» Czw gru 18, 2014 10:45
Re: Kot w każdej szafie.
OŚWIADCZENIE
Wczoraj znalazłam chwilę by przejrzeć zamknięty wątek „Równouprawnienie na forum „ .
Na podstawie jego lektury postanowiłam nigdy więcej nie być obiektem forumowych akcji pomocowych, tym samym nie dając w przyszłości powodów do nerwów, obaw i roztrząsania mojej nie/uczciwości.
Oświadczam, ze pomoc z forum (po którą sięgałam raczej doraźnie) nie była i nie jest głownym źródłem utrzymania moich podopiecznych.
Nie rozumiem na jakiej podstawie zarzucono mi „nie ogarnianie rozliczeń”. Czy dlatego, że raz zdarzyło się, iż zaginął mi notatnik i dary rzeczowe wymieniłam z pamięci?
Z mego powodu dostało się też moderatorce za rzekome „kolesiostwo” . NITKO/KARINKO, przepraszam, bardzo mi przykro.
Proszę nie odbierać tego jako obrażanie się, na forum zamierzam pozostać jednak bez zamiaru uczestniczenia w kolejnych awanturach. To co robiłam dla zwierząt będę kontynuować bez względu na wszystko, w dalszym ciągu oddając im wszystkie siły, czas i finanse. Nie potrzebne mi do tego żadne certyfikaty (to jakaś farsa). Pozwolę sobie jedynie na zwrócenie się o pomoc transportową czy fizyczną w akcjach łapankowych czy interwencyjnych.
Wszystkim dotychczasowym Darczyńcom serdecznie dziękuję za życzliwość i zaufanie.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)