TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 28, 2011 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Justa&Zwierzaki pisze:Mam już neta :dance:

Super :ok: :ok: :ok:

Ozzinku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob sty 29, 2011 9:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Dzień dobry mruczki.

Super, że net już działa.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 29, 2011 12:14 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

za szybko sie ucieszylismy wszyscy... Justa ma jakis problem z wejsciem na miau. Ani z IE ani z opery nie moze wejsc na miau, pojawia sie wciaz informacja, ze serwer nie odpowiada czy cos w tym stylu. Na dogomanie wejdzie, ale nie na miau 8O
Wiec na razie bedzie tylko na dogo

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 29, 2011 16:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

pech...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob sty 29, 2011 17:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Dopiero teraz udało się wejść , ale jak będzie następnym razem :?

Ozzi już czuje sie lepiej :lol:

A Maniuś jak miałam tel to mi zjadł całą wędlinę z bułki :twisted:

Dwa maluszki od Plamki już w DS :dance: Jeszcze tylko jeden szuka domu ...A Plamka zamieszkała w innej piwnicy , ona sie mnie tak boi ze ja ją wodze dosłownie raz na kilka dni :roll: Ale sąsiadka ją dziś widziała jak wychodzi z okienka , nie mam pomysłu jak ją złapać , po tej łapance maluchów to jest jeszcze trudniejsze :roll:

Dzis o godz 17.30 w programie Prosto z Polski bedzie o tym wielkim pseudo schronisku :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sty 30, 2011 0:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

dobrze, ze bylam w pracy wtedy, bo nie bylabym w stanie spokojnie tego obejrzec... :evil:
Mrusie... ale z was szczesciarze :1luvu: u Justy ciasno bardzo, luksus szczytem marzen... Ale macie co jesc, ktos sie o was troszczy, dba, ktos kocha, szanuje... :1luvu: Jak dobrze, ze chociaz to macie, ze choc podejmowane sa proby znalezienia wam domkow najodpowiedniejszych dla kazdego z was...
Kocham was bardzo, moje skarby :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Nie sty 30, 2011 12:10 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

(: ʎqɹɐʞs ǝıɔoʞ 'ɾǝɥ

(: nɔńoʞ ʍ ąpɾɐuz ıʞɯop ǝɾoʍs ǝןɐ 'ıɯɐƃou ʎɹóƃ op ʇɐıʍś ąɔóɹʍǝzɹd ıʞzɔnɹɯ ǝıʞsʎʇ oʇ 'ɐqǝzɹʇ ǝızpęq ʞɐɾ

Kociara82

Post » Nie sty 30, 2011 12:52 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kociara82 pisze:(: ʎqɹɐʞs ǝıɔoʞ 'ɾǝɥ

(: nɔńoʞ ʍ ąpɾɐuz ıʞɯop ǝɾoʍs ǝןɐ 'ıɯɐƃou ʎɹóƃ op ʇɐıʍś ąɔóɹʍǝzɹd ıʞzɔnɹɯ ǝıʞsʎʇ oʇ 'ɐqǝzɹʇ ǝızpęq ʞɐɾ

Staniemy na głowie żeby pomóc mruczkom szukać domków ;)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Nie sty 30, 2011 13:42 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

no pewnie ze tak :)

Kociara82

Post » Nie sty 30, 2011 15:14 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kociara82 pisze:(: ʎqɹɐʞs ǝıɔoʞ 'ɾǝɥ

:ryk: dobre :mrgreen:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie sty 30, 2011 22:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

No i gdzie te domki???...
nie chować się!!!
śliczności kociaste czekają właśnie na Was!!!

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie sty 30, 2011 22:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

ɯɐןnʇʎzɹd ı ɯɐızıɯ 'ɯɐıznq 'ɔouɐɹqopnɐıɯ ıʞɐızpoןs

Kociara82

Post » Pon sty 31, 2011 12:27 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

A ta dalej z tym koksem jedzie :ryk: :ryk: :ryk:
Miejze litosc dla Justy :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 31, 2011 14:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Caragh pisze:A ta dalej z tym koksem jedzie :ryk: :ryk: :ryk:
Miejze litosc dla Justy :mrgreen:

Miej , miej :ryk: Bo ja ciężka jestem i na głowie nie stanę :ryk:

A dziś byłam u weta z Eustachym , Ozzim , Myszka i Krecikiem :

Eustachy już sika :lol: , ale nie może już dostawać urino-Vet , ani innego preparatu do póki nie opanujemy biegunki :roll: . dostał lek od weta na biegunkę , ma dostawać 3 x dziennie przez 3 dni .

Ozzi miauczał z powodu ..... zaparcia i ma dostawać do picia olej parafinowy .

Myszka coraz bardziej kuleje na przednia łapkę , na tę od strony tego wielkiego guza na szyi :cry: , dostała zastrzyki i w środę na kolejne ...

A Krecik ( świnka ) nie je i tez ma biegunkę i też dostał zastrzyki ...

Doładowałam kartę i będę mogła do ciebie Caragh wysłać mms em zdjęcia a mam nowe zdjęcia Kiki , Eddiego , Manka ( najgłodniejszego kota świata :ryk: ) , Rysia i trochę zbiorczych :mrgreen:

A jak wracałam od weta to znów natknęłam się na kolejnego Potraconego śmiertelnie kota w dzielnicy domków jednorodzinnych , niestety koty wypuszczane często tak kończą :evil: :evil:

Kolejny dramat tyskich kotów , tym razem przy szpitalu wojewódzkim , jest ich tam bardzo dużo i nie sa sterylizowane , ale to nie problem bo ja je mogę wyłapywać i wozić do weta a potem mam je gdzie przetrzymać po zabiegu .... Problem jest z tym ze nowy dyrektor likwiduje kuchnie i będzie catering i nie będą panie miały czym karmić , a nawet może być tak ze panie z kuchni będą zwolnione i co dalej :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sty 31, 2011 17:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Dotarlo do mnie 41 zdjec 8O
Teraz jestem w pracy, ale jak tylko zawitam w domciu to powstawiam :lol:
Bedzie co ogladac, Ciotki :lol:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh