puszatek pisze:Tobie też...spokojnej nocy i dobrze zaczętego dnia![]()
Dzięki skarbie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:Tobie też...spokojnej nocy i dobrze zaczętego dnia![]()
iwoo1 pisze:Jakie to smutne, a ten świat nie dla mnie - nie podoba mi się. Za dużo w nim krzywdy, nienawiści, źli ludzie. Ale oni są szczęśliwi, pójdą w niedzielę do kościoła, wyspowiadają się, są rozgrzeszeni. Za chwile mogą robić to samo, bo znowu dostaną rozgrzeszenie. Patrzą wysoko w górę, nie widząc tych maluczkich, mają to w d...e. My patrzymy inaczej, nie umiemy przejść z podniesioną głową do góry.
Każdy pies przebiegający bez właściciela zaraz wydaje mi się bezdomny, każdy kot na dworze chory i głodny - czy to jakieś zboczenie?
Dzisiaj znajoma weterynarz wyrwała idiocie króliczka. Kopał go na ulicy, wyzywając że jest za duży, bo on chce świnkę morską.
puszatek pisze:naprawdę myślisz, że ktoś kto wyrzucił kota bo mu się znudził z tego się wyspowiada![]()
albo czy w ogóle ktoś taki zdaje sobie sprawę, że źle zrobił![]()
puszatek pisze:strasznie przykre to usypianie niechcianych przez nikogo maluchów ale niestety...
taki jest ten okrutny świat na którym tak mało współczucia![]()
maluszek jest śliczny![]()
moja Figusia jak tak płakała w pierwszą noc to włożyłam jej cieplutką butelkę z wodą zawiniętą w ręcznik, przytuliła się i poszła spać...
lidka02 pisze:Witajcie nie możecie dospać ja się kładłam z bólem głowy i obudziłamnajem się i biore tabletkę a chciałam tego uniknąć
lidka02 pisze:Witajcie nie możecie dospać ja się kładłam z bólem głowy i obudziłamnajem się i biore tabletkę a chciałam tego uniknąć
iwoo1 pisze:Dzień dobry wszystkim, jakie jesteście ranne ptaszki. Fajnie tu z Wami.
Maluszek przespał nockę wtulony w cieplutkie gniazdko z podusi i kocyka. Ja za to niewiele spałam, nie mogłam. Muszę dać małemu jakieś imię, musi mieć ładne - może coś zaproponujecie![]()
Mały ma rzadką kupkę, myślę, że to zmiana karmy. Tzn. wreszcie karma, bo chudziutki strasznie. Pewno nigdy nie jadł Recovery, jutro rano biegnę z nim do weta. Bidula kochana, zjadła bym go całego, ale go tylko wycałowałam. Odkarmię, wyleczę i szukam mu wspaniałego domku, bo zasługuje na to.
Mnie nie boli brzuch, ani głowa - współczuję Wam, ale za to zatkało mi się jedno ucho i mam w nim szum jak w muszli
ruda32 pisze:iwoo1 pisze:Dzień dobry wszystkim, jakie jesteście ranne ptaszki. Fajnie tu z Wami.
Maluszek przespał nockę wtulony w cieplutkie gniazdko z podusi i kocyka. Ja za to niewiele spałam, nie mogłam. Muszę dać małemu jakieś imię, musi mieć ładne - może coś zaproponujecie![]()
Mały ma rzadką kupkę, myślę, że to zmiana karmy. Tzn. wreszcie karma, bo chudziutki strasznie. Pewno nigdy nie jadł Recovery, jutro rano biegnę z nim do weta. Bidula kochana, zjadła bym go całego, ale go tylko wycałowałam. Odkarmię, wyleczę i szukam mu wspaniałego domku, bo zasługuje na to.
Mnie nie boli brzuch, ani głowa - współczuję Wam, ale za to zatkało mi się jedno ucho i mam w nim szum jak w muszli
Gucio
lidka02 pisze:ruda32 pisze:iwoo1 pisze:Dzień dobry wszystkim, jakie jesteście ranne ptaszki. Fajnie tu z Wami.
Gucio
Jak da mu na imię Gucio to na pewno jeszcze znajdzie Maje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], imatotachi, puszatek i 45 gości