Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 03, 2012 23:06 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

kotkins pisze:Nie umiem wstawić .Ludzie szukają kota,zakoceni byli,kot umarł ze starości...są pewnie w kociarni.Mają zabezpieczony dom.Świadomi.Szukaja persa ,w każdym razie długowłosa.
Podobają mi się ,dobrze piszą.

Link jest prawidłowo na wątku czarnego persa Edziny,Neigh masz ten wątek w "swoich postach" bo obie jej pisałyśmy o grzybicy.Ktoś jej wstawił,że szukają.Jeden z postów na ostatniej stronie wątku.Wydają się nieźli dla Teosia.
W każdym razie- sa warci zaczepienia.

Dobranoc.

MaybeXX pisze:Tu szukają puchatego:
viewtopic.php?f=13&t=137567
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto sty 03, 2012 23:06 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Napiszę do nich....znajdę link

Wiecie - na dogo czyli na forum dogomanii jest cały czas wątek.......niedokonczony - to już dwa lata, a nadal nie umiem napisać o śmierci Tygrysia czy Tigera.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 03, 2012 23:07 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Neigh pisze:Napiszę do nich....znajdę link

Wiecie - na dogo czyli na forum dogomanii jest cały czas wątek.......niedokonczony - to już dwa lata, a nadal nie umiem napisać o śmierci Tygrysia czy Tigera.

wstawiłam
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Śro sty 04, 2012 0:05 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Szalony Kot pisze:Wrzuciłam tam foty.

Jeśli jestem Ktosiem - to zrobię :mrgreen:

A wiesz, że nawet nie:-) Ale i tak dzięki.

Kuźwa wklejałam tu link do filmiku i za cholerę nie mogę go znaleźć........I po kiego było tyle gadać......teraz się przebić nie mogę :evil:

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro sty 04, 2012 6:47 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Neigh pisze:
Szalony Kot pisze:Wrzuciłam tam foty.

Jeśli jestem Ktosiem - to zrobię :mrgreen:

A wiesz, że nawet nie:-) Ale i tak dzięki.

Kuźwa wklejałam tu link do filmiku i za cholerę nie mogę go znaleźć........I po kiego było tyle gadać......teraz się przebić nie mogę :evil:

Jak nie dalia i nie Szalony Kot, to pewnie ja :lol:

Ostatnio wszystko mi się pierd... kocha, znaczy się 8) Więc także i o tym zapomniałam :roll: Ech, trzeba się ogarnąć.

Znalazłam filmik http://www.youtube.com/watch?v=rLWbjvfk ... e=youtu.be zaraz go wkleję na tamtym wątku.

Jedno mi się nasunęło - to Twój prawdziwy kolor włosów, Neigh? Taki prawdziwy-prawdziwy, niczym nie poprawiany? Bo że jesteś blondynką, to wiem, ale nawet wśród blondynek tak jasne włosy to rzadkość :)

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Śro sty 04, 2012 7:30 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Coraz bardziej nie lubię Interii za ich skróty myślowe :evil:

"Masz kota w domu? No to masz alergię!" http://facet.interia.pl/aktywnosc/zdrow ... 41298,2633

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Śro sty 04, 2012 9:50 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Mój prawdziwy, prawdziwy to jest taki właśnie blond. Wierz, nie wierz taka prawda. Mogę na dowod pokazać dziecko:-) lat 13, któremu bym się farbować nie pozwoliła - a ma identyczny. Matka też taki mają......My jesteśmy pół góralki pół Tatarki.......Na mnie aż tak nie widać, ale moją córkę kiedyś koleżanka w szkole pytała, czy ona to normalnie widzi tymi szparkami........Bo dzięcię jeszcze bardziej Tatarzynem muśnięte

Ja sobie teraz taki właśnie rudy odcień dorzucam, bo mi ten jasny to już bleeeeee. Teraz to mi w ogóle odrastają ciemniejsze..... Hhihi moja Matka do tej pory wspominają jak to kiedyś jej jedna pani w parku powiedziała, ze robienie pasemek 3 letniej dziewczynce to absurd ( że niby mnie.....). Po słoncu nam się robi platyna i wyglądamy jak hmmmm no źle wyglądamy.

Bo jak do tego dodasz jasną karnację........to wychodzi nieboszczka po ekshumacji.....

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 04, 2012 10:02 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

TŻ też ma skośne oczy, nie wiadomo po kim 8O
ciekawe czy dzieć też będzie skośnooki
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Śro sty 04, 2012 10:09 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

ezzme pisze:TŻ też ma skośne oczy, nie wiadomo po kim 8O
ciekawe czy dzieć też będzie skośnooki

U nas to akurat wiadomo:-). Nie musi być. Moja Matka nie są. Babka byli.......

Kurcze opisałam charakter Teo - to nie jest łatwe. Bo ja ni diabła nie wiem jaki on ma charakter........Usiłuję nie pamiętać tego co bylo - patrzeć tak jak jest teraz. Tyle.....ze ja nie wiem jak jest. Dziś od rana uparcie pakował się na kolana. Ze 3 razy zdejmowałam, bo mam co innego do roboty, a on mi skutecznie monitor zasłania.

Za chwilę poszedł na kanapę........wyszłam na chwilę z pokoju - coś tam zagadnęłam - nie wiem nie poznał mnie czy jak ...........i w nogi......jakby go ktos mordować miał........reakcje ma takie zdecydowanie za bardzo. Albo miłość total, albo strach niezmierny. Niestabilny jest emocjonalnie:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 04, 2012 10:21 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Neigh pisze:...Teo [...] Niestabilny jest emocjonalnie:-)

Jak to chłop Obrazek
:wink:

zabers

Post » Śro sty 04, 2012 10:52 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

zabers pisze:
Neigh pisze:...Teo [...] Niestabilny jest emocjonalnie:-)

Jak to chłop Obrazek
:wink:

A wiesz, że tu się nie zgodzę........jestem z facetem, który wprawdzie jest dziwadłem ale jest zdecydowanie stabilniejszy emocjonalnie ode mnie.

Teo to moim zdaniem jest takie - "a bo ja wiem czego ja tak naprawdę chcę? Mają mnie głaskać czy nie głaskać"

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 04, 2012 12:16 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Widziałam filmik, Teodor piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Śro sty 04, 2012 12:17 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

KOTY Z NARNII pisze:Widziałam filmik, Teodor piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cały czas powtarzam, że piękny to on jest......:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 04, 2012 15:36 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie II

Ja też kiedyś miałam w domu wielkie szklane PIEEERDUUUT, ale to nie duchy były, tylko Kawusia uwiesiła się na drzwiczkach nie zamocowanej jeszcze zmywarki. Na szczęście kryształów po prababce tam nie było. No i SKARBOWI też się nic nie stało.

Na kocich pogawędkach był kiedyś cały taki wątek o kotach, które nagle, nie wiadomo dlaczego intensywnie w coś się wpatrują - oczywiście natychmiast budząc u właścicielek podejrzenia duchowe. A jeśli w sedes, to na pewno szczury :wink:

Kotkins - syna weź, by się uczył na nartach... I tak o 16 jest już ciemno.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

[poprzednia][następna]