7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 10, 2014 13:09 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Marzena
moje koty maja zrobione ogłoszenia i nie chciałabym aby zostały usuwane przez administratora. Wszystkie moje koty , ktore idą do adopcji maja ogłoszenia. Rozmawiałyśmy o tym. Teraz mam inf , ze pojawiło się takie samo ogloszenie jak moje i może ktoreś z nich zostac usunięte.
Sama zrobiłam swoim ogłoszenia i myślę że nie są złe , maja dużą oghlądalność a za chwilę będę miała problem.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt sty 10, 2014 13:22 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:Marzena
moje koty maja zrobione ogłoszenia i nie chciałabym aby zostały usuwane przez administratora. Wszystkie moje koty , ktore idą do adopcji maja ogłoszenia. Rozmawiałyśmy o tym. Teraz mam inf , ze pojawiło się takie samo ogloszenie jak moje i może ktoreś z nich zostac usunięte.
Sama zrobiłam swoim ogłoszenia i myślę że nie są złe , maja dużą oghlądalność a za chwilę będę miała problem.

ale ja nie robiłam ogłoszeń Twoim kotom po tym jak o tym rozmawiałyśmy.
Sprawdzę, bo jakies stare moze gdzies jeszcze wisi, ale niczego nowego nie robiłam.
A na jakim portalu?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 11, 2014 21:36 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Dziś w nocy Ramonka i Roszek dostali gorączki. Biegunka u Ramonki jest nieopanowana ciągle . Wirus zaszalał u nich i nie dal się uspokoic stymulatorami. reszta póki co ok.

asia2

Post » Nie sty 12, 2014 15:02 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Moja najukochańsza sunia Mrówka , staruszka olbrzymka dziś zemdlala bo tak się jej bidne nóżki zaplątały że się nie mogla ruszyć na swoim posłaniu i z wysiłku i niedokrwienia zemdlała. Na szczęscie byłam przy niej i szybko zareagowałam i ułozyłam ja odpowiednio .Jednak jeszcze dluższą chwilę miala oczopląs i sztywnienie karku. Myślałam ,że już koniec. Teraz jest dobrze, dobrze jak na jej lata.

Kubuś- schroniskowy psiak ma dzis odpogodowe szaleństwo. Szczeka na wszystko , łącznie ze sobą odbitym w lustrze. Koty są niespokojne.

asia2

Post » Nie sty 12, 2014 19:17 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

trzymajcie się :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sty 14, 2014 17:12 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Jak Gwiazdka i Mrowka?

Odesłałam do Ciebie panią szukającą kota , ma leciwego labradora z niezwykłymi instynktami opiekuńczymi względem kotów. Wkeliłam linki do ogłoszeń maluchów, bo tam są aktualne zdjęcia, i opisałam buraski i dwubarwne rodzeństwo. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto sty 14, 2014 20:50 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Marzenko, z Gwiazdeczką wszystko w jak najlepszym porządku :D Po katarze nie ma śladu, tylko łepetynkę nadal przekrzywia, ale jest już lepiej. Malutka rośnie, dziś obejrzałam jej ząbki i okazuje się, że ma już stałe dolne kły! Jest przesłodka, przychodzi na mruczanki, rozdaje buziaki i gania z rezydentami, a nawet próbuje się do nich przytulać. Najbardziej lubi naszego krówka Tośka, chyba z wzajemnością. Patrzę na nią i myślę o naszym ukochanym czarnym Cyrylku, tęsknię za nim bardzo... :(
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Wto sty 14, 2014 20:55 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

wreszcie i ja zajrzałam. Oj, dzieje się u ciebie, dzieje...
Jak Babunia się czuje?
Kciuki potrzymam za chorowitki. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto sty 14, 2014 23:49 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

maja_brygida22 pisze:Marzenko, z Gwiazdeczką wszystko w jak najlepszym porządku :D Po katarze nie ma śladu, tylko łepetynkę nadal przekrzywia, ale jest już lepiej. Malutka rośnie, dziś obejrzałam jej ząbki i okazuje się, że ma już stałe dolne kły! Jest przesłodka, przychodzi na mruczanki, rozdaje buziaki i gania z rezydentami, a nawet próbuje się do nich przytulać. Najbardziej lubi naszego krówka Tośka, chyba z wzajemnością. Patrzę na nią i myślę o naszym ukochanym czarnym Cyrylku, tęsknię za nim bardzo... :(

dzięki ! :D a jak brzunio? lepiej?

