Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 8:39 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Jessi zapytaj o sterylizację matki jej pupila, bo jakoś czytając treść ogłoszenia obawiam się że beztrosko wypuściła niewystarylizowaną kotkę...

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto mar 22, 2011 20:50 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

kto jest z Kępna? potrzebna wizyta przedadopcyjna viewtopic.php?f=1&t=125724&start=0

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro mar 23, 2011 12:24 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

mawin pisze:Jessi zapytaj o sterylizację matki jej pupila, bo jakoś czytając treść ogłoszenia obawiam się że beztrosko wypuściła niewystarylizowaną kotkę...

przede wszystkim dlatego zdecydowałam się wkleić to ogłoszenie do wątku- pisała, jakby interesował ją wyłącznie los kociaków, a kotka została na podwórku...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro mar 23, 2011 12:49 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Natasza, jutro wpadnę z karmą od Ewelinki dla Rudego (urinary) i tam jeszcze ode mnie suche i puchy, bo nakupiłam jak dla wojska, a Franka i tak je inne (następny rozpuszczony jedzeniowo kot w mojej "kolekcji rozpuszczonych kotów" ;) ).
Dziś miałam być ale nie dałam rano rady, za późno wstałam :oops:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 23, 2011 13:33 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Gibutkowa pisze:Natasza, jutro wpadnę z karmą od Ewelinki dla Rudego (urinary) i tam jeszcze ode mnie suche i puchy, bo nakupiłam jak dla wojska, a Franka i tak je inne (następny rozpuszczony jedzeniowo kot w mojej "kolekcji rozpuszczonych kotów" ;) ).
Dziś miałam być ale nie dałam rano rady, za późno wstałam :oops:

dzisiaj byłam z Ryskiem w lecznicy rano, więc bys mnie nie zastała w pracy, ale jutro jak najbardziej zapraszam, zrobimy handel wymienny :ok: :ryk:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro mar 23, 2011 19:24 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

znowu do miejsca gdzie karmimy bezdomniaczki ktoś wyrzucił kotka :( jest chudszy niż Baltazar :(

jessi74

Post » Śro mar 23, 2011 20:26 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

jessi74 pisze:znowu do miejsca gdzie karmimy bezdomniaczki ktoś wyrzucił kotka :( jest chudszy niż Baltazar :(

niestety mialam okazję wszytkie kości policzyć :cry:
czarno-biały mlody mizisty krówek pelnojajeczny 8) .
Ostatnio edytowano Czw mar 24, 2011 22:12 przez natasza25, łącznie edytowano 2 razy

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro mar 23, 2011 22:03 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

A Frania jednak była pogryziona, to nie są kołtuny tylko strupy i zrosty :(
I domyślam się przez czyjego psa :evil: mam ochotę gościa własnoręcznie wykastrować :evil: :evil: :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 23, 2011 22:22 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Gibutkowa pisze:A Frania jednak była pogryziona, to nie są kołtuny tylko strupy i zrosty :(
I domyślam się przez czyjego psa :evil: mam ochotę gościa własnoręcznie wykastrować :evil: :evil: :evil:

:(

jessi74

Post » Czw mar 24, 2011 9:26 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Gibutkowa pisze:A Frania jednak była pogryziona, to nie są kołtuny tylko strupy i zrosty :(

jakbyś potrzebowała pomocy to zgłaszam się na ochotnika :twisted: mam alergię ta takich ludzi.

Kociaki zpstały we wtorek zaszczepione, wczoraj DT pisał że nie zauważył żadnego spadku formy po szczepieniu.
Figaro w niedzielę "uszczęśliwię" Cię kociakami. To będzie 5 dni po szczepieniu, chyba że zapytan DT czy może je przetrzymać do poniedziałku to byłoby o jeden dzień dłużej. Jak myślicie?

kociaki są miziaste kochane, obydwa biało-czarne. kocurek wielkością wygląda na 3- miesięcznego kotka (tak powiedział doktor w Legwanie), waży niecałe 2 kilo (bez kilku gram) a oba kociaki to rodzeństwo i mają około 5-6 miesięcy. kotka jest większa, waży 2,5 kilo. kocurek jest spokojny, a koteczka ciekawska, energiczniejsza.

mawin

Post » Czw mar 24, 2011 9:53 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

mawin pisze:

jakbyś potrzebowała pomocy to zgłaszam się na ochotnika :twisted: mam alergię ta takich ludzi.

Kociaki zpstały we wtorek zaszczepione, wczoraj DT pisał że nie zauważył żadnego spadku formy po szczepieniu.
Figaro w niedzielę "uszczęśliwię" Cię kociakami. To będzie 5 dni po szczepieniu, chyba że zapytan DT czy może je przetrzymać do poniedziałku to byłoby o jeden dzień dłużej. Jak myślicie?

kociaki są miziaste kochane, obydwa biało-czarne. kocurek wielkością wygląda na 3- miesięcznego kotka (tak powiedział doktor w Legwanie), waży niecałe 2 kilo (bez kilku gram) a oba kociaki to rodzeństwo i mają około 5-6 miesięcy. kotka jest większa, waży 2,5 kilo. kocurek jest spokojny, a koteczka ciekawska, energiczniejsza.

Zdjęcia :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw mar 24, 2011 10:33 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

mawin pisze:

powoli wszystko sie układa w całość po przebojach z minionego weekendu 8) jak dobrze że znakazł się tdt :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Czw mar 24, 2011 10:57 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

oj fakt, przeboje były i to niezłe ;-)
dobrze że znalazł się TDT .
a co myślicie niedziela czy jeśli DT się zgodzi to lepiej aby były tam do poniedziałku?

mawin

Post » Czw mar 24, 2011 12:52 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Tutaj tdt kociaków. Gydyby ktoś chciał popodziwiać piękności to wrzucam linki do zdjęć :) Kotki są niesamowite i jak na maluchy bardzo grzeczne. Nie można tylko przy nich nic jeść w pokoju; chłopak wczoraj pokryjomu zwinął chrupki orzechowe, a dziewczyna plaster sera z kanapki.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7abf29a2c0c0edc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e620f90711d06a3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f1d2321c2389bb85.html

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Czw mar 24, 2011 14:24 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Ale ślicznotki , czekamy na nie Malwin w niedziele. :D Napisz o której będziesz
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

[poprzednia][następna]