Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Pon lut 06, 2012 21:34 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Asia_Siunia pisze:
agnieszka1565 pisze:
Asia_Siunia pisze:
agnieszka1565 pisze:czołem czarownice :1luvu:
dzyśka gratulację :ok:

muszę sie pochwalić - jutro wraz z koleżanką idę edukować szkolniaków( I klasa podstawowa - klasa mojego krzykacza) na temat opieki nad kotami i nawet budkę z nimi zrobię O!

REWELKA :!:

Moja córa u siebie w 4 klasie w ramach techniki przeprowadziła lekcję wykładową na temat sterylizacji kotów wraz z ulotkami propagandowymi :wink:

tak trzymać :ok:

a na wakacje zimowe zapisałam młodego na warsztaty z psami :wink: - przygotowanie do dogoterapii

8O ale ma fajnie....Moja w ramach ferii zimowych będzie...codziennie koniom gnój wyrzucać...tez rodzaj terapii :wink:

:ryk: :ryk: :ryk:

przepraszam, rozbawiło mnie to bo moi maja problem jak trzeba po psie posprzątać :roll: , ale do kuwet już przywykli jeszcze troche i zrzucę to zadanie na nich :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon lut 06, 2012 22:28 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Siostry, poradźcie....
Mój Garfilodosek będzie musiał mieć prawdopodobnie usuwane kolejne ząbki. Która karma według was będzie najmiękciejsza do jedzenia dla kota bez ząbków prawie...??
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon lut 06, 2012 22:32 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

joarkadio...z tego co słyszałam od osoby mającą pod swoja opieką nie jednego takiego szczerbola to koty nawet całkowicie bezzębne świetnie sobie radzą z jedzeniem każdej suchej karmy. karmę można ewentualnie polać ciutką letniej wody aby namiękła, choć w większości przypadków nie jest to konieczne

No dobra to tak aby nam nie zaginęło :

LUTY PAKIET OGŁOSZEŃ :kotek:
1. skwareek zgłasza pakiet ogłoszeń dla jakiegoś kota z PKP/PKS w Poznaniu
Ostatnio edytowano Pon lut 06, 2012 22:52 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon lut 06, 2012 22:34 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Tak, tez slyszalam ze bezzebne koty wbrew pozorom bardzo dobrze sobie radza. Znam nawet dwa takie koty ktore jedza tylko sucha karme.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon lut 06, 2012 22:35 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Asia_Siunia pisze:LUTY PAKIET OGŁOSZEŃ :kotek:
1. skwarek zgłasza pakiet ogłoszeń dla jakiegoś kota z PKP/PKS w Poznaniu

Skwareek Siostro ;). Ale fajny, rozowy kolorek.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pon lut 06, 2012 22:46 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

skwareek pisze:Tak, tez slyszalam ze bezzebne koty wbrew pozorom bardzo dobrze sobie radza. Znam nawet dwa takie koty ktore jedza tylko sucha karme.

Tu jest problem - Garfildosek gustuje w mokrych... więc chciałam kupić mu jakąś super miękką karmę. Teraz jedzą Purinę najczęściej (znajomy prowadzi sklep zoologiczny, więc mam ciut taniej).... Teraz maluch prawie nie tyka suchej. a wolałabym go nie przyzwyczajać tylko i wyłącznie do mokrej :evil: bo wszystkie będą chciały tylko Animonde albo Felixa jesc :?

joarkadia

Post » Pon lut 06, 2012 22:52 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

skwareek pisze:
Asia_Siunia pisze:LUTY PAKIET OGŁOSZEŃ :kotek:
1. skwarek zgłasza pakiet ogłoszeń dla jakiegoś kota z PKP/PKS w Poznaniu

Skwareek Siostro ;). Ale fajny, rozowy kolorek.

Eee...bo jak się tak leci potem po stronach to taki różowiasty od razu w oko wleci :mrgreen: . Swoja drogą nie macie co robić tylko mi tu robotę przeciągać jakim "ee" :lol:

Joarkadio - macałam moją sucha Sanabelle - nie jest miękciejsza i bardziej...tłusta w dotyku porównując z Puriną jaka mam dla podwórkowców

Zapożyczone z innego forum

Kot natrętnie ociera się o nogi TZ i głośno mruczy itd.
Kot - Miaaau...
TŻ grobowym głosem - No miał. Ale ucięli. :lol:
(kot był kastrowany)

Asia_Siunia

Post » Wto lut 07, 2012 9:45 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Moja Blanusia (*) nie miała ząbków, ale wcinała suche bez kłopotu. To RC persian był.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lut 07, 2012 10:10 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Bardziej tłuste były kiedyś Acana (nie wiem jak teraz) i chyba Orijen, ale nie kojarzę, czy bardziej miękkie.

Mówiłam już, że uwielbiam sklep, w którym zamawiam kocie żarcie? :lol: Dzwoni wczoraj pan ze sklepu i dopytuje, czy jeśli nie ma podkładki i jakiejś tam puszki, to oni mogą mi to przywieźć na trzy raty (wszystkie dostawy za free). Ja mówię, że spokojnie, można przywieźć jak wszystko będzie, a on mi na to "ale czy kotek na pewno ma co jeść, bo to dopiero we czwartek będzie?". Rozwalił mnie tym totalnie :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lut 07, 2012 10:19 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Przynajmniej bierze sobie do serca swoja prace ;).
Ostatnio edytowano Wto lut 07, 2012 10:23 przez skwareek, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Wto lut 07, 2012 10:21 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

skwareek pisze:Przynajmniej bierze sobie o serca swoja prace ;).

Otóż to, nie ma jazd jak z krakvetem, ani użerania się z durnymi kurierami jak przy animalii ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lut 07, 2012 11:33 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Tempo konsultacji;
- jutro neurolog
- pojutrze neurochirurg.
Normalnie czeka się miesiące.... ale dla panienki Kariny wszystko da się załatwić. Przy okazji próbuje namówić jej lekarkę, super kobietę i świetnego lekarza, na kota - dwa w jednym :mrgreen:
Cioteczki, trzymajcie wielkie kciuki....

joarkadia

Post » Wto lut 07, 2012 11:53 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Trzymamy, trzymamy!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lut 07, 2012 18:19 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

zapraszam na bazarek na mojego tymczasa Gepcia i na białostockie bezdomniaki

viewtopic.php?f=20&t=138847
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Wto lut 07, 2012 19:38 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

AniHili pisze:
skwareek pisze:Przynajmniej bierze sobie o serca swoja prace ;).

Otóż to, nie ma jazd jak z krakvetem, ani użerania się z durnymi kurierami jak przy animalii ;)

o toto właśnie TO :ok: Mnie jesienią pani z krakvetu telefonicznie ponownie zapraszała do zakupów, korciła większym rabatem, dopytywała dlaczego u nich przestałam kupować....No i się skusiłam - raz skorzystałam ponownie z ich oferty - po czym reklamując telefonicznie natrafiłam na tę samą panią i wyjaśniłam jej, że jak im tu ponownie zaufać jak klient wraca i na powitanie 2 tygodnie czeka na realizację zamówienia. Zamawiam na All - jednego dnia zamówienie składam do 14.30 a na drugi w południe wory stoją u mnie i jest spoko - dużo gratisów i dla kota i dla psa - jak nie darmowe puchy, próbki innych karm, ciasteczka dla psiny w spooorej ilości to zabawki albo jak ostatnio oponka dla kotów. kurier przemiły - jak małża nie ma to mi do garażu wszystko wtacha, psa za uchem podrapie na kota "zakicia".... :wink:

joarkadio - super, że wszystko tak szybko się toczy, ze nie siedzisz w nerwach zbyt długo. Kciuki jak zwykle są i fluidy pozytywne też ~~~~~~~~~~~ :ok: :ok: :ok:

kurde...ale dziś zmarzłam 8O

Asia_Siunia

[poprzednia][następna]