X część z życia Kociej Przystani :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 19, 2014 15:03 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Kilka fotek z życia codziennego Kociej Przystani :)

Tosiek- nowy na kociarni, ma chore oczko. Jest megamiziakiem, sam ociera się o nogi i domaga głaskania :)
Obrazek

Kaszmir
Obrazek

Karol- nowy kocur, wyrzucony na korytarz po śmierci swojej pani, niestety bardzo smutny :(
Obrazek

Dżamal- po zbiciu gorączki wrócił mu apetyt i po lekkiej zachęcie sam trochę podjadł.
Obrazek

I na koniec- młodsze pokolenie (Kleo i Nori) w czasie zabawy. Dziewczyny próbują rozruszać trochę staruszków. Kleo namierzyła już Precla i szykuje się do ataku :)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Pon sty 20, 2014 21:03 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Kleo z Preclem to istne diabły :mrgreen:

A tu zguby z Sosnowca z ul.Sportowej
http://tablica.pl/oferta/zaginely-dwa-k ... c74fb7c9fd

Iwoo twoja okolica proszę rozglądaj się :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sty 21, 2014 16:06 X część z życia Kociej Przystani :)

Jakby ktoś chciał osiatkować balkon a sam nie potrafi to mogę pomóc :)

http://tablica.pl/oferta/zabezpieczanie ... 4IFcf.html
Obrazek Obrazek

Adrian23

Od: Wto paź 16, 2012 15:34

Post » Czw sty 23, 2014 18:00 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

czesc wszystkim :)

sluchajcie, mam problem, a wlasciwie nie ja, tylko kolezanka... POMOCYYYYYYYYYY!!!!!

ona ma suczke amstafke, dorosla juz, ma ja kilka lat, ale niestety-zycie ulozylo sie tak, ze zmuszona jest wyprowadzic sie od meza. Ona ma gdzie sie podziac, ale niestety nie moze wziac ze soba Bafi, poniewaz tam, gdzie teraz bedzie mieszkac sa male dzieci a Bafi nie toleruje dzieci wogole. Z mezem jej nie chce zostawic, poniewaz on sie nie zajmie psem, praktycznie to ona sie zajmowala Bafinka caly czas. Na cito wiec potrzebny jest jakis DT dla Bafi ale bez jakichkolwiek dzieci. Sprawa jest delikatna, nie chce pisac dokladnie szczegolow na forum. Jesli ktos zna sie na trudnych psach, na amstafach (Bafi bywa agresywna i bardzo ciezko sie przystosowuje do nowych warunkow, nowych sytuacji) i moglby zaoferowac DT/DS to niemal uratuje psinie zycie! Jesli to bedzie gdzies niedaleko Tychow kolezanka bedzie Bafi odwiedzac i wyprowadzac na spacer w miare mozliwosci. Nie chce z nia urywac kontaktu, bo bardzo sie do niej przywiazala (z wzajemnoscia), bardzo kocha Bafi, ale ma nieodpowiedzialnego meza alkoholika, ktory potrafi psa uderzyc, kopnac ot tak sobie i nie moze jej z nim zostawic, bo on psa zmarnuje!!!

jesli ktos moze jakos pomoc... to szczegoly podam na pw, to pilne!! Kolezanka dzis wyprowadza sie wlasnie od meza, na razie musi Bafinke z nim zostawic, bo nie ma jej gdzie wziac... :?
ja w razie czego na ile bede mogla chetnie pomoge tez, ale blagam o jakis DT/DS dla psiny na cito!!!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sty 23, 2014 19:10 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Asmstafy z sosnowieckiego schroniska czekają miesiącami na adopcję, nawet jeśli sa ułożone i przyjacielsko nastawione do dzieci i innych psów, więc znalezienie DT czy DS na cito jest mało prawdopodobne.
Jedyną opcja w tej chwili jest hotel, za który trzebaby było zapłacić.
Ogólnie mam nadzieję że koleżanka myślała i działała wczesniej odnośnie psa a nie jest to teraz płacz nad rozlanym mlekiem.
Potrzebne są setki ogłoszeń w necie i najlepiej w lokalnej prasie oraz wytrwałośc w odbieraniu tel od "dresów"

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Czw sty 23, 2014 19:51 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

sytuacja wyszla nagle, wczesniej ona sie zajmowala psem, jej maz od przypadku do przypadku...
nie ma mozliwosci zaplacenia za hotel, jakby miala jakies pieniadze (wlasnie stracila prace) to by cos sobie wynajela i wzielaby Bafi ze soba!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sty 24, 2014 8:25 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Ciężka sprawa :( Ale szukajcie dziewczyny, cuda się zdarzają a "słowo" warto puścić w obieg :ok:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Nie sty 26, 2014 16:03 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Bazarek z różnościami:
viewtopic.php?f=20&t=160073
Obrazek

Kasia89

Post » Śro sty 29, 2014 11:16 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Zrobiłam listę bazarków, jakbym o jakimś nie wiedziała to dopiszcie :)

Moje:
książki viewtopic.php?f=20&t=160152
różności viewtopic.php?f=20&t=160073
ubrania viewtopic.php?f=20&t=158107

Martiki:
biżuteria viewtopic.php?f=20&t=160142
tor dla kota viewtopic.php?f=20&t=160206

oraz na allegro: allegro.pl/drapak-i3924427667.html
Ostatnio edytowano Nie lut 02, 2014 13:02 przez Kasia89, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kasia89

[poprzednia][następna]