Marzenia11

Post » Wto sty 14, 2014 23:51 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

ASK@ pisze:wreszcie i ja zajrzałam. Oj, dzieje się u ciebie, dzieje...
Jak Babunia się czuje?

strasznie miło, że zapytałaś o seniorkę:)))
Józefina wczoraj cały dzień nie jadła. bałam się juz , że jakieś choróbsko ją dopadło. dziś już duzo lepiej i cos tam w siebie wsadziła.
Sierść ma bardzo nieładna i mimo leku od Marzenki i moich usilnych starań aby ja wyczesać i wyglaskać zmian nie ma super widocznych.
Józefina siedziala od momentu przyniesienia jej z piwnicy w jedym pokoju i wygladalo na to , ze to jest jej azyl i wiecej nie potrzeba tej starowince do szczęścia. Okazalo się jednak, że piechur to jest ostry i sobie obszar powiększa znacznie aż moi rezydenci głupieja:). Wyjdzie i pochodzi, pochodzi i zaraz wraca choc czasem podeśpi gdzieś troszeczkę w spokoju zanim wroci do swojego azylu.

asia2

Post » Wto sty 14, 2014 23:55 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Staram się na bieżąco w każdej sprawie dot. Gwiazdki informować Marzenę , tak więc Kasiu zdjęcia sa potrzebne!!!!!

asia2

Post » Śro sty 15, 2014 7:22 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

ASK@ pisze:wreszcie i ja zajrzałam. Oj, dzieje się u ciebie, dzieje...
Jak Babunia się czuje?

:D zapomnialam , że mam druga babunię , sunię z którą tyle problemu było ostatnio. teraz jest lepiej i jakoś ciągnie ale to taka bida już .

asia2

Post » Czw sty 16, 2014 14:16 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Gwiazdka ma stan zapalny i zespół przedsionkowy ale nie ma płynu w uchu:))

Trzeba z nią jechać do wet na podanie odp. antybiotyku. Ja mogę dopiero w środę.

asia2

Post » Czw sty 16, 2014 20:35 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:Gwiazdka ma stan zapalny i zespół przedsionkowy ale nie ma płynu w uchu:))

Trzeba z nią jechać do wet na podanie odp. antybiotyku. Ja mogę dopiero w środę.

i załatwione :ok:

Mała przecudna!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love: :love: :love:
Słodziak nad słodziaki , ale urgyźć pitrafi. I wyrywać się mimo obciętych pazurków wbijać się, aby być jak najdalej od tej niedobrej wet.
Wg wet głowka mniej przekrzywiona, ale jest zaczerwienienie w uchu i wybrzuszenie i jedną z hiotez jest polip. :roll:
Dostała steryd i ma włączoną antybiotykoterapię, czyli 4 dawki leku co 2 tygodnie.
Za tydzień (sroda, czwartek) - kontrola ucha, jak zareagowała zmiana na steryd.
Za dwa tygodnie druga dawka antybiotyku (potem jeszcze dwie kolejne).
Za 4 tygodnie kontrolne rtg.
Taki jest plan.
Napiszcie kobitki jak mozecie pojechać, to się będziemy umawiać, aby nie było potem żadnych obsunięć, bo nie może ich być.

Cudeńko , naprawdę, szkoda że miałam słabą baterię w telefonie, bo bym jej fotki jakieś strzeliła. Wzbudziła zachwyt wszystkich w lecznicy.
A no i dostała odrobaczacz.

:ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw sty 16, 2014 22:23 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

No szkoda,że Ci ta bateria padła,ale byśmy mieli uczte :1luvu:
To następnym razem naładuj,albo weź 2 fony :ok: :ok: :ok: :ok:

I za wszystko Aś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]