WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 21, 2012 16:46 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

pinokio_ pisze:We wtorek bede jechac do Marek pod Warszawą i z powrotem. Moze jakby ktos podrzucil Fredka z Wawki do Marek, moglabym go zabrac i przekazac komu trzeba.

Hej hej!!!!
Kto podrzuci kota ?!?! Czy też umawiacie się z kimś innym?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob kwi 21, 2012 21:21 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

dzidzia pisze:Jutro odbieram Drapka i jedziemy do Gdańska. Ciekawa jestem jak to będzie :D dziecko, piesek i kotek, brakuje jeszcze jakiś szczurków albo swinek morskich i byłoby fajnie :ryk:

ale wiadomość na koniec dnia :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob kwi 21, 2012 21:28 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

Fredzik też już umówiony na wyjazd jutro (pinokio szkoda, że wcześniej nie dałaś znać).

Będę tęsknić.
Bardzo :(

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie kwi 22, 2012 4:37 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

Carmen201 pisze:Fredzik też już umówiony na wyjazd jutro (pinokio szkoda, że wcześniej nie dałaś znać). :(

Wczesniej nie wiedzialam, niestety.

Pogubilam sie. Czy Drapek bedzie na dt u dzidzia? czy tylko jedzie z dzidzia?
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Nie kwi 22, 2012 9:22 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

pinokio_ pisze:
Carmen201 pisze:Fredzik też już umówiony na wyjazd jutro (pinokio szkoda, że wcześniej nie dałaś znać). :(

Wczesniej nie wiedzialam, niestety.

Pogubilam sie. Czy Drapek bedzie na dt u dzidzia? czy tylko jedzie z dzidzia?

Z tego co ja zrozumiałam Drapcik jedzie do DT u mamy Mamrot, a Fredzik do Białegostoku do czarnuli (?).
dzidzia jedzie z Drapcikiem a ktoś inny z Fredzikiem.
Tak patrzę na tego mojego posta i stwierdzam że to chyba skomplikowane :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie kwi 22, 2012 12:17 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

No i pojechali..........
Fredzik już nawet dojechał, rozmawiałam z Asią. Był bardzo grzeczny w pociągu, spał sobie i oczywiście omruczał Arcanę :)
Drapcik niedawno ruszył w podróż.

Dziewczyny, opiekujcie się nimi dobrze.
To wspaniałe i bardzo ufne Koty. Zasługują na wspaniałe, kochające domy. I niech takie znajdą, koniecznie! A najlepiej jeden wspólny.

Smutno nam :(
Fajnie było ich poznać :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie kwi 22, 2012 12:41 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

Carmen! Wielkie dzięki za opiekę nad nimi :1luvu: i szkoda, że są już rozdzieleni... terez na wspólny dom to raczej nie ma szansy, ale najważniejsze żeby znalazł sie wreszcie taki przewspaniały dla obu chłpców :ok: :ok:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Nie kwi 22, 2012 14:32 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

zjawka pisze:Carmen! Wielkie dzięki za opiekę nad nimi :1luvu: i szkoda, że są już rozdzieleni... terez na wspólny dom to raczej nie ma szansy, ale najważniejsze żeby znalazł sie wreszcie taki przewspaniały dla obu chłpców :ok: :ok:

Racja i kciuki dla chłopaków za najlepsze domy :ok:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie kwi 22, 2012 14:33 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

Ale szybka akcja :D
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Nie kwi 22, 2012 14:35 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

Carmen201 pisze:No i pojechali..........
Fredzik już nawet dojechał, rozmawiałam z Asią. Był bardzo grzeczny w pociągu, spał sobie i oczywiście omruczał Arcanę :)
Drapcik niedawno ruszył w podróż.

Dziewczyny, opiekujcie się nimi dobrze.
To wspaniałe i bardzo ufne Koty. Zasługują na wspaniałe, kochające domy. I niech takie znajdą, koniecznie! A najlepiej jeden wspólny.

Smutno nam :(
Fajnie było ich poznać :)

U Mam Mamrocikowej na dt będzie Drapuś miał najlepiej na świecie. Jeżeli znajdziemy dla niego cudny, najwspanialszy DOM to go oddamy. Też żałujemy, że chłopcy są rozdzieleni ale świat nie jest idealny niestety....i jeżeli szansą na ich dobre życie jest życie w osobnych ale wspaniałych Domach to niech i tak będzie....ale wyć się chce
Szerokiej drogi Drapciu, czekamy.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie kwi 22, 2012 18:15 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

:cry: chłopaki rozdzielone, szkoda.
Dzięki Carmen, Mamrotomamo i wszystkim.
widziałam najnowsze fotki Inki : wygląda super, mina bandziora, zadomowiła się w nowym domu, pokochały z panią, wita serdecznie po powrocie tejże z pracy, mizia i mruczy. I jest im dobrze we dwie, bo w DT jeden młodziak jej dokuczał.
Moje koty bardzo intensywnie korzystają z wiosny, zrzuciły nadwagę, tez szczęśliwe.

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Nie kwi 22, 2012 19:15 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

siedzi Dapek pod łóżkiem, narazie nie jadł, nie pił , kuwete oglądał ale nie użył. po wejściu do mieszkania Mamy, wypuściłam go w przedpokoju, Bianco go obsyczał, narazie izolujemy w małym pokoju niech się wąchają pod drzwiami, jakoś będzie, Drapek słodki niesamowicie...suchego nie chce, dałam trochę pasztecika animondy, je.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Nie kwi 22, 2012 19:19 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

Drapcio jest cudnym kotem, bardzo grzecznym i spokojnym. Trochę marudził na początku podróży ale potem zasnął i przespał całą podróż.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Nie kwi 22, 2012 19:28 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

o matko... sama słodycz.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Nie kwi 22, 2012 19:44 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

Ciekawa jestem jak na nowego przybysza zareaguje kapryśna Julcia ?
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]