jadziaII pisze:Dorota a co z ta czarna kotka z dzialek co byla w klatce lapce czy jeszcze jest czy wypuszcona a jesli jest to jaka miala kupe? bo jakos nic o niej nie pisze sie.
Dzisiaj ją zabieram
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Dorota a co z ta czarna kotka z dzialek co byla w klatce lapce czy jeszcze jest czy wypuszcona a jesli jest to jaka miala kupe? bo jakos nic o niej nie pisze sie.
wolontariusz pisze:jadziaII pisze:Tatus i mamusia z rodzinki jest do zrobienia czyli czeka ich sterylizacja i kastracja.
Jutro zabieram na zabieg!!
Cookie1706 pisze:Część Mamuska![]()
A my tak z rana na forum
Dorota Wojciechowska pisze:wolontariusz pisze:jadziaII pisze:Tatus i mamusia z rodzinki jest do zrobienia czyli czeka ich sterylizacja i kastracja.
Kurcze czyli że we wtorek.
Tak sobię myslę czy nie za wcześnie dla nich - ze względów emocjonalnych oczywiście.
Jeszcze do końca się nie przyzwyczaili do sytuacji i moga się wycofać jedzeniowoi co wtedy z tatuńciem
![]()
A mamuska ma jeszcze chyba mleko skoro mały ją ciamka, to chyba też jeszcze nie można
wolontariusz pisze:ok odwołuję sterylke
Dorota Wojciechowska pisze:wolontariusz pisze:ok odwołuję sterylke
no dzięki wolontariuszu za zrozumienie
Bo wiesz my w KC to takie nadopiekuncze kwoki jestesmy
Dorota Wojciechowska pisze:wolontariusz pisze:jadziaII pisze:Tatus i mamusia z rodzinki jest do zrobienia czyli czeka ich sterylizacja i kastracja.
Kurcze czyli że we wtorek.
Tak sobię myslę czy nie za wcześnie dla nich - ze względów emocjonalnych oczywiście.
Jeszcze do końca się nie przyzwyczaili do sytuacji i moga się wycofać jedzeniowoi co wtedy z tatuńciem
![]()
A mamuska ma jeszcze chyba mleko skoro mały ją ciamka, to chyba też jeszcze nie można
wolontariusz pisze:Ja zabrałem dzisiaj dwie kotki i już gonią na wolności... i proszę o wybaczenie bo tylko złapałem kociaste i jechałem dalej.... boks4 zostawiłem "brudny"... mam nadzieję, że mi dyzurni wybaczą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], HerbertPrade, LimLim, puszatek i 145 gości