adzi pisze:NA PROŚBĘ AGI MARCZAK
KTO MA POŻYCZYĆ KLATKĘ WYSTAWOWĄ / ALBO JAKIŚ INNY MAJSTERSZTYK NA PRZETRZYMYWANIE KOCIAKÓW
OD 2 TYGODNIU NON STOP JEŹDZIMY ZA KOTAMI, OSTATNIE KILKA DNI TO MASAKRA. AGA MA KOTCIAKA Z OTWARTYM ZŁAMANIEM, I INNE - TRZEBA JE JAKOŚ POLOKOWAĆ, BO TOTALNIE NA MA NA NIE MIEJSCA JUŻ
ZOSTAŁO 8 KOCIAKÓW W BEZNADZIEJNYCH WARUNKACH (2 CZARNE MALUSZKI W BORKOWIE, 2 PRĄŻKOWANE Z BIAŁYMI SKARPETKAMI I PINGWINEK NA TRAUGUTTA - TAM JEST TRAGEDIA TRUJĄ KOTY, NIE KARMI PRAWIE NIKT, JEST TO OBOK ULICY - KOCIAKI GINĄ POD KOŁAMI AUT, I 3 PIĘKNE MALUTKIE Z TEGO WĄTKU
viewtopic.php?f=13&t=143857&p=9029479#p9029479
czy ktoś może pomóc, bo nie wiemy już co z tymi kociakami robić![]()
Ja mam u siebie klatkę wystawową Kingi-kini, potrzebuję jej do tej niedzieli. Od poniedziałku moge ją udostępnić, oczywiście jeśli Kinga jej nie potrzebuje i za jej wiedzą.
Druga klatka wystawowa - własność Mraty - jest na Stogach u p. Gabrysi - trzeba się zorientować czy można ją już zabrać.
Trzecia klatka - rok temu pożyczyłam Sarze (lalka999) - i dotychczas nie odzyskałam. Musiałam oddać 400zł znajomej od której ją pożyczyłam. Ja nie mam kontaktu z Sarą, gdyby ktoś miał to zapytajcie o klatkę.