czesc wszystkim

sluchajcie, mam problem, a wlasciwie nie ja, tylko kolezanka... POMOCYYYYYYYYYY!!!!!
ona ma suczke amstafke, dorosla juz, ma ja kilka lat, ale niestety-zycie ulozylo sie tak, ze zmuszona jest wyprowadzic sie od meza. Ona ma gdzie sie podziac, ale niestety nie moze wziac ze soba Bafi, poniewaz tam, gdzie teraz bedzie mieszkac sa male dzieci a Bafi nie toleruje dzieci wogole. Z mezem jej nie chce zostawic, poniewaz on sie nie zajmie psem, praktycznie to ona sie zajmowala Bafinka caly czas. Na cito wiec potrzebny jest jakis DT dla Bafi
ale bez jakichkolwiek dzieci. Sprawa jest delikatna, nie chce pisac dokladnie szczegolow na forum. Jesli ktos zna sie na trudnych psach, na amstafach (Bafi bywa agresywna i bardzo ciezko sie przystosowuje do nowych warunkow, nowych sytuacji) i moglby zaoferowac DT/DS to niemal uratuje psinie zycie! Jesli to bedzie gdzies niedaleko Tychow kolezanka bedzie Bafi odwiedzac i wyprowadzac na spacer w miare mozliwosci. Nie chce z nia urywac kontaktu, bo bardzo sie do niej przywiazala (z wzajemnoscia), bardzo kocha Bafi, ale ma nieodpowiedzialnego meza alkoholika, ktory potrafi psa uderzyc, kopnac ot tak sobie i nie moze jej z nim zostawic, bo on psa zmarnuje!!!
jesli ktos moze jakos pomoc... to szczegoly podam na pw, to pilne!! Kolezanka dzis wyprowadza sie wlasnie od meza, na razie musi Bafinke z nim zostawic, bo nie ma jej gdzie wziac...

ja w razie czego na ile bede mogla chetnie pomoge tez, ale blagam o jakis DT/DS dla psiny na cito!!!