kaja555 pisze:piesa już całkiem duża!

dokladnie, rosnie jak na drozdzach, jest coraz to piekniejsza ale ani chwili nie jest w stanie usiedziec w miejscu spokojnie, rozpiera ja energia

Jest naprawde przesliczna

Juz sie ladnie sama zalatwia, coraz bardziej samodzielna jest

Niespodzianka o ktorej Justa mowila jest zabaweczka dla kociastych ktora podobno interesuje sie tylko Ninusia

Maniek jest cholernie uparty, wszelkie pomysly ktore dotad mialam na podanie mu leczniczej karmy czy srebra koloidalnego spelzly na niczym.

Wyobrazcie sobie, ze gdy na stolowce zajadal swoja ukochana karme, nasypalam mu pare kulek leczniczej karmy prosto pod pyszczek. co na to Maniek? Zaczal jesc z innego kata miseczki. A jak zasypalam cala powierzchnie karma lecznica to przestal jesc
Gdy przyuwazylam go przy misce gdy pil wode, nalalam do tej wody odrobinke srebra...

Poszedl do innej miski z woda. No to ja znow tam nalalam odrobinke specyfiku... Efekt? Ten sam co z karma, wolal nie pic

A to nie zmienia koloru ani smaku potrawy, j

est bez zapachu i bez smaku, nie wiem wiec, o co Mankowi chodzi

Podanie kilku kulek karmy pod sam pyszczek, z reki... nic nie dalo, nie ruszyl nic!

Macie jakies inne pomysly na tego uparciucha?

Ale jak tylko przyszlam, jak tylko weszlam i usiadlam-natychmiast ocieral sie o moje nogi, lizal mnie i mruczal zadowolony, polozyl sie pod moimi nogami kolami do gory proszac o mizianie po brzuszku

I jak go nie kochac momo wszystko?
Ale zaskoczyl mnie bardzo Ozzi. Od ladnych paru miesiecy przyszedl do mnie na kolana

sie pomiziac, a juz dawno tego nie robil

Widac, ze czul sie znacznie lepiej niz ostatnimi czasy

Oczywiscie Tygrys, Zuzu, Mati, Miki, Eustachy tez nie szczedzili mi czulosci

Nawet Prima zaszczycila moje kolana choc na chwile, ale cieszy mnie niezmiernie nawet taka krotka chwilka

A musze powiedziec, ze mialam przyjemnosc zobaczyc na wlasne oczy i to dosc z bliskiej odleglosci Urwiska

Nie przepadam za krowkami ale on jest naprawde piekny

Natomiast z Pedrem swietnie sie bawilam na spacerze, choc sama sie przy nim zmeczylam-ale bylo cudnie, to bardzo przyjemne zmeczenie

Jak na jego wiek i dolegliwosci-ma znakomita kondycje