KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 7:47 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

jadziaII pisze:Dorota a co z ta czarna kotka z dzialek co byla w klatce lapce czy jeszcze jest czy wypuszcona a jesli jest to jaka miala kupe? bo jakos nic o niej nie pisze sie.

Dzisiaj ją zabieram
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Pon lis 28, 2011 8:35 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

wolontariusz pisze:
jadziaII pisze:Tatus i mamusia z rodzinki jest do zrobienia czyli czeka ich sterylizacja i kastracja.

Jutro zabieram na zabieg!!

Kurcze czyli że we wtorek.
Tak sobię myslę czy nie za wcześnie dla nich - ze względów emocjonalnych oczywiście.
Jeszcze do końca się nie przyzwyczaili do sytuacji i moga się wycofać jedzeniowo :( i co wtedy z tatuńciem :?:
A mamuska ma jeszcze chyba mleko skoro mały ją ciamka, to chyba też jeszcze nie można
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lis 28, 2011 8:38 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Tereniu porozmawiam z wujkiem jak stoi z czasem i dam Ci znać :D
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon lis 28, 2011 8:40 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Część Mamuska :1luvu:
A my tak z rana na forum :wink:

Cookie1706

Post » Pon lis 28, 2011 8:42 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:Część Mamuska :1luvu:
A my tak z rana na forum :wink:

tak bo przy porannej kawce :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lis 28, 2011 9:00 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:
wolontariusz pisze:
jadziaII pisze:Tatus i mamusia z rodzinki jest do zrobienia czyli czeka ich sterylizacja i kastracja.

Tak sobię myslę czy nie za wcześnie dla nich - ze względów emocjonalnych oczywiście.
Jeszcze do końca się nie przyzwyczaili do sytuacji i moga się wycofać jedzeniowo :( i co wtedy z tatuńciem :?:
A mamuska ma jeszcze chyba mleko skoro mały ją ciamka, to chyba też jeszcze nie można

No właśnie może niech się bardziej oswoją..... Aha dzisiaj dyżur ma Ewa - zamieniłyśmy się. Z ogłoszeniem białaczkowców postaram się 8)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon lis 28, 2011 9:12 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Też jestem za tym żeby poczekać że sterylka :roll:
Tymbardziej, że kociaki jeszcze doją :wink:

Cookie1706

Post » Pon lis 28, 2011 9:29 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

ok odwołuję sterylke
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon lis 28, 2011 9:44 Forum

wolontariusz pisze:ok odwołuję sterylke

:1luvu: no dzięki wolontariuszu za zrozumienie :ok: Bo wiesz my w KC to takie nadopiekuncze kwoki jestesmy :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lis 28, 2011 9:46 Re: Forum

wolontariusz pisze:ok odwołuję sterylke

:1luvu: no dzięki wolontariuszu za zrozumienie :ok: Bo wiesz my w KC to takie nadopiekuncze kwoki jestesmy :ryk:

Wiem....
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon lis 28, 2011 10:50 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Tereniu melduje że fotograf wujek w tym tygodniu nie da rady, zabiegany jest :(
W grę wchodzi przyszły tydzień, no ewentualnie ten weekend :roll:
Zobaczy się 8)

Cookie1706

Post » Pon lis 28, 2011 10:52 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

wolontariusz pisze:

Jesli jest taka sytuacja to trzeba male oddzielic zeby nie doily a mamuscie podac przez pare dni Galastop i bedzie wszystko dobrze.
Istotne jest tez kiedy byly zaszczepione niech to bedzie ok.10 dni po szczepieniu zeby znow nie bylo sensacji jak z Tosia.
Dzis bede w Lupusie z malym do kontroli wiec moge Galastop zalatwic prosze sie tylko wypowiedziec.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon lis 28, 2011 15:30 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Ja zabrałem dzisiaj dwie kotki i już gonią na wolności... i proszę o wybaczenie bo tylko złapałem kociaste i jechałem dalej.... boks4 zostawiłem "brudny"... mam nadzieję, że mi dyzurni wybaczą?
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon lis 28, 2011 15:31 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

wolontariusz pisze:Ja zabrałem dzisiaj dwie kotki i już gonią na wolności... i proszę o wybaczenie bo tylko złapałem kociaste i jechałem dalej.... boks4 zostawiłem "brudny"... mam nadzieję, że mi dyzurni wybaczą?

Ale że niby boks 4 też wypuściłeś to taka fajna kicia myziata była 8O
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lis 28, 2011 15:32 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

A i trwaja rozmowy z potencjalnym domkiem dla Zuzi :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]