Kot w każdej szafie. Szkielecik poronił.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 09, 2014 15:09 Re: Kot w każdej szafie. Wykaz darów - str 91, drugi post.

W drugim poście na poprzedniej stornie dałam uzupełnienia w sprawie pomocy (dot darów rzeczowych).
Niestety zawiodłam organizacyjnie i pamięciowo. :oops: Przepraszam
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Czw paź 09, 2014 19:01 Re: Kot w każdej szafie. Wykaz darów - str 91, drugi post.

jesteś przepracowana.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt gru 12, 2014 17:26 Re: Kot w każdej szafie. Wykaz darów - str 91, drugi post.

dawno nikt nie odwiedzał wątku.

zrobiłam bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=166482&p=10898179#p10898179 z kocim gadżetem, zapraszam!

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pt gru 12, 2014 19:39 Re: Kot w każdej szafie. Wykaz darów - str 91, drugi post.

Co prawda to prawda.

A tu święta idą!

Obrazek

Miuti

Post » Pon gru 15, 2014 8:52 Re: Kot w każdej szafie. Wykaz darów - str 91, drugi post.

Fleur pisze:dawno nikt nie odwiedzał wątku.

zrobiłam bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=166482&p=10898179#p10898179 z kocim gadżetem, zapraszam!

Dziękuję bardzo Fleur :)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.

Prakseda

Post » Czw gru 18, 2014 10:45 Re: Kot w każdej szafie.

OŚWIADCZENIE
Wczoraj znalazłam chwilę by przejrzeć zamknięty wątek „Równouprawnienie na forum „ .
Na podstawie jego lektury postanowiłam nigdy więcej nie być obiektem forumowych akcji pomocowych, tym samym nie dając w przyszłości powodów do nerwów, obaw i roztrząsania mojej nie/uczciwości.
Oświadczam, ze pomoc z forum (po którą sięgałam raczej doraźnie) nie była i nie jest głownym źródłem utrzymania moich podopiecznych.
Nie rozumiem na jakiej podstawie zarzucono mi „nie ogarnianie rozliczeń”. Czy dlatego, że raz zdarzyło się, iż zaginął mi notatnik i dary rzeczowe wymieniłam z pamięci?
Z mego powodu dostało się też moderatorce za rzekome „kolesiostwo” . NITKO/KARINKO, przepraszam, bardzo mi przykro.
Proszę nie odbierać tego jako obrażanie się, na forum zamierzam pozostać jednak bez zamiaru uczestniczenia w kolejnych awanturach. To co robiłam dla zwierząt będę kontynuować bez względu na wszystko, w dalszym ciągu oddając im wszystkie siły, czas i finanse. Nie potrzebne mi do tego żadne certyfikaty (to jakaś farsa). Pozwolę sobie jedynie na zwrócenie się o pomoc transportową czy fizyczną w akcjach łapankowych czy interwencyjnych.
Wszystkim dotychczasowym Darczyńcom serdecznie dziękuję za życzliwość i zaufanie.

Prakseda

Post » Czw gru 18, 2014 13:05 Re: Kot w każdej szafie. Oświadczenie

8O
wymiękam
bo nie ogarniam
8O
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw gru 18, 2014 15:42 Re: Kot w każdej szafie. Oświadczenie

Kinnia pisze:8O
wymiękam
bo nie ogarniam
8O

Broniąc jednych krzywdzi się innych. I to stadnie.
Przykro mi Agnieszko.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw gru 18, 2014 16:17 Re: Kot w każdej szafie. Oświadczenie

Mam nadzieję, że Ci co pomagali tak z serca, będą robić to nadal ale już poza forum, bo tu faktycznie wyciąga się różne rzeczy nawet po latach.
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Czw gru 18, 2014 16:18 Re: Kot w każdej szafie. Oświadczenie

ASK@ pisze:
Kinnia pisze:8O
wymiękam
bo nie ogarniam
8O

Broniąc jednych krzywdzi się innych. I to stadnie.
Przykro mi Agnieszko.

Właśnie tak komuś odpisałam na pw:
Zgodnie z modnym ostatnio powiedzeniem "co nas nie zabije, to nas wzmocni". Więc tak wzmocniona, będę robić swoje.
Pozdrawiam Was Dziewczyny.

Prakseda

Post » Czw gru 18, 2014 17:19 Re: Kot w każdej szafie. Oświadczenie

Też Ciebie pozdrawiam .
Uważaj na siebie proszę.

Trzeba swoje robić i już.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw gru 18, 2014 21:41 Re: Kot w każdej szafie. Oświadczenie

grrrrrr! bardzo mi przykro. i z powodu sytuacji p. Beaty (za która trzymam kciuki) i z powodu odprysków, którymi oberwałaś :-(
w każdym razie ja mam Twoje dane i nie zawaham się ich użyć :ok: znam Cię osobiście i ufam bardzo.

Fleur

Post » Czw gru 18, 2014 22:47 Re: Kot w każdej szafie. Oświadczenie

Agnieszko, glowa do góry... sa takie sytuacje , ponad ktorymi trzeba stanac..Wiem, ze jest Ci przykro..

Mam nadzieje, ze ci , ktorzy za chwile to beda czytac.. z ukrycia z ciekawosci..ci, ktorzy przyczynili sie do wykreowania takiej sytuacji wreszcie kiedys przewroca sie o wlasne intrygi, szyte bardzo grubymi nicmi... Juz im sie pali grunt pod nogami, juz sie zaczynaja gubic w tym, co robia...

Mam nadzieje, ze ich prawdziwe oblicze zostanie wreszcie zdemaskowane i potepione, bo te intrygi nie moga bezkarnie trwac wiecznie. Szkoda tylko, ze ci intryganci nie maja odwagi nigdy wystapic we wlasnym imieniu, tylko kryja sie jak szczury za plecami innych i innych wykorzystuja do realizacji swoich intryg...
Na pewno ci, do ktorych ten post jest kierowany w nim bez trudu sie rozpoznaja...

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Czw gru 18, 2014 22:55 Re: Kot w każdej szafie. Oświadczenie

Jestem wstrząśnięta.

Nie chcesz - nie pomagaj.
Nie ufasz - nie pomagaj.

Na świecie jest dużo złych ludzi.

Agnieszko kochana- ufam Ci bardziej niż sobie, bo masz mocniejszy charakter i jesteś mądrzejsza. :201494
Ne miałam zbyt wiele okazji, żeby Ci pomóc, ale jeżeli będziesz w potrzebie, wytrząsnędla Ciebie - a raczej dla kotów, którymi się opiekujesz - ostatni grosz z portmonetki.
A szujom życzę wszystkiego najgorszego.
Moje życzenia się spełniają.

Miuti

Post » Pt gru 19, 2014 0:17 Re: Kot w każdej szafie. Oświadczenie

Miuti pisze:Agnieszko kochana- ufam Ci bardziej niż sobie, bo masz mocniejszy charakter i jesteś mądrzejsza. :201494

chciałam się pod tym podpisać. nie chcę popadać w zbyt wysokie tony? ale czasem, kiedy mi źle, to świadomość istnienia Praksedy dodaje mi otuchy.

Fleur

[poprzednia][następna]