BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 23:21 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Jejciu pani Danko rabata z rózami bardzo ładna. Pasuje do tych ślicznych kici. Rozumie , ze ta koteczka Ufka tez od pani Dorotki.Obie prześliczne , ale BB pobija wszystkie miną.Tak powazna .Psiaczek tez śliczny. Pani Dorotko robi pani ogrom dobrej roboty. Wyprowadza pani te stworzonka na prostą , a potem z bólem serca oddaje. Podziwiam panią z całego serca.Jest pani dla mnie aniołem. Ja mam 2 kotki. Jedna wyrzucona jako mała pod blokiem , a druga od niedawna. Była taka blokowa , ale pewien idiota kopnął ja traperem z całej siły.Kotka w szoku zaszyła się gdzieś , jak wyszła za pózno było na operację .Po podjętym leczeniu kicia chodzi , ale ciągnie troszkę tył za sobą. Została z nami nasza kaleka.

kotka 12

Od: Czw sie 16, 2012 23:03

Post » Pt wrz 21, 2012 5:04 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

kotka 12 pisze:Jejciu pani Danko rabata z rózami bardzo ładna. Pasuje do tych ślicznych kici. Rozumie , ze ta koteczka Ufka tez od pani Dorotki.Obie prześliczne , ale BB pobija wszystkie miną.Tak powazna

Tak,obie dziewczynki adopcyjne, od Dorotki :ok:
I obie wyciągnięte z pseudohodowli,w strasznym stanie,chore :strach: :strach: :strach:
BiBi jeszcze jest smutaskiem,ponieważ jeszcze nie jest zdrowa. :cry:
Nosek po operacji jeszcze się przytyka,jeszcze nie jest drożny,ale nawilżamy,przetykamy i się leczymy :ok:

Miłego dzionka życzę

DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Pt wrz 21, 2012 8:27 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dana ,BB z noskiem , ma tak zawsze ,nie wiem czy to się kiedyś zmieni :roll: ma wirusa który niestety tak się objawia .
Jest u was krótko ,jeszcze nie czas na pełen uśmiech ,koty tęsknią ,może inaczej niż psy ale tęsknią.
Minie .
Patrzę sobie na jej fotki :1luvu:
kiedyś bym jej nie oddala ,jednak dzielna jezdem :twisted:
Mam parę takich domków którym powierzyła bym swoje skarby ,między innymi domek Dany :1luvu:
donoszę ,bardzo uprzejmie że zżarłam śliweczki ,cymesik :mrgreen:

Odrobaczanie futer wiąże się ze :evil: ....ciekawe kto zgadnie :?:

Muszę znów kupić żarełko dla trojaczków i ich przyłatanej siostry :strach:

Jadę teraz zaopiekować się cudzesami :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt wrz 21, 2012 15:38 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

ledwo dotarłam do domu ,a już muszę dupę podnosić i wychodzić ,ale to dobrze ruch to zdrowie :piwa:
Blusinek zaczęła mocno kichać ,taśmowo idzie :?

Kochani czy ktoś ma pożyczyć klatkę ,dużą dla kociej rodziny ? bardzo potrzebna.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 21, 2012 15:52 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

koniec miesiąca ,znów zaczynam mieć pustą kieszeń ,odliczam dni do ostatniego.
Nie lubię takich sytuacji ,trudno do nich przywyknąć mimo ze ciągnie się to już 3 lata i 4 miesiące.
Jak by trojaczki znalazły dom było by dużo lżej ,dodatkowe torby żwiru ,jedzenia weterynaryjnego :?
w dodatku ciągle coś im jest ,niby nic ,kaszel ..bawią się ,jednak do weta trzeba ganiać :cry:

W sobotę będziemy stawiały budki na cmentarzu ,już czas bo zimne noce są.
Ciekawe co tam jeszcze znajdziemy???
:roll:

oj idzie mi na smutaskowo zmykam więc stąd za czym całkiem się rozkleję :oops:
do wieczora .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 21, 2012 20:44 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

