iza71koty pisze:Na koniec, bo może jestem w błędzie....Zauważyłam na Forum tendencję do tego że Dziewczyny coraz więcej kotów ratują właśnie z małych miejscowości czy wsi.Kotów w często bardzo opłakanym stanie.Jednak...nie zauważyłam tendencji oddawania kotów na wieś.
Forum jest duże. Nie wszystko widać na pierwszej stronie.
iza71koty pisze:I na sporo wątkach czytałam że Dziewczyny mają do tego duży dystans.
A z tym to różnie bywa.
iza71koty pisze:Moje koty, koty z mojego stada nie są gorszego gatunku.
Nikt tak nie twierdził.
iza71koty pisze:Nie podejmę żadnych decyzji która mogłaby pogorszyć ich los.Ich w miarę jak na dzień dzisiejszy ustabilizowane życie i syty brzuszek.
Rozumiem, że wieś - to pogorszenie losu, tak? Bo wieś - to tylko chałupy kryte strzechą, klepisko i ciemni ludzie, tak? Błąd.
iza71koty pisze:Chyba że będzie to dom, który będę mogła sprawdzić osobiście i utrzymywać z nim kontakt w celu przekazywania informacji.
To nie życzę Ci DS w Bielsku-Białej. Trochę daleko
iza71koty pisze:Teraz najbardziej potrzebna byłaby Pomoc dla kotek o których pisałam.Dobry dom resocjalizująco-niewychodzący.
Z całego serca życzę (serio).
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']