Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juli88 pisze:Witam,
Odwiedziłam koty na PKSie dwa razy i zapadły mi w sercu
Stworzyłam wydarzenie na fb dla jednego najbardziej potrzebującego kota
Ja z dogomani - tam też jest wątek.
Mam coś dopisać w wydarzeniu?
Proszę zapraszajcie znajomych!
http://www.facebook.com/events/19964684 ... 843461477/
juli88 pisze:dokładnie z 27.12
prawdopodobnie biega tam jakiś pies i możliwe że go pogryzł... Kota nie widziałam osobiście.
edit:
a i już jest osoba która chce zawieść kota do weta "tylko" potrzebna kasa i DT
kociamysza pisze:MartaK pisze:kussad pisze:
Już ukazał się artykuł w e.poznan ale narazie go nie udostępniam bo już kilka razy się pojawił - chwilę odczekam
Pod artykułem zdążyły się już pojawić komentarze o głodnych dzieciach itd. Wiadro pomyj generalnie. Ach, ta anonimowość w internecie...![]()
Ale jest też już jeden mail od osoby zainteresowanej adopcją i jeden od osoby, która chce nam przekazać karmę
Norma, jak pokazuja sie artykuly o KAN na Radomsko24 jest tak samo, gdziekolwiek indziej gdy mowa o kotach tez. Wazne, ze sa tez pozytywy
Ale musze przyznac, ze az napastliwych i niewybrednych tekstow nigdzie nie czytalamAutor artykulu ma swietny material na nastepny, wpisy daja swietny, choc przerazajacy obraz stosunku poznaniakow do zwierzakow.
Zawsze mnie zastanawia, czy ci tak bardzo martwiacy sie o biedne dzieci/bezdomnych/glodnych pomagaja im? Zaprosza na obiad, dadza datek, wspomoga w jakis inny sposob.
Mulesia pisze:Jeśli chcesz, to podaj mi link, a ja wieczorem napiszę na dogo w tej sprawie, wklejając Twój post.
MartaK pisze:Mulesia pisze:Jeśli chcesz, to podaj mi link, a ja wieczorem napiszę na dogo w tej sprawie, wklejając Twój post.
Na razie poczekajmy na informacje od itaki, która zaoferowała że pojedzie dzisiaj na PKS skontrolować stan kocurka. Itaka![]()
I w zależności od tego, jakie wieści przywiezie, będziemy podejmować kolejne decyzje, ok?
kinia098 pisze:Widzicie toCzy mi się tylko coś wydaje ?
![]()
234/715 dla Poznania
itaka pisze:Zaraz jadę i biorę transporter w razie W. Faktycznie jest tam doberaman i jeszcze jeden may kundelek dlatego trzeba brać wszystko pod uwagę. Jestem w kontakcie z Kasią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Szymkowa i 814 gości