Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Hello Hikiko
Powróciłam w domowe pielesze, a z racji, że wyjazdy z lekka się skończyły, to intensywniej będziemy szukać nowego domownika.
Sol, Twój mężczyzna naprawdę świetne te kolczyki robi (niebieskie są super, ale najbardziej podobają mi się różowe). Zaklep czas na zrobienie kompletu w kolorze red
Babajaga, jak ja na pierwszym zlocie skonfrontowałam moje wyobrażenia z żywymi Czarownicami, to...yyy...ujmę to tak: większość wyobrażałam sobie jako kobity Wikingów, takie 180cmSwoją drogą te, których nie znam osobiście nadal tak sobie wyobrażam
pomponmama pisze:Nadaję z telefonu bo mi straszne dziecko komputer okupuje. Baaardzo wam dziękuję dziewczyny za odwiedziny - było cool! Faktycznie Sol by się przydała ale to nam tak wypaliło w ostatniej chwili....Może następną razą jak to mówią
villemo5 pisze:Brak mi słów normalnie... ale muszę zaczekać, aż z nim osobiście porozmawiam.
villemo5 pisze:U mnie w domu też ogólny szok na wieść o braku ciąży!! Kotka po prostu jest taka otyła. Teraz bidula odsypia. Wet powiedział, że wszystko będzie dobrze. Szwy musiał zrobić jej zdejmowalne, bo taka tłuściutka, że by się wszystko rozeszło.
Przeżyłam totalny szok. Jestem lżejsza o prawie 2 stówy...
Proszę potrzymajcie kciuki, żeby kotka szybko wróciła do formy.
villemo5 pisze:A moralniaka i tak mam. Chciałam jak najlepiej. A wyszło jak zwykle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 90 gości