krynia08 pisze:a teraz ustawilam na 125% i czytam bez okularów![]()
![]()
![]()
i ja se powiekszylam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:a teraz ustawilam na 125% i czytam bez okularów![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:ja teżczekam na szambiarkę, od 7 rano jadą i nie moga dojechać
Ania i jej Nitro pisze:krynia08 pisze:a teraz ustawilam na 125% i czytam bez okularów![]()
![]()
![]()
i ja se powiekszylam. Nie wiedzialam, ze tak mozna, a slepok ze mnie straszny
MaryLux pisze:Ania i jej Nitro pisze:krynia08 pisze:a teraz ustawilam na 125% i czytam bez okularów![]()
![]()
![]()
Witaj w klubie
krynia08 pisze:MaryLux pisze:Ania i jej Nitro pisze:krynia08 pisze:a teraz ustawilam na 125% i czytam bez okularów![]()
![]()
![]()
Witaj w klubie
teraz mam pikne duże litery i wszystko widze
Etiopia pisze:Hej![]()
Dzisiaj ściągamy szwy i robimy badania kontrolne .
Wygląda na to że będziemy cewnikowaćpęcherz jak na razie nie współpracuje - z tym że to może potrwać jeszcze ciut . Pęcherz przyszyty był od listopada
![]()
![]()
![]()
zanim to się wszystko unormuje potrwa ..... Dzisiaj będziemy wprowadzać nowy lek na atonię - ostatni dostępny w Polsce. Jak nie pomoże to mamy jeszcze w zapasie lek do sprowadzenia z Niemiec ...
Młoda jest bardzo słabą bo apetyt malutki - żołądek uszkodziła śledziona bo zajmowała bardzo dużą powierzchnie . Śledziona ważyła prawie 4 kg![]()
Dostaje leki wspomagające regeneracje i powolutku się poprawia .....
Powrót do zdrowia potrwa kilka miesięcy.....
krynia08 pisze:MaryLux pisze:Ania i jej Nitro pisze:krynia08 pisze:a teraz ustawilam na 125% i czytam bez okularów![]()
![]()
![]()
Witaj w klubie
pucio79 pisze:Etiopia pisze:Hej![]()
Dzisiaj ściągamy szwy i robimy badania kontrolne .
Wygląda na to że będziemy cewnikowaćpęcherz jak na razie nie współpracuje - z tym że to może potrwać jeszcze ciut . Pęcherz przyszyty był od listopada
![]()
![]()
![]()
zanim to się wszystko unormuje potrwa ..... Dzisiaj będziemy wprowadzać nowy lek na atonię - ostatni dostępny w Polsce. Jak nie pomoże to mamy jeszcze w zapasie lek do sprowadzenia z Niemiec ...
Młoda jest bardzo słabą bo apetyt malutki - żołądek uszkodziła śledziona bo zajmowała bardzo dużą powierzchnie . Śledziona ważyła prawie 4 kg![]()
Dostaje leki wspomagające regeneracje i powolutku się poprawia .....
Powrót do zdrowia potrwa kilka miesięcy.....
Za powrót do zdrowia![]()
![]()
![]()
![]()
pucio79 pisze:krynia08 pisze:MaryLux pisze:Ania i jej Nitro pisze:krynia08 pisze:a teraz ustawilam na 125% i czytam bez okularów![]()
![]()
![]()
Witaj w klubie
krynia a dobrze słyszysz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 168 gości