Koty Amiki6 - Pracusie: Snejki[*], Misio[*] i Dyziaki [*][*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 12, 2011 18:40 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Amika6 pisze:Kouty same przypominają mi rano i po południu, że pora na AmimalPlanet :twisted:

A Dyzio nuci: Wróbelkiem byyyłeeem ale przytyyyłeeem :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto lip 12, 2011 18:41 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Zawsze lubiłam wszelkie stworzenie. Przed tarasem mam rozłożyste drzewa, pod nimi wodę. Ptactwo często w upały przylatuje kąpiele sobie urządzać. Nawet nie wiem, co to za ptaszki. I nie wiedziałam, gdy mieszkałam w Łodzi, że takie u nas też są.

Koty przepiękne. Aż napatrzeć się nie można. One są szczęśliwe i czują się bezpieczne.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto lip 12, 2011 18:49 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Amika6 pisze:Obrazek

Czterej Muszkieterowie 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto lip 12, 2011 19:04 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

pozytywka pisze:
Amika6 pisze:Obrazek

Czterej Muszkieterowie 8)

Jeszcze nie :D
U góry Mama Muszkieterka, a poniżej trzy Muszkieterzątka

Femka
Femka pisze:Zawsze lubiłam wszelkie stworzenie. Przed tarasem mam rozłożyste drzewa, pod nimi wodę. Ptactwo często w upały przylatuje kąpiele sobie urządzać. Nawet nie wiem, co to za ptaszki. I nie wiedziałam, gdy mieszkałam w Łodzi, że takie u nas też są.
Kąpiące się ptaki też mam uwiecznione :D

Femka pisze:Koty przepiękne. Aż napatrzeć się nie można. One są szczęśliwe i czują się bezpieczne.
Tylko ja trochę mniej ... jak żegnają mnie po pracy przy furtce, albo jak witają mnie w poniedziałek rano :(
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lip 12, 2011 19:06 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

popatrz na to z innej strony: mogłyby nie mieć Ciebie w ogóle
albo nikogo

pokaż kąpiące się ptaszyska :ok:
Obrazek

Femka

Post » Wto lip 12, 2011 19:08 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

niezwykłe zdjęcia :ok:
konkursowe :!:

pozytywka

Post » Wto lip 12, 2011 19:11 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

pixie65 pisze:
Amika6 pisze:Kouty same przypominają mi rano i po południu, że pora na AnimalPlanet :twisted:

A Dyzio nuci: Wróbelkiem byyyłeeem ale przytyyyłeeem :mrgreen:

Dyzio jak widać jest tylko zafascynowany, natomiast Jusia już taka przyjazna nie jest. Ale maluchy zbytnio nic sobie z tego nie robią, najwyżej przeczekują chwilkę na jabłonce i wracają na nowo.

Nie wyobrażacie sobie jakie one są pocieszne, jak śmieśnie same memłają jedzonko, a potem takie upaćkane siedzą i gapią się na mnie.
Ostatnio edytowano Wto lip 12, 2011 20:32 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Amika6

Post » Wto lip 12, 2011 19:17 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Femka pisze:popatrz na to z innej strony: mogłyby nie mieć Ciebie w ogóle
albo nikogo

pokaż kąpiące się ptaszyska :ok:
Wiem, że masz rację, ale i tak nie jest mi z tym dobrze.

Kąpiące się ptaszyska może pokażę już innym razem,

a tymczasem jak macie duuuuużo czasu, to zapraszam na fotosik -To jedno z moich popołudni w Turcji http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... dd1=amika6
Obrazek

Amika6

Post » Śro lip 13, 2011 6:43 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

piękne miejsca :ok:
fajne fotki - moja ulubiona - Drobinka w czerwonej bluzeczce z Olbrzymem w czarnej koszulce - na parkingu :mrgreen:
i jeszcze takie kolorowe, malowane cusie na "schodkach" wystawowych - patisony? cukinie? kalebasy? :lol:

pozytywka

Post » Śro lip 13, 2011 7:12 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

pozytywka pisze:piękne miejsca :ok:
fajne fotki - moja ulubiona - Drobinka w czerwonej bluzeczce z Olbrzymem w czarnej koszulce - na parkingu :mrgreen:
i jeszcze takie kolorowe, malowane cusie na "schodkach" wystawowych - patisony? cukinie? kalebasy? :lol:
To ja i TŻ mojej koleżanki :lol:
Mój to ten szpakowaty "smutas" (chory był) w brązowej bluzie

A te "cusie" to jakaś odmiana tykwy (za domem suszyły się wypatroszone różnej wielkości i kształtu, ale fotka nie bardzo się udała)
Obrazek

Amika6

Post » Śro lip 13, 2011 7:42 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

domyśliłam się, kto jest tą Drobinką :wink:
smutny pan pojawiał się bardzo często na zdjęciach - więc stwierdziłam, że musi, to tż :D
Piękne krajobrazy - super wakacje; pamiętam, że pojechałaś z pisarzami :wink:

pozytywka

Post » Śro lip 13, 2011 13:58 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Twój TŻ też jest na kilku fotkach, prawda? :D

Zwróciłam uwagę na te fotki, o których pisze pozytywka. Jeszcze bardzo mi się podobała turecka para młodych ludzi. Krajobrazy super.
Widziałyście budę na bazarze z napisem: music center? :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 05, 2011 12:01 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

hej, a co tu słychać??
Pracusie i Dyziaki, odezwijcie się.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt sie 05, 2011 12:17 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Anda pisze:hej, a co tu słychać??
Pracusie i Dyziaki, odezwijcie się.

Cześć Ciociu Ando :1luvu:
Jesteśmy :D
Żyjemy :arrow: jemy :arrow: leniuchujemy i brzuchy hodujemy :oops: :twisted:
Pozdrawiamy
Pracusie i Dyziaki
Obrazek

Amika6

Post » Pt sie 05, 2011 12:22 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

To jak ciocia Anda. :twisted:
buziaki
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia][następna]