Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewona1 pisze:Będzie i czwarta 100%, tfu tfu i piąta 50%, Mamrot, morfologię Krecika mam, dzięki. On dzisiaj znowu cierpiał.
issey32 pisze:Malwinka jest w DS u Ewona1
Mamrot pisze:issey32 pisze:Malwinka jest w DS u Ewona1
jotka kotka=malwina?
o matko
issey32 pisze:Mamrot pisze:issey32 pisze:Malwinka jest w DS u Ewona1
jotka kotka=malwina?
o matko
Wg mojego małego rozumku
ewona1 pisze:Dokładnie - u mnie jest Malwina, która dostalam jako jotkę, ale bylo straszne zamieszanie. Co do Tygryski, to p. Teresa jest pewna, że jej u niej nie ma. Bęe tam jutro - adopcja Bronki lub rudaska, nowa wlaścicielka wybierze.
P. Teresa , a właściwie przymusiła ją Pinokio, wielkie dzięki, w końcu zwróciła się do Gminy o pomoc. Finansowej nie otrzyma, bo są zbyt zamożni, 350 zl na głowe kwalifikuje do takowej, ale gmina ma pieniądze na pomoc fizyczną w związku z tym zgodziła się sołtyska, będzie przychodzić 2 godz dziennie, teraz to najważniejsze nanosić drewna, która i tak pomagała. P. Teresa płaci jakieś grosze gminie, a ta płaci sołtysce, chyba 500 miesięcznie, a to jest dla niej dużo, bo tam na wiosce bida aż piszczy.
P. Teresa jedzie na badania w lutym, nie wiem kiedy dokładnie. pewnie wtedy, gdy będzie spokojna o koty i o męża, on ma dodatkowy problem, bo ma rany martwicze na nogach od wenflonów, i to bardzo boli, i idzie b. dużo materiałów opatrunkowych.
Przydałyby sie ogłoszenia papierowe w sklepach zoologicznych, tam przychodzą ludzie ktorzy kochają zwierzęta.
pozdrawiam wszystkie zwierzolubne.
Szalony Kot pisze:Ale to kota trzeba nauczyć, żeby przechodził przez takie drzwi, a to też nie takie hop siup...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 133 gości