedzialnymi mężczyznami, którzy zbyt często używają flaszki:(
Zdjęć nie mam.

Od Pani Halinki? 8)
Obrazek

Kamakolo

[poprzednia][następna]