Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asia2 pisze:Marzena
moje koty maja zrobione ogłoszenia i nie chciałabym aby zostały usuwane przez administratora. Wszystkie moje koty , ktore idą do adopcji maja ogłoszenia. Rozmawiałyśmy o tym. Teraz mam inf , ze pojawiło się takie samo ogloszenie jak moje i może ktoreś z nich zostac usunięte.
Sama zrobiłam swoim ogłoszenia i myślę że nie są złe , maja dużą oghlądalność a za chwilę będę miała problem.
maja_brygida22 pisze:Marzenko, z Gwiazdeczką wszystko w jak najlepszym porządkuPo katarze nie ma śladu, tylko łepetynkę nadal przekrzywia, ale jest już lepiej. Malutka rośnie, dziś obejrzałam jej ząbki i okazuje się, że ma już stałe dolne kły! Jest przesłodka, przychodzi na mruczanki, rozdaje buziaki i gania z rezydentami, a nawet próbuje się do nich przytulać. Najbardziej lubi naszego krówka Tośka, chyba z wzajemnością. Patrzę na nią i myślę o naszym ukochanym czarnym Cyrylku, tęsknię za nim bardzo...
![]()
ASK@ pisze:wreszcie i ja zajrzałam. Oj, dzieje się u ciebie, dzieje...
Jak Babunia się czuje?
Kciuki potrzymam za chorowitki.
ASK@ pisze:wreszcie i ja zajrzałam. Oj, dzieje się u ciebie, dzieje...
Jak Babunia się czuje?
Kciuki potrzymam za chorowitki.
asia2 pisze:Gwiazdka ma stan zapalny i zespół przedsionkowy ale nie ma płynu w uchu:))
Trzeba z nią jechać do wet na podanie odp. antybiotyku. Ja mogę dopiero w środę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 211 gości