minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 14, 2014 22:04 Re: wciąż szukam Borysa

magdar77 pisze:
Zosik pisze:No cóż... wyjaśniła się kwestia części ogłoszeń, które nigdy nie zostały powieszone w Wawie.
Jedna z przesyłek właśnie do mnie wróciła - Miranda M. nie odebrała paczki. :( (nie pamiętam która to z dziewczyn)
Tak więc nie dość, że zdefraudowałam majątek firmy w postaci tuszu do drukarki i znaczków pocztowych, to jeszcze musiałam zapłacić za zwrot.
Trochę mi przykro po tym wszystkim. :(
Trochę bardziej, niż trochę. :(

To ja - nigdy nie dostałam awiza na tę przesyłkę. Nie wiem o co chodzi, plakaty od alab108 i jej córki dotarły do mnie bez problemów i wszystkie rozwiesiłam w Rembertowie i na Dworcu Wileńskim, żadnej przesyłki poza tymi nie dostałam. Mnie też przykro i zostawiam to bez komentarza. Miranda M. brzmi jak z kroniki kryminalnej :(

Nie jak z kroniki, tylko napisałam pierwszą literę nazwiska, żeby nim nie szastać i nie pisać publicznie, ponieważ nie pamiętałam nicka z forum - jak napisałam wyżej.
W Rembertowie byłyśmy i nie było tam ani jednego ogłoszenia.
Przesyłka była awizowana dwukrotnie:
Obrazek
Ja nie szukam zadymy i nie chcę nikogo zniechęcić - ani do siebie, ani do Kinni, ani do poszukiwań.
Piszę o faktach i zaznaczyłam, że jest mi przykro w związku całą sytuacją.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt mar 14, 2014 22:14 Re: wciąż szukam Borysa

Ciekawe gdzie awizowali, bo na pewno nie w mojej skrzynce.
Cały Rembertów w okolicy, w której widziany był Borys obkleiłam ogłoszeniami, podczas spotkania poszukiwawczego. Przeszłam z małym, jęczącym dzieckiem całą okolicę i obwiesiłam wszystkie sklepy, słupy i tablice. Nie wiem jakim cudem, nie było tam żadnego ogłoszenia. Przykro i tyle.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pt mar 14, 2014 23:21 Re: wciąż szukam Borysa

Tu musze zaprotestować. Cala wyprawa do Rembertowa była po tym jak starsza pani widziała Borysa na rogu Mars i PŁatnerskiej i zadzwoniła do Kinni wlasnie dlatego, ze znalazła ogłoszenie z numerem telefonu. Więc jakieś ogłoszenie było zanim sie zjawilismy całą ekipą w Rembertowie.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt mar 14, 2014 23:29 Re: wciąż szukam Borysa

Ewusiu ja nie przeczę, że magdar77 rozwiesiła ogłoszenia. Z resztą wiesz, że daleka jestem od robienia jakiejkolwiek zadymy, bo rozkręcanie kłótni i oskarżeń nie bawi mnie nic, a nic.
Napisałam tylko, że ogłoszenia do mnie wróciły, a w Rembertowie żadnych nie zastałyśmy.

I tyle, że przykro, i smutno, bo w żadnej z dzielnic nie było ani kawałka z pakietu ponad 200 ogłoszeń, które wysyłałam (zwłaszcza tych żółtych - rzucających się w oczy).

Nie musisz nikogo bronić, bo ja nikogo nie atakuję.
A przynajmniej nie mam takiego zamiaru...
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt mar 14, 2014 23:41 Re: wciąż szukam Borysa

Niektóre z tych ogłoszeń które rozwieszała magdar nadal wiszą. Na drzewie koło przystanku 143 jest tak oklejone że powisi długo. Bankowo w Rembertowie ogłoszenia były. Moje niektóre nadal są a to już dość dawno było wieszane. Teraz doszła trzecia tura która w okolicach stacji wisi nadal - wiem bo zerkam codziennie.
W pn rano w innej sprawie byłam w Wołominie i też niektóre rozwieszane z Dorotą wisiały.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Sob mar 15, 2014 6:34 Re: wciąż szukam Borysa

wciąż trzymam kciuki. Też nie lubię zadym, przepraszam magdar. Może to poczta nawaliła.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 15, 2014 7:47 Re: wciąż szukam Borysa

Zosik pisze:
magdar77 pisze:
Zosik pisze:No cóż... wyjaśniła się kwestia części ogłoszeń, które nigdy nie zostały powieszone w Wawie.
Jedna z przesyłek właśnie do mnie wróciła - Miranda M. nie odebrała paczki. :( (nie pamiętam która to z dziewczyn)
Tak więc nie dość, że zdefraudowałam majątek firmy w postaci tuszu do drukarki i znaczków pocztowych, to jeszcze musiałam zapłacić za zwrot.
Trochę mi przykro po tym wszystkim. :(
Trochę bardziej, niż trochę. :(

To ja - nigdy nie dostałam awiza na tę przesyłkę. Nie wiem o co chodzi, plakaty od alab108 i jej córki dotarły do mnie bez problemów i wszystkie rozwiesiłam w Rembertowie i na Dworcu Wileńskim, żadnej przesyłki poza tymi nie dostałam. Mnie też przykro i zostawiam to bez komentarza. Miranda M. brzmi jak z kroniki kryminalnej :(

Nie jak z kroniki, tylko napisałam pierwszą literę nazwiska, żeby nim nie szastać i nie pisać publicznie, ponieważ nie pamiętałam nicka z forum - jak napisałam wyżej.
W Rembertowie byłyśmy i nie było tam ani jednego ogłoszenia.
Przesyłka była awizowana dwukrotnie:
Obrazek
Ja nie szukam zadymy i nie chcę nikogo zniechęcić - ani do siebie, ani do Kinni, ani do poszukiwań.
Piszę o faktach i zaznaczyłam, że jest mi przykro w związku całą sytuacją.

