Ekhm bede kibicowac i dopytywac ,kto rzadzi w domu
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
O to bedzie mial super miejsce do odpoczynku Dobry poczatek On musi miec bardzo cieplo- musze mu jakas budke materialowa wymyslic
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Przyjechali... wzięłam go na szok... tzn. wzięłam na ręce, wymiziałam... (merdał ogonkiem) obcięłam pazurki... i dałam go obwąchać stadku... potem na kolanka i znów miziałam... obfociłam... i dopiero wtedy zaniosłam do klatki... napił się wody i poszedł do gniazdka...
Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w jego drodze do dt!
Haha ale się uśmiałam na szok go! Z zaskoczenia - pewnie był tak oniemiały, że z tego szoku faktycznie jeszcze miziak wyjdzie I nawet pazury poobcinała - profilaktycznie, bo jeszcze się z szoku otrząśnie i zacznie walić
W nocy poleżał na mojej wydatnej piersi i się wygrzewał... pod kołderką... potem sie zrobił cieplutki i ciekawski, to poszedł do siebie... teraz też go wymiziałam... będę późnym wieczorem dopiero... w kuwecie na razie nic konkretnego... pije i coś tam skubnął... do weta pójdziemy jutro albo w środę...