A ja się od dłuższego czasu przyglądam temu wątkowi i oczom nie wierzę. Że tak dużo można robić dla futrzaków, że z takim poswięceniem i takim zapałem :) A że też na Włochach mieszkam, to sie nawet czasem rozglądam za jakąś panią na rowerze z transporterem. albo machająca patykiem koło dworca. Albo zachłystująca się śliwka. I nic :?

mob

Od: Pt wrz 21, 2012 20:28

Post » Pt wrz 21, 2012 20:48 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

to umówcie się np.na cmentarzu :) przy robieniu budek
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt wrz 21, 2012 22:07 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

mob pisze:A ja się od dłuższego czasu przyglądam temu wątkowi i oczom nie wierzę. Że tak dużo można robić dla futrzaków, że z takim poswięceniem i takim zapałem :) A że też na Włochach mieszkam, to sie nawet czasem rozglądam za jakąś panią na rowerze z transporterem. albo machająca patykiem koło dworca. Albo zachłystująca się śliwka. I nic :?

Witam.
Budki już zrobione ,tylko zanieść i ustawiać ,zapraszam :D będziemy szły z Izą wieczorem ,inaczej nie pozwolą ustawiać :?
i jutro będę jechała z maluchami gdzieś na 10 do weta na Wilczycką ,wyruszam z ul.świerszcza :wink:

Dyzio okropnie kaszle gorzej niż 3 dni temu ,pojadł i schował się do budki ,widać że źle się czuje :cry:
a ja marzę o ciepłym łóżku ,pustym na dodatek :twisted:
pomarzyć dobra rzecz :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 21, 2012 22:22 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

nawet gdybyś miała w pokoju 3 łóżka to TWOJE nie byłoby puste :mrgreen:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt wrz 21, 2012 22:33 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

niestety :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 21, 2012 22:44 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

muszę się położyć bo odpływam ,dobrej nocki. :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 22, 2012 6:12 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Witam.i zdaję kolejny raport :1luvu:
Oto dziś nad ranem,BiBi wywaliła do góry brzunio :dance: :dance2:
Oczywiście natychmiast były pierdzioszki na brzuszku :ok:
Prawie skończyła się ta zabawa utratą przezemnie oka :strach: :smiech3: ,ponieważ moja głowa została w niecny i podstępny sposób skopana :oops:
Teraz latają po domu aż dudni :ok: :ok:
Ja szykuję mleczko.
Dorciu,zdjęcia brykające,będą szybciej niż się spodziewasz :!:
I minkę BiBi na nich będzie miała już weselszą :kotek:

Z drugiej zaś strony,czy wyobrażasz sobie EXO z uśmiechniętą twarzą :?: :?: :?:
Widziałaś kiedyś CUS takiego :!: Chyba tylko w tych kretyńskich reklamach :conf:
Muszę kończyć,pychol czeka na mycie :P
Jest SUPER,cieszę się bardzo że wreszcie jest u nas :ok: :ok:

Miłego łikendu :ryk: :ryk:

DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Sob wrz 22, 2012 7:42 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dziewczynki za to co robicie jesteście aniołami :1luvu:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob wrz 22, 2012 7:57 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dziękuję :1luvu: ,to na dobry łikend :wink: i za uśmiechniętą exo. :piwa:
i od razu lepiej :kotek:
Duzio tak okropnie kaszle że nawet w nocy nie można było spać :cry: pojadł i leży w domeczku ,a rude szatany szaleją bez mała odbijając się od ścian drąc niemiłosiernie pysia :strach:
Jeszcze trochę i do weta gnam.
Rezydenci zaczynają mieć problemy z oczyma :| byle tylko to bo krople do oczu mam.
Tytek też bardziej milczący :roll:
Jesień przyszła :?

Elu ja na pewno :mrgreen: tyle że ze mnie upadły anioł :ryk:
który je na śniadanie fasolę :lol:
jakie tego będą efekty oprócz brzucha pod nos ? :pig:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 22, 2012 8:28 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

mob ,pomału się szykuję ,jak chcesz zobaczyć babę z kotami na rowerze bądź czujna 8)
Gadzina pojechał z harcerzami na biwak :strach: po przeziębia te dzieciaki :? i sam się zasmarcze ... :|
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]