Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 07, 2010 13:14 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:miniboni17 dziękuję :D :dance: :dance2:

zimno się zrobiło ,aż nie miło. :?
maluszkom ciepło bo są pod lampą ,niedługo wszystkie moje koty tam się wpakują :mrgreen:

Tak, Dorotko, fajnie, że się grzeją. Tylko, że potem przyjdzie rachunek do zapłacernia za elektrykę. I co wtedy? :(
A będzie coraz zimniej...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 07, 2010 13:16 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Moniko wiem ,za wszystko trzeba płacić i nic na to nie poradzimy ,głową muru się nie przebije :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto wrz 07, 2010 13:21 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

dorcia44 pisze:Moniko wiem ,za wszystko trzeba płacić i nic na to nie poradzimy ,głową muru się nie przebije :cry:

Ale można próbować obniżyć koszty. Z paleniem węglem też trzeba będzie coś wymyśleć.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto wrz 07, 2010 14:14 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kropcia to moja wirtualna faworytka - już dawno miałam pytać co z jej wynikami, ale nie poganiałam - teraz jak już mus to prooooszę się nią zająć - jak trzeba leczyć to ja deklaruję, że pokryję badania a co potem to pewnie też dołożę - tylko proszę zapodać co i jak (tzn ile?)
(zawsze podczytująca lecz bardzo rzadko pisząca) :oops:
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Wto wrz 07, 2010 14:24 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

A właśnie, może podniosę sprawę wirtualek dla Dorci zwierzyńca. Wieczorem poszukam posta, w którym była zbiorówka.

Marcelibu

Post » Wto wrz 07, 2010 14:51 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Jeśli zaś Twoja starcza skleroza :mrgreen: sprawi, że jednak zapomnisz, to nie omieszkam kopnąć Cię w d. 8)
O ile oczywiście sama nie zapomnę :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto wrz 07, 2010 15:17 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

IrenkaIka ,bardzo dziękuję . :oops:
w ten weekend moja wetka powinna mieć dyżur ,jak tylko trafi mi się ktoś z autem to z nią podjadę ,to nie jest łatwy kot ,jak była honorowym dawcą to mało nie przypłaciłyśmy to życiem :twisted: okiełznać tą niunie nie jest takie proste :wink:
jak była mała też była niezłą jędzą ,ale i tak bardzo się kochamy ,nie wiem kto bardziej ona mnie czy ja ją ...ona mnie ssie ja ją nie :mrgreen:

to jeszcze jedna fotka teraz Kropcia gadająca

Obrazek

Marcelibu :oops:

Zlicytowałam dla maluszków na allegro fale ,nówka sztuka za 10 zł ..wysłałam Gadzinę ,do Hotelu Gromada na 17 Stycznia ...Gadzina dzwoni ,zmókł jak .....a to nie ten adres :oops:
chyba mnie zarąbie :roll: :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 07, 2010 15:36 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

leje ,znów w mordę jeża leje :evil:
znaczy się jeża nie ,są pod ochroną :roll: może w mordę michałka :mrgreen: mniam mniam Wielbłądziu 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 07, 2010 17:55 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Biję się w klatę i jestem ryjowata (nie mogę wkleić ryjka - a za co to Dorotka wie :oops: ), wiem jak to jest z takimi uparciuchami - mamy się nawzajem z taką jedna ch..rą w domu, na wizycie u wetki to do mnie lecą z plastrami a nie do niej, ona udaje wielce nieszczęśliwą ale niestety to ona zawsze jest górą - ma wtedy niezliczoną ilość łap, pazurów i zębów...
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Wto wrz 07, 2010 21:49 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

IrenaIka to samo napisze jeszcze do paru osób :mrgreen: bardzo ci dziękuję i przepraszam :oops:
czarna lista
Marcelibu
xandra
i jeszcze jeden nick uciekł mi z głowy :roll:

jestem okropnie zmęczona ,dziś ledwo powłóczyłam nogami ,mam podobno sińce pod oczami na pół twarzy ,nie widzę bo unikam lustra :twisted:

maluszki już dostały pierwszy pokarm stały ,więc jeszcze chwila i nie będę musiała ich tak często karmić .

Fala dla maluchów świetna.

buziaki i dobrej nocki

gdzie ta Kaja888 życzeń mi nie złożyła ,to do niej nie podobne :evil: :wink: wiem Elu ,wszystko wiem i jesteś usprawiedliwiona .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 08, 2010 10:53 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

witam, Dorciu wygląda na to że przegapilam Twoje święto :oops: wszystkiego naj naj najlepszego i dużooooooooo zdrówka :D
Dorciu ponieważ będę oplacała na dniach Twojego adwokata, więc wybacz że póki co na kociaki nie wpłacę, ale o Amandzie pamiętam zawsze :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro wrz 08, 2010 11:52 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kaja888 aż boję się myśleć o tej sprawie ,długo wierzyłam ze coś się wskóra ,a teraz jakoś wszystko uleciało :oops: :cry:

strasznie ci dziękuję :1luvu:

okropny wiatr wieje ,kołysze mnie do snu ....
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 08, 2010 13:30 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 08, 2010 13:32 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Dorciu ode mnie również, choć spoźnione życzenia- wszystkiego co sobie zamarzysz....i niech się spełni
„Jeżeli wolność cokolwiek znaczy, to jest to prawo mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"

Stworze­nia zgro­madzo­ne na dworze pat­rzyły to na świ­nię, to na człowieka, znów na świ­nię i znów na człowieka, ale nie można już było roz­poznać, która twarz do ko­go należy. G.Orwell

beata68

Od: Pon lip 03, 2006 20:33

Post » Śro wrz 08, 2010 13:34 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

ten rudo-biały glutek to fotomodel normalnie
„Jeżeli wolność cokolwiek znaczy, to jest to prawo mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"

Stworze­nia zgro­madzo­ne na dworze pat­rzyły to na świ­nię, to na człowieka, znów na świ­nię i znów na człowieka, ale nie można już było roz­poznać, która twarz do ko­go należy. G.Orwell

beata68

Od: Pon lip 03, 2006 20:33

[poprzednia][następna]