Podczytuję wątek i tez wtrącę swoje 3 grosze odnośnie awizowania przesyłek-otóz rok temu wysyłałam przesyłkę do milenap-do Słupska-przesyłka rzekomo była dwukrotnie awizowana-sprawdzałam w necie, a awizo nigdy nie dotarło do Mileny, dopiero jak wróciła przesyłka do mnie(zrobiłam zadymę na poczcie) i wysłałam ją powtórnie, dotarła do adresatki.
Tak więc jestem przekonanan, że i tym razem Poczta, a raczej doręczyciel nawalił!
Ja Mirandzie wierzę!-znam PP i wiem,że to instytucja niestety nie godna zaufania!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob mar 15, 2014 7:51 Re: wciąż szukam Borysa

Na moim osiedlu listonosz nagminnie wkłada pocztę nie do tych skrzynek co trzeba a potem sąsiedzi się na forum szukaja. Mi raz chciał książki zostawić pod drzwiami... zanim otworzyłam to już leżały a on prawie odchodził. To jest więcej niż prawdopodobne ze nie doszło tam gdzie trzeba.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Sob mar 15, 2014 9:24 Re: wciąż szukam Borysa

Awizo na poleconą paczkę (antydatowane) dostałam dzień po tym, jak tę paczkę odebrałam przy okazji odbierania paczki, która przyszła 3 dni wcześniej, a o innej dowiedziałam się dopiero przy drugim awizie (pierwszego nie było) :roll: . Mnie się już cokolwiek na poczcie u mnie boją, bo jak zawalą, to urządzam awantury aż ziemia grzmi - wtedy jest poprawa na jakiś czas.

I niezmiennie za znalezienie Borysa :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 15, 2014 9:28 Re: wciąż szukam Borysa

Alienor, bo oni nauczyli sie sobiepaństwa-nie mają konkurencji niestety i mają w doopie klientów, dopiero jak sie szum zrobi, to coś robią.
U nas w ramach wychodzenia na przeciw klientowi, od zeszłego roku:-poczta czynna tylko do 18-tej, a w soboty zamknięte :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob mar 15, 2014 13:09 Re: wciąż szukam Borysa

Słuchajcie mogę wystawić na bazarku usługę sporządzanie PIT-ów rocznych. Dochód na opłacenie ogłoszeń i ewentualny hotelik Borysa. Cena 10 zł. Mam licencje Ministerstwa Finansów, robię to już 20 lat. Wpłaty na konto Fundacji, nie moje.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Sob mar 15, 2014 14:50 Re: wciąż szukam Borysa

Alienor pisze:Awizo na poleconą paczkę (antydatowane) dostałam dzień po tym, jak tę paczkę odebrałam przy okazji odbierania paczki, która przyszła 3 dni wcześniej, a o innej dowiedziałam się dopiero przy drugim awizie (pierwszego nie było) :roll: . Mnie się już cokolwiek na poczcie u mnie boją, bo jak zawalą, to urządzam awantury aż ziemia grzmi - wtedy jest poprawa na jakiś czas.

I niezmiennie za znalezienie Borysa :ok: :ok: :ok: :ok:

U mnie jest to samo. Cięgiem pisze skargi i dzwonię z reklamacjami. Najgorszą awanturę zrobiłam jak Żuka leki przyszły. Czekałam na nie. Byłam w domu na chorobowym, córka też była... a w skrzynce było awizo, że nikogo nie zastano.

Po każdej skardze jest lepiej na jakiś czas.

Straszna pogoda u nas. Mam nadzieję, że Borys ma schronienie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob mar 15, 2014 15:09 Re: wciąż szukam Borysa

A ja wysłałam ogłoszenia o Borysie do magdar pocztą co prawda zwykłą ale priorytetem. Córka po południu również tak wysłała i wiecie ile te ogłoszenia szły? 8 dni. Byłam na poczcie, na której nadawałam przesyłkę , ale Pani jak usłyszała, że wysłane do Warszawy to pokiwała ze współczuciem głową i powiedziała....no tak Warszawa, że miała już wiele razy skargi na Warszawę. Ale jak w końcu dotarły, to magdar z córką 4 letnią pojechała kawał drogi od siebie, MZK i rozklejała. Więc uważam , że to nie jest absolutnie wina magdar :wink:
Magdar wybacz :oops:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob mar 15, 2014 15:33 Re: wciąż szukam Borysa

LimLim pisze:Dziewczyny dzwoniła do mnie Ania. Jej tata rozwieszał ogłoszenia koło ich domu w radości i twierdzi, ze dzisiaj WIDZIAŁ Borysa. Porównał go z ogłoszeniem które miał w ręku. Pies na imie Borys oglądał się na niego ale bał się i nie podszedł. Obok jest boisko gdzie ludzie przychodzą na spacery z psami. Tata Ani rozwiesza jeszcze ogłoszenia w kierunku Falenicy. Mam do tego pana nr komórki KOMU mam wysłać?

a co z tym tropem :?: Pan się więcej nie odezwał :?:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob mar 15, 2014 16:33 Re: wciąż szukam Borysa

:(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]