Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 09, 2011 19:42 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Stanowczo się nie zgadzam i mnóstwo :ok: :ok: przesyłam

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt wrz 09, 2011 19:44 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku, błagam! Tylko nie to! Jak jeszcze można Ci pomóc :cry:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt wrz 09, 2011 20:12 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Wymiotuje już nawet po glucie z siemienia ... od rana nic nie je ... to co rano skubnął zwymiotował ... I poddaje się ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt wrz 09, 2011 20:15 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:(
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pt wrz 09, 2011 20:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Proszę, nie :( Pokerku, Głowonóżku, Ziabolku kochany, nie :(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt wrz 09, 2011 20:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku, proszę, błagam, trzymaj się Ziabolku kochany :!:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt wrz 09, 2011 21:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Mam głęboką nadzieję, że to jednak nie to, że on nadal będzie walczył. Pokerku nie poddawaj się!

Kasiu myślami jestem z Tobą. Wiem co czujesz, wiem jakie to ciężkie. Przeżyłam ostatnio takie chwile, ale trzeba wierzyć, że Poker nas wszystkich jeszcze zaskoczy.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pt wrz 09, 2011 21:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Nie :strach:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Pt wrz 09, 2011 21:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Wymiotuje już nawet po glucie z siemienia ... od rana nic nie je ... to co rano skubnął zwymiotował ... I poddaje się ...

Jezuuu Kasia :cry: nie wiem co napisać :( Ten wet...żeby był na już może by coś wymyślił.22 to tak długo.Boże on nie ma już siły.Ja wczoraj myślałam co będzie jeśli bym musiała Bejbi...Jak długo Ziabuś walczy z tym świństwem?Nie mogę Ci pisać że masz coś zrobić lub nie robić,bo myślę że Ty wiesz to lepiej :(
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt wrz 09, 2011 22:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:
katarzyna1207 pisze:Wymiotuje już nawet po glucie z siemienia ... od rana nic nie je ... to co rano skubnął zwymiotował ... I poddaje się ...

Jezuuu Kasia :cry: nie wiem co napisać :( Ten wet...żeby był na już może by coś wymyślił.22 to tak długo.Boże on nie ma już siły.Ja wczoraj myślałam co będzie jeśli bym musiała Bejbi...Jak długo Ziabuś walczy z tym świństwem?Nie mogę Ci pisać że masz coś zrobić lub nie robić,bo myślę że Ty wiesz to lepiej :(

Ziabolek choruje od samego początku pobytu u mnie, czyli ponad rok ... :cry: przerwa była styczeń - luty tego roku, ale teraz jestem pewna, że już coś się działo w środku, tylko objawów jeszcze nie było ...

Dostał atropinę, troszkę lepiej się poczuł, nawet próbował coś zjeść, ale nie mógł... Jezuuu, nie wiem co to jest, ale wyglądało tak, jakby mu coś w pyszczku poraziło, zgrzytał zębami, próbował brać chrupki ode mnie z ręki i miał problem, a nawet jak już wziął, to mu w trakcie gryzienia wypadały z pysia ...Zjadł może z chrupek ... Wydaje mi się, że gdzieś na forum czytałam o czyimś kocie z takim samym objawem... albo już w piętkę gonię ...

Vailet, to jeszcze nie TEN moment, ale tracę nadzieję, i strasznie się boję, że to już blisko ... Ziabuś tak bardzo płakał i wyrywał się przy tym zastrzyku, na końcu wyrwał mi się i uciekł... A ja muszę mu dzisiaj zrobić swoją pierwszą w życiu podskórną kroplówkę, i nie mam pojęcia jak go utrzymam ... :cry:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt wrz 09, 2011 22:04 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Zastrzyki bolą bardziej niż kroplówki. JaEwka robi teraz glutkowi kilka razy dziennie kroplówki i do tego te masakrycznie piekące witaminy w zastrzyku. Dajemy radę to i Ty dasz. Może ktoś mógłby Ci pomóc? :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt wrz 09, 2011 22:10 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Może ktoś mógłby Ci pomóc? :roll:

na pewno ... Miszczu jest chętny ... Niestety, jestem sama i sama muszę sobie poradzić ... Ziabolka już boli wszystko, bo on ma tan jeden wielki zrost .. :cry:.
Edyta, Ty pamiętasz tyle wątków - nie kojarzysz takiego wątku o tym pyszczku, o którym pisałam wyżej? wydaje mi się, że nawet filmik mógł być ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt wrz 09, 2011 22:15 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:

Ziabolek choruje od samego początku pobytu u mnie, czyli ponad rok ... :cry: przerwa była styczeń - luty tego roku, ale teraz jestem pewna, że już coś się działo w środku, tylko objawów jeszcze nie było ...

Dostał atropinę, troszkę lepiej się poczuł, nawet próbował coś zjeść, ale nie mógł... Jezuuu, nie wiem co to jest, ale wyglądało tak, jakby mu coś w pyszczku poraziło, zgrzytał zębami, próbował brać chrupki ode mnie z ręki i miał problem, a nawet jak już wziął, to mu w trakcie gryzienia wypadały z pysia ...Zjadł może z chrupek ... Wydaje mi się, że gdzieś na forum czytałam o czyimś kocie z takim samym objawem... albo już w piętkę gonię ...

Vailet, to jeszcze nie TEN moment, ale tracę nadzieję, i strasznie się boję, że to już blisko ... Ziabuś tak bardzo płakał i wyrywał się przy tym zastrzyku, na końcu wyrwał mi się i uciekł... A ja muszę mu dzisiaj zrobić swoją pierwszą w życiu podskórną kroplówkę, i nie mam pojęcia jak go utrzymam ... :cry:

Kasia to Zulusek :( tak robił był filmik :( Może to po atropinie i przejdzie?Boże biedny Ziabolek
Ja też wczoraj myślałam że to koniec z Bejbi,a dziś jest lepiej.Wiem że tego z Pokerkiem nie da się porównać :( on więcej wycierpiał i ta dwunastnica...Trzymajcie się oboje bo wiem jakie to straszne z chorymi jelitami mieć kota :( Myślę o Was i trzymam kciuki by to mineło i kotuś wreszcie mógł zjeść :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt wrz 09, 2011 22:22 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ja nie kojarzę tego kotka, tzn. teraz jak Vailet napisała Zulusek to kojarze imię ale nie pamiętam filmiku :roll:

A może jaki sąsiad by pomógł? Albo jakiś znajomy kociarz?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt wrz 09, 2011 22:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Ja nie kojarzę tego kotka, tzn. teraz jak Vailet napisała Zulusek to kojarze imię ale nie pamiętam filmiku :roll:

A może jaki sąsiad by pomógł? Albo jakiś znajomy kociarz?

Na wątku Zuluska film jest,ale to gdzieś chyba z przodu.Link do filmu chyba był tam.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]