Etiopia pisze:Przepraszam za prywatę ale pilnie potrzebuje namiary na sensownego endokrynologa i neurochirurga .
Bardzo dobry endokrynolog u którego się leczę, tu masz namiary i opinie innych:
http://www.znanylekarz.pl/adam-nazim/endokrynolog/krakow
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Przepraszam za prywatę ale pilnie potrzebuje namiary na sensownego endokrynologa i neurochirurga .
Mogę przyjść w sobotę, najchętniej między 15.00-18.00 i z małym czarnym krasnalem, chyba żeby - co daj Boże - znalazł do tego czasu domek
kosma_shiva pisze:1. 28-29 maja GK kwesta
28.maja sobota
11.00 - 13.30 -> Miszelina + Ania Szełemej + Rakija lub Sake (dowóz własny)
13.30 - 16.00 -> Lutra + Noemik + wykreowany kot`
16.00 - 19.00 -> Kasumi + Etiopia + kot?
29. maja niedziela
11.00 - 13.30 -> Miszelina + Etiopia + Stalka (dowóz własny)
13.30 - 16.00 -> Lutra + Noemik +wykreowany kot
16.00 - 19.00 -> Kasumi + Namida + Ryfka (dowóz)
------------------------------------------
2. 4-5. czerwca wystawa kotów --> Politechnika Al. Jana Pawla II
Tweety + cały dzień
Miszelina może też cały dzień (stoisko) oba dni?
Puszkarki
sobota
10.00- 13.30 Katgral + Queen_Ink puszka przy drzwiach+ Etiopia
13.30 - 17.00 Katgral + kosma_shiva
niedziela
10.00- 13.30 Yenika + pluskwa6 + Etiopia
13.30 -17.00 Yenika + pluskwa6
no i może jeszcze ktoś przyjść, bo Queen_ink wolałaby pewnie na stoisku
---------------------------------------------------------
3. święto organizacji pozarządowych w Alei Róż, godz. 10-16
dwie, trzy osoby potrzebne na stoiski reklamowe!
Wstępnie Luta i Noemik
Kinga napisala:Mogę przyjść w sobotę, najchętniej między 15.00-18.00 i z małym czarnym krasnalem, chyba żeby - co daj Boże - znalazł do tego czasu domek
Kingo, czy ty bys nie mogla przyjsc od 16tej do 19tej?
Dziewczyny na tej ostatniej zmianie nie maja kota.
Jesli nie, to po prostu ostatnia godzina bedzie bez kota
brązowobiali pisze:Tweety, dobrze pamiętasz![]()
Ja chętnie wpadnę pomóc
queen_ink pisze:A jak Gluś-Gilek?
Pytałam dziś dr M. (na sucho, tzn bez kota) o to jego charczenie. I niestety najbliższy pewny rinoskop jest u Niedzielskich we Wrocławiu :(, mam jeszcze spytać w kilku bliższych klinikach. Ale podobno podstawą jest dobre osłuchanie, czy mu nic nie przeszkadza w oddychaniu i jeżeli nie, to rinoskopia może nie być konieczna, a jeżeli już, to najlepiej byłoby ją połączyć z kastracją.
Potrzebuję transportu dla doga z Kozłówka na kociarnię na wszelki wypadek dla Katii. Robert najwcześniej w poniedziałek mógłby wiedzieć, kiedy może.
queen_ink pisze:A jak Gluś-Gilek?
Pytałam dziś dr M. (na sucho, tzn bez kota) o to jego charczenie. I niestety najbliższy pewny rinoskop jest u Niedzielskich we Wrocławiu, mam jeszcze spytać w kilku bliższych klinikach. Ale podobno podstawą jest dobre osłuchanie, czy mu nic nie przeszkadza w oddychaniu i jeżeli nie, to rinoskopia może nie być konieczna, a jeżeli już, to najlepiej byłoby ją połączyć z kastracją.
Potrzebuję transportu dla doga z Kozłówka na kociarnię na wszelki wypadek dla Katii. Robert najwcześniej w poniedziałek mógłby wiedzieć, kiedy może.
Etiopia pisze:queen_ink pisze:A jak Gluś-Gilek?
Pytałam dziś dr M. (na sucho, tzn bez kota) o to jego charczenie. I niestety najbliższy pewny rinoskop jest u Niedzielskich we Wrocławiu, mam jeszcze spytać w kilku bliższych klinikach. Ale podobno podstawą jest dobre osłuchanie, czy mu nic nie przeszkadza w oddychaniu i jeżeli nie, to rinoskopia może nie być konieczna, a jeżeli już, to najlepiej byłoby ją połączyć z kastracją.
Czarna Mamba czyli Nala Wieliczka charczała bardzo - u niej odstąpiono od rinoskopii bo okazało się że jej to w oddychaniu nie przeszkadza......
Jeżeli jest tylko charczenie bez wycieku ropy i kot może tą dziurką oddychać to lepiej zrobić posiew i prześwietlić zatoki ...
U kota rinoskopia przez ukształtowanie przewodów nosowych i zatok jest inwazyjna i obciążającą..
wistra pisze:Czy ktoś jutro da rade podskoczyć do mnie do pracy (ul. Dobrego pasterza 100) i odebrać whiskasy? (od 10 do 18)
Lub w sobotę od 10 do 14? Tylko dajcie mi znać dziś do 22, żebym darmo nie targała tego jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 72 gości