Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
włóczka pisze:Odnośnie transportu do Łodzi: na wątku transportowym arczi3 z Łodzi pisze że w sobotę jedzie do Krakowa - może wraca, może da się to wykorzystać ?
justyna8585 pisze:włóczka pisze:Odnośnie transportu do Łodzi: na wątku transportowym arczi3 z Łodzi pisze że w sobotę jedzie do Krakowa - może wraca, może da się to wykorzystać ?
Byłby i tak problem z transportem do Krakowa...
justyna8585 pisze:A Pani nie chciałaby Majeczke wyleczyć już u siebie?
Założę wątek temu czarnemu...
Jest też czarna kotka z baaardzo zawiłą historią,której publicznie nie moge ujawniać.Ona musiałaby jak najszybciej opuścić schronisko...
mar9 pisze:justyna8585 pisze:A Pani nie chciałaby Majeczke wyleczyć już u siebie?
Jest też czarna kotka z baaardzo zawiłą historią,której publicznie nie moge ujawniać.Ona musiałaby jak najszybciej opuścić schronisko...
nie pytałam, gdyby chciała to by pewnie zaproponowała
justyna8585 pisze:mar9 pisze:justyna8585 pisze:A Pani nie chciałaby Majeczke wyleczyć już u siebie?
nie pytałam, gdyby chciała to by pewnie zaproponowała
Może ta Pani nie wie,że może...
Wątek tego czarnego kota
viewtopic.php?f=1&t=125149
Liwia_ pisze:Napisałam do arczi w sprawie transportu, czekam na odpowiedź.
Ależ wysypało czarnuszkami2 kocurki i 2 kotki, prawda? I to tuż przed sezonem kociakowym...
Liwia_ pisze:Jeszcze kocurek, który pozwala ze sobą wszystko zrobić - czyli 4, tak mi wychodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 122 gości