Amika6 pisze:Kouty same przypominają mi rano i po południu, że pora na AmimalPlanet![]()
A Dyzio nuci: Wróbelkiem byyyłeeem ale przytyyyłeeem
Moderator: Estraven
Amika6 pisze:Kouty same przypominają mi rano i po południu, że pora na AmimalPlanet![]()
Kąpiące się ptaki też mam uwiecznioneFemka pisze:Zawsze lubiłam wszelkie stworzenie. Przed tarasem mam rozłożyste drzewa, pod nimi wodę. Ptactwo często w upały przylatuje kąpiele sobie urządzać. Nawet nie wiem, co to za ptaszki. I nie wiedziałam, gdy mieszkałam w Łodzi, że takie u nas też są.
Tylko ja trochę mniej ... jak żegnają mnie po pracy przy furtce, albo jak witają mnie w poniedziałek ranoFemka pisze:Koty przepiękne. Aż napatrzeć się nie można. One są szczęśliwe i czują się bezpieczne.

pixie65 pisze:Amika6 pisze:Kouty same przypominają mi rano i po południu, że pora na AnimalPlanet![]()
A Dyzio nuci: Wróbelkiem byyyłeeem ale przytyyyłeeem
Wiem, że masz rację, ale i tak nie jest mi z tym dobrze.Femka pisze:popatrz na to z innej strony: mogłyby nie mieć Ciebie w ogóle
albo nikogo
pokaż kąpiące się ptaszyska
To ja i TŻ mojej koleżankipozytywka pisze:piękne miejsca![]()
fajne fotki - moja ulubiona - Drobinka w czerwonej bluzeczce z Olbrzymem w czarnej koszulce - na parkingu![]()
i jeszcze takie kolorowe, malowane cusie na "schodkach" wystawowych - patisony? cukinie? kalebasy?
Anda i koty 
Anda pisze:hej, a co tu słychać??
Pracusie i Dyziaki, odezwijcie się.
Anda i koty